Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Forebni έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει , αφού περάσουμε τις υγειονομικ Ες εξετάσεις η πρόσληψη θα είναι άμεση; Η θα υπάρχει κάποιο περιθώριο ; Έχει ρωτήσει κάποιος τα αρμόδια άτομα ;

Σήμερα ππυ πήρα να ενημερώσω ότι είμαι έτοιμη μου είπε η κυρία που μίλησα ότι τώρα θα περίμενω να μου έρθει mail για το πότε θα πάω στην επιτροπή τις εξετάσεις μου. Και την ρώτησα που θα γίνει η επιτροπή και μου είπε εδώ στο υπουργείο δικαιοσύνης

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Στέλλα. έγραψε:
Forebni έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει , αφού περάσουμε τις υγειονομικ Ες εξετάσεις η πρόσληψη θα είναι άμεση; Η θα υπάρχει κάποιο περιθώριο ; Έχει ρωτήσει κάποιος τα αρμόδια άτομα ;

Σήμερα ππυ πήρα να ενημερώσω ότι είμαι έτοιμη μου είπε η κυρία που μίλησα ότι τώρα θα περίμενω να μου έρθει mail για το πότε θα πάω στην επιτροπή τις εξετάσεις μου. Και την ρώτησα που θα γίνει η επιτροπή και μου είπε εδώ στο υπουργείο δικαιοσύνης

Σε κάποιους ήρθε το mail...
Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
Στέλλα. έγραψε:

Τι εννοεις σε καποιους ηρθε φιλε Μιχάλη;

teo

Δημοσίευση από teo »

Η σύμβαση αυτή διαρκεί ώς την Ανάληψη των καθηκόντων σας μετά την δημοσίευση της ιδιωτικής πράξης διορισμού σας στην εφημερίδα της κυβερνήσεως και απαγορευεται η διάρκειά της να υπερβαίνει τους 8 μήνες. Με αθτο σου λεει ότι δεν μπορει να ειν 9μηνο μπορει ομος να σου κανει 2 σοχ με νέο 8 μηνο
Βαγγέλης...

Δημοσίευση από Βαγγέλης... »

Παιδιά σας ήρθε email σήμερα για να πατε για γεωνομικα από βδομάδα; Εμένα μου ηρθε για Μ. Τριτη να πάω στο υπουργείο να περάσω γεωνομικα και ψυχοτεχνικα!!
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Εσείς που κάνατε τις εξετάσεις και ενημερώσατε έχετε στείλει και την αίτηση με τα δικαιολογητικά και την αποδοχή; Εγώ έστειλα χθες με mail την δήλωση αποδοχής και σήμερα πάλι ενημερωσα με μειλ ότι ολοκληρωσα τις εξετάσεις αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση ακόμη.
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
Στέλλα. έγραψε:

Μιχάλη είχες κάποια ειδοποίηση για να παρουσιαστεις στην επιτροπή;
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
Στέλλα. έγραψε:

Το εννοείς Μιχάλη Ότι κάποιοι ας πούμε πρόλαβαν από χθες να τελειώσουν με τις εξετάσεις, να ειδοποιήσουν ότι έχουν τελειώσει και να τους έχουν στείλει κιόλας mail να πάνε στο υπουργείο με τις εξετάσεις; Αν έχει γίνει σε κάποιον αυτό ας μας το πει να ξέρουμε τι mail του έχει έρθει.

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

panos80 έγραψε:Εσείς που κάνατε τις εξετάσεις και ενημερώσατε έχετε στείλει και την αίτηση με τα δικαιολογητικά και την αποδοχή; Εγώ έστειλα χθες με mail την δήλωση αποδοχής και σήμερα πάλι ενημερωσα με μειλ ότι ολοκληρωσα τις εξετάσεις αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση ακόμη.

Εγώ έστειλα και την αποδοχή ναι. Και σήμερα που τους ρώτησα μου είπαν να βγάλω άλλη μια δήλωση αποδοχής να την έχω μαζι μου στην επιτροπή

Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

Στέλλα. έγραψε:
panos80 έγραψε:Εσείς που κάνατε τις εξετάσεις και ενημερώσατε έχετε στείλει και την αίτηση με τα δικαιολογητικά και την αποδοχή; Εγώ έστειλα χθες με mail την δήλωση αποδοχής και σήμερα πάλι ενημερωσα με μειλ ότι ολοκληρωσα τις εξετάσεις αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση ακόμη.

Εγώ έστειλα και την αποδοχή ναι. Και σήμερα που τους ρώτησα μου είπαν να βγάλω άλλη μια δήλωση αποδοχής να την έχω μαζι μου στην επιτροπή

Δηλωσεις αποδοχής δυο έκανα κι εγώ. Την έστειλα με μειλ και την Δευτέρα θα την στείλω και ταχυδρομικα μαζί με τα υπόλοιπα. Την άλλη θα την κρατήσω μαζί με τις εξετάσεις για την επιτροπή.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Στην ετηση πρεπει να γράψουμε και τα δικαιολογητικά που τους στέλνουμε?; Στην περίπτωση που δεν τα γράψουμε και στείλουμε την ετηση συμπληρωμένη και τα δικαιολογητικά τι γίνεται;
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Καλησπέρα, την δήλωση αποδοχής δεν χρειαζόταν να την στείλουμε αλλά όποιος το έκανε δεν είναι κακό αλλά πρέπει να την βγάλει πάλι όπως λέει και η Στέλλα. Εγώ τελείωσα με όλες τις εξετάσεις και έστειλα τον φάκελο με τα δικαιολογητικά συν τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις. Τους ρώτησα τηλεφωνικά πότε περίπου θα μας καλέσουν να υπογράψουμε την σύμβαση γιατί πρέπει να δηλώσω παραίτηση από την εργασία μου και μου είπε "ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω πάντως εντός Μαϊου σίγουρα". Κάποιο mail δεν έχω λάβει μέχρι τώρα που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι έχουν αρχίσει και στέλνουν.
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

Pavlos_90 έγραψε:Καλησπέρα, την δήλωση αποδοχής δεν χρειαζόταν να την στείλουμε αλλά όποιος το έκανε δεν είναι κακό αλλά πρέπει να την βγάλει πάλι όπως λέει και η Στέλλα. Εγώ τελείωσα με όλες τις εξετάσεις και έστειλα τον φάκελο με τα δικαιολογητικά συν τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις. Τους ρώτησα τηλεφωνικά πότε περίπου θα μας καλέσουν να υπογράψουμε την σύμβαση γιατί πρέπει να δηλώσω παραίτηση από την εργασία μου και μου είπε "ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω πάντως εντός Μαϊου σίγουρα". Κάποιο mail δεν έχω λάβει μέχρι τώρα που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι έχουν αρχίσει και στέλνουν.
Παυλο τις δύο υπεύθυνες δηλώσεις που λες εννοείς την αποδοχή και την τελευταία που λέει για τα γνήσια και αληθή δικαιολογητικά;
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

panos80 έγραψε:
Pavlos_90 έγραψε:Καλησπέρα, την δήλωση αποδοχής δεν χρειαζόταν να την στείλουμε αλλά όποιος το έκανε δεν είναι κακό αλλά πρέπει να την βγάλει πάλι όπως λέει και η Στέλλα. Εγώ τελείωσα με όλες τις εξετάσεις και έστειλα τον φάκελο με τα δικαιολογητικά συν τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις. Τους ρώτησα τηλεφωνικά πότε περίπου θα μας καλέσουν να υπογράψουμε την σύμβαση γιατί πρέπει να δηλώσω παραίτηση από την εργασία μου και μου είπε "ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω πάντως εντός Μαϊου σίγουρα". Κάποιο mail δεν έχω λάβει μέχρι τώρα που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι έχουν αρχίσει και στέλνουν.
Παυλο τις δύο υπεύθυνες δηλώσεις που λες εννοείς την αποδοχή και την τελευταία που λέει για τα γνήσια και αληθή δικαιολογητικά;

Παιδιά εσείς που έχετε περάσει

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

panos80 έγραψε:
Οι υπεύθυνες δηλώσεις είναι 3. Μία για την αποδοχή, μία για το ότι δεν διώκεσαι ποινικά και άλλη μία για τα στοιχεία ότι είναι γνήσια. Τις 2 στέλνουμε. Την αποδοχή την κρατάμε μαζί με τις εξετάσεις. Τα λέω ξανά και ξανά για να μην μπερδευτούν οι υπόλοιποι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες