Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Στέλλα. έγραψε:Εε ρε με τι κάθονται και ασχολούνται εδώ μέσα οι άνθρωποι. Έχει ξεφύγει πολύ πάντως το πράγμα εδώ μέσα πάλι

Αλήθεια το περίμενα αυτό το σχόλιο!

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Μία ερώτηση. Τον φάκελο που στέλνουμε με τα δικαιολογητικά γράφουμε απ'έξω και το ονοματεπώνυμο μας; ή μόνο το "προς υπουργείο δικαιοσύνης κλπ κλπ" Εσείς πως το κάνατε;
Στέλλα.

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Pavlos_90 έγραψε:Μία ερώτηση. Τον φάκελο που στέλνουμε με τα δικαιολογητικά γράφουμε απ'έξω και το ονοματεπώνυμο μας; ή μόνο το "προς υπουργείο δικαιοσύνης κλπ κλπ" Εσείς πως το κάνατε;

Παύλο εγώ το έγραψα πάντως. Δεν τρέχει και τίποτα αν το γράψεις καλύτερα κιόλας μην σου πω. Εγώ πάντως που τους πήρα σήμερα να τους ρωτήσω μήπως τα παω κατευθείαν τα χαρτιά στο υπουργείο γιατι είμαι πολύ κοντά μου είπαν καλύτερα να τα στείλω με συστημένο. Οπότε και αυτό έπραξα. Το τηλ δε, το σήκωσαν κατευθείαν παράξενο για υπουργείο, κι όμως. Με ρώτησαν αν έκανα τις εξετάσεις και μόλις τελειώσω με αυτές να τους πάρω κατευθείαν τηλέφωνο να ενημερώσω. Αυτά

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:
Στέλλα. έγραψε:Εε ρε με τι κάθονται και ασχολούνται εδώ μέσα οι άνθρωποι. Έχει ξεφύγει πολύ πάντως το πράγμα εδώ μέσα πάλι

Αλήθεια το περίμενα αυτό το σχόλιο!

Γι αυτό το γραψα...

Sendy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sendy »

Μάλλον κατι δεν κάνω σωστά κοπέλα μου στα εισερχόμενα. Στείλε σε προσωπικό μνμ αν θές το fb σου να μιλήσουμε σαν άνθρωποι από εκεί Εικόνα
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Στέλλα. έγραψε:
Pavlos_90 έγραψε:Μία ερώτηση. Τον φάκελο που στέλνουμε με τα δικαιολογητικά γράφουμε απ'έξω και το ονοματεπώνυμο μας; ή μόνο το "προς υπουργείο δικαιοσύνης κλπ κλπ" Εσείς πως το κάνατε;

Παύλο εγώ το έγραψα πάντως. Δεν τρέχει και τίποτα αν το γράψεις καλύτερα κιόλας μην σου πω. Εγώ πάντως που τους πήρα σήμερα να τους ρωτήσω μήπως τα παω κατευθείαν τα χαρτιά στο υπουργείο γιατι είμαι πολύ κοντά μου είπαν καλύτερα να τα στείλω με συστημένο. Οπότε και αυτό έπραξα. Το τηλ δε, το σήκωσαν κατευθείαν παράξενο για υπουργείο, κι όμως. Με ρώτησαν αν έκανα τις εξετάσεις και μόλις τελειώσω με αυτές να τους πάρω κατευθείαν τηλέφωνο να ενημερώσω. Αυτά

Ευχαριστώ για την απάντηση Στέλλα. Εγώ τελείωσα και με τις εξετάσεις και μου είπαν να κρατήσω την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης καθώς και τις εξετάσεις και να στείλω την επισυναπτόμενη αίτηση μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο υπουργείο με συστημένο όπως σου είπαν και σε εσένα.
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ξαναπήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης και ενώ χτες μου είπαν χαρακτηριστικά θα την στείλεις στον ίδιο φάκελο με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, σήμερα μου είπαν ότι αναφέρει και ο Παύλος παραπάνω, ότι θα την κρατήσουμε μαζί με τις εξετάσεις από γιατρούς μέχρι να μας καλέσουν για υγειονομικά και θα στείλουμε όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά συστημένα. Τι να πω ίσως μπερδεύτηκαν χτες για την υπεύθυνη δήλωση, πάντως αφού συμφωνούν τα λεγόμενα του Παύλου κτλ με αυτά που μου είπαν και εμένα σήμερα, θα την κρατήσω μαζι με τις εξετάσεις και δεν θα την στείλω. Οπότε σε παλιότερο μήνυμα που έγραψα ότι την βάζουμε και αυτή μαζί με τα υπόλοιπα στον φάκελο, γράψτε λάθος και κρατήστε την μαζί με τις εξετάσεις γιατρών. Καλή συνέχεια!
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι και χτες και σήμερα που τηλεφώνησα στο υπουργείο, ο υπάλληλος με τον οποίον μίλησα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εξυπηρετικός και πρόθυμος να μου λύσει όλες τις απορίες σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες που δυσκολεύονται να πουν ένα απλό καλημέρα!
Markop21
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Markop21 »

Καποιος να μου πει ποιος ειναι ο μισθος που θα περνουν οι 8μηνοι και αν πληρωνται κατευθειαν το μηνα!!!
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Reddot έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ξαναπήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης και ενώ χτες μου είπαν χαρακτηριστικά θα την στείλεις στον ίδιο φάκελο με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, σήμερα μου είπαν ότι αναφέρει και ο Παύλος παραπάνω, ότι θα την κρατήσουμε μαζί με τις εξετάσεις από γιατρούς μέχρι να μας καλέσουν για υγειονομικά και θα στείλουμε όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά συστημένα. Τι να πω ίσως μπερδεύτηκαν χτες για την υπεύθυνη δήλωση, πάντως αφού συμφωνούν τα λεγόμενα του Παύλου κτλ με αυτά που μου είπαν και εμένα σήμερα, θα την κρατήσω μαζι με τις εξετάσεις και δεν θα την στείλω. Οπότε σε παλιότερο μήνυμα που έγραψα ότι την βάζουμε και αυτή μαζί με τα υπόλοιπα στον φάκελο, γράψτε λάθος και κρατήστε την μαζί με τις εξετάσεις γιατρών. Καλή συνέχεια!

καλημέρα προσωπικά και εγώ επειδή ο υπάλληλος μου είπε την κρατάμε μαζί με τα υγειονομικά ενώ σε κάποιους άλλους είπαν ότι τις στέλνουμε την έβγαλα δύο φορές και τη θεώρησα μία θα βάλω στο φάκελο και μία θα κρατήσω

Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Να κάνω μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να περιμένει τα οριστικά αποτελέσματα και δεν θέλει να πάει τι πρέπει να στείλει ποια υπεύθυνη δήλωση και τι πρέπει να λέει και ήθελα να ρωτήσω αν Ξέρει κάποιος τι διαδικασία και αν έχει έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση όπως το παιδί που είχε τις υπεύθυνες δηλώσεις έτοιμες και κατά τη γνώμη μου Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ακόμα αν κάποιος έχει δουλειά να πάει στο οκτάμηνο Γιατί αν γίνουν εκλογές θα περιμένουμε πάρα πολύ μετά μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και θα είμαστε άνεργοι αν κάποιος έχει δουλειά
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

zoupis87 έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να περιμένει τα οριστικά αποτελέσματα και δεν θέλει να πάει τι πρέπει να στείλει ποια υπεύθυνη δήλωση και τι πρέπει να λέει και ήθελα να ρωτήσω αν Ξέρει κάποιος τι διαδικασία και αν έχει έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση όπως το παιδί που είχε τις υπεύθυνες δηλώσεις έτοιμες και κατά τη γνώμη μου Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ακόμα αν κάποιος έχει δουλειά να πάει στο οκτάμηνο Γιατί αν γίνουν εκλογές θα περιμένουμε πάρα πολύ μετά μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και θα είμαστε άνεργοι αν κάποιος έχει δουλειά

πώς θα περιμένεις πάρα πολύ ρε φίλε αφού εμείς που θα μπούμε τώρα με οχτάμηνο δεν γίνεται να δουλέψουμε πάνω από οκτώ μήνες οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει πριν για μονιμοποίηση

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

θα την προχωρήσουν γρήγορα τη διαδικασία οριστικοί πίνακες θα βγουν σύντομα ήδη άρχισαν να συγκροτούνται επιτροπές για αθλητικα και ψυχοτεχνικά μην ξεχνάτε και για τίς ΣΟΧ είχαμε αποκλείσει το σενάριο και μπαμ σκάει το email
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

S10_2019 έγραψε:
zoupis87 έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση αν θέλει κάποιος να περιμένει τα οριστικά αποτελέσματα και δεν θέλει να πάει τι πρέπει να στείλει ποια υπεύθυνη δήλωση και τι πρέπει να λέει και ήθελα να ρωτήσω αν Ξέρει κάποιος τι διαδικασία και αν έχει έτοιμη την υπεύθυνη δήλωση όπως το παιδί που είχε τις υπεύθυνες δηλώσεις έτοιμες και κατά τη γνώμη μου Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος ακόμα αν κάποιος έχει δουλειά να πάει στο οκτάμηνο Γιατί αν γίνουν εκλογές θα περιμένουμε πάρα πολύ μετά μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και θα είμαστε άνεργοι αν κάποιος έχει δουλειά

πώς θα περιμένεις πάρα πολύ ρε φίλε αφού εμείς που θα μπούμε τώρα με οχτάμηνο δεν γίνεται να δουλέψουμε πάνω από οκτώ μήνες οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει πριν για μονιμοποίηση

Πρώτον ρώτησα τι υπεύθυνη δήλωση δίνουμε όποιος δε θέλει να πάει τώρα. Και δεύτερον έτσι όπως πάει με τις εκλογές και της βλακείες, όποιος πάει τώρα και μέχρι να βγάλουν οριστικά εννοώ ότι θα αργησεθ η διαδικασια κσι μετα το 8μηνο θα κάθεται σαν γλάστρα..

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τι εννοείς ότι θα λήξει η σύμβαση οκτάμηνη και θα σου πουν κάντε ένα διάλειμμα μέχρι να βγουν τα οριστικά και ξανά έρχεστε αυτό δεν γίνεται τα οριστικά θα βγουν πολύ πριν λήξει η σύμβαση
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες