Λες να έχουμε τέτοια οργάνωση και όλα να κυλήσουν τόσο γρήγορα; Τι να πω χαχχα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι μέχρι τώρα ποθ έχω μιλήσει είναι πολύ εξυπηρετικοί. Και σε μέιλ που έχω στείλει στον κύριο που μας έστειλε τα μέιλ μου απάντησε σε λίγες ώρες μέσα, εντύπωση μου έκανεChristian έγραψε:Μου κάνει τρομερη εντυπωση οτι απο την τριτη το μεσημετι που λαβαμε το μειλ καποιοι προλαβαν να κανουν τις εξετασεις και να αποστειλλουν τα δικαιολογητικά, το υπουργείο να τα λαβει και να ορισει και επιτροπη και ολα αυτα σε 3 μερες.Μπράβο τους αν ειναι ετσι.
Απλως θυμαμαι τον φίλο εδω που ειναι ηδη μονιμος μεσα και ελεγε οτι ειναι το πιο βραδυκαυστο υπουργειο.
Αν ειναι ετσι τι βραδυκαυστο, εδω μιλάμε για πρωτοφανή οργανωση για τα ελληνικα δεδομενα
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Καλά ναι προφανώς! Το πολύ πολύ να ξανα στείλω την αίτηση από Δευτέρα! Παρόλα αυτά εμένα δεν έχει έρθει ακόμα κάποιο email
Μεγάλη τεταρτη και ώρα 7 και μιση κάλεσαν έναν συνάδελφο που μιλάμε. Τους είπε ότι έχει στείλει τα χαρτιά και ο τι Δευτέρα θα τα παραλάβουν. Εμένα δεν μου έχουν στείλει ακόμη επειδή δεν ήμουν έτοιμος σε όλα. Αλήθεια λένε τα παιδιά ..
Στέλλα. έγραψε:Λες να έχουμε τέτοια οργάνωση και όλα να κυλήσουν τόσο γρήγορα; Τι να πω χαχχα.Christian έγραψε:Μου κάνει τρομερη εντυπωση οτι απο την τριτη το μεσημετι που λαβαμε το μειλ καποιοι προλαβαν να κανουν τις εξετασεις και να αποστειλλουν τα δικαιολογητικά, το υπουργείο να τα λαβει και να ορισει και επιτροπη και ολα αυτα σε 3 μερες.Μπράβο τους αν ειναι ετσι.
Απλως θυμαμαι τον φίλο εδω που ειναι ηδη μονιμος μεσα και ελεγε οτι ειναι το πιο βραδυκαυστο υπουργειο.
Αν ειναι ετσι τι βραδυκαυστο, εδω μιλάμε για πρωτοφανή οργανωση για τα ελληνικα δεδομενα
Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι μέχρι τώρα ποθ έχω μιλήσει είναι πολύ εξυπηρετικοί. Και σε μέιλ που έχω στείλει στον κύριο που μας έστειλε τα μέιλ μου απάντησε σε λίγες ώρες μέσα, εντύπωση μου έκανε
Είναι 100% ότι κάλεσαν για μεγάλη εβδομάδα θα το δείτε.
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Ναι φίλε εγώ και ένας φίλος είμαστε εσωτερικοί κορυδαλλο μαι έστειλαν χθες μαιλ.. Μήπως στέλνουνε πρώτα στους Αθηναίους και μετά στην επαρχία, εσυ που μένειςpanos80 έγραψε: Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παυλο 5 υπεύθυνες δηλώσεις εκανα... Μια αποδοχη, μια για τα δικαιολογητικά ότι είναι γνήσια και αληθή, μια περι μη παραπομπης για αδικημα, μια οτι δεν εχω απολυθεί απο θεση δημοσιου και μια οτι δεν κατειχα θεση δημοσίου υπαλληλου. Είμαι κάπου λάθος φίλε;Pavlos_90 έγραψε:Οι υπεύθυνες δηλώσεις είναι 3. Μία για την αποδοχή, μία για το ότι δεν διώκεσαι ποινικά και άλλη μία για τα στοιχεία ότι είναι γνήσια. Τις 2 στέλνουμε. Την αποδοχή την κρατάμε μαζί με τις εξετάσεις. Τα λέω ξανά και ξανά για να μην μπερδευτούν οι υπόλοιποι.
Πως γινεται να λαβατε μειλ για επιτροπη ενω σε δινουν 10 μερες διορια να στειλεις τις βεβαιωσεις δε μπορω να το καταλαβω. Εγω τα εστειλα την πεμπτη με κουριερ
Μόνο στους εσωτερικούς έχουν στείλει μέχρι τώρα email;
"μια περι μη παραπομπης για αδικημα, μια οτι δεν εχω απολυθεί απο θεση δημοσιου και μια οτι δεν κατειχα θεση δημοσίου υπαλληλουpanos80 έγραψε: Παυλο 5 υπεύθυνες δηλώσεις εκανα... Μια αποδοχη, μια για τα δικαιολογητικά ότι είναι γνήσια και αληθή. Είμαι κάπου λάθος φίλε;
"
Αυτά φίλε μπορούσες να τα γράψεις σε μια δήλωση, εντάξει δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όσο για τα αθλήματα πιστεύω ότι θα πάνε από Ιούνιο και μετά
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Φίλε Γιώργο εγώ χθες πήρα τηλέφωνο και χθες μου έστειλαν το μαιλ..Γιωργος έγραψε: Πως γινεται να λαβατε μειλ για επιτροπη ενω σε δινουν 10 μερες διορια να στειλεις τις βεβαιωσεις δε μπορω να το καταλαβω. Εγω τα εστειλα την πεμπτη με κουριερ
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κατι τέτοιο υποθέτω κι εγω... Βόλο φίλεMIXALHS GLOCK έγραψε:Ναι φίλε εγώ και ένας φίλος είμαστε εσωτερικοί κορυδαλλο μαι έστειλαν χθες μαιλ.. Μήπως στέλνουνε πρώτα στους Αθηναίους και μετά στην επαρχία, εσυ που μένειςpanos80 έγραψε: Καλημέρα. Όσοι έχετε λάβει mail. για να περάσετε επιτροπή είναι κανείς κορυδαλλό εσωτερικος;
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οκ. Είπα μήπως έκανα κάτι λάθος. ΕυχαριστώARN έγραψε:Αυτά φίλε μπορούσες να τα γράψεις σε μια δήλωση, εντάξει δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα πάντως. Όσο για τα αθλήματα πιστεύω ότι θα πάνε από Ιούνιο και μετά
Πώς γίνεται να καλούν χωρίς να έχουν δει τους φακέλους.. μάλλον καλούν λίγους λίγους γιατί 557 άτομα με τη μία δεν γίνεται να πάμε όλοι στο υπουργείο δικαιοσύνης
Όσους αποδέχτηκαν από τους 557
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες