Καλησπέρα από το ΙΚΑ τι ακριβώς χρειάζεται;S10_2019 έγραψε:Να τα βγάλω ξανά και να τα στείλω να προκύπτει ότι όταν έκανα την αίτηση ίσχυαν. Βεβαιωση ΙΚΑ με τα ένσημα θα βγαλω καινουργια φαίνονται μέσα κανονικά με αυτά που δήλωσα όταν έκανα την αίτηση και βεβαίωση εντοπιότητας θα βγάλω με σημερινή ημερομηνία. Θα εχω κανα θεμα δεν ξερω
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Αφού λέει μέσα σε 10 μέρες!!!Reddot έγραψε:Καλημέρα σε όλους, μίλησα και εγώ με το υπουργείο τους ρώτησα ορισμένες διευκρινήσεις και θα τις μοιραστώ μαζί σας.
1) Η βεβαίωση για το ύψος ΔΕΝ χρειάζεται να συμπεριληφθεί στον φάκελο με τα δικαιολογητικά
2) Η υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή της θέσης (για όσους αποδεχτούν) να είναι μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες υπεύθυνες δηλώσεις στον ίδιο φάκελο και αποστολή συστημένο στην διεύθυνση που αναφέρει
3) Γιατρούς κτλ μου είπαν να τα τρέξουμε άμεσα και μόλις έχουμε όλες τις εξετάσεις τους ειδοποιούμε τηλεφωνικός γιατί η σύμβαση θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ
4) Οι εξωτερικοί φρουροί κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν εκπαίδευση πριν την ανάληψη καθηκόντων αλλά σε ποιά περιοχή παραμένει άγνωστο (δεν ξέραν κάτι γι αυτό)
Ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια!
Μπήκα σήμερα στη Διαύγεια και ο ΑΣΕΠ ανήρτησε έγγραφο και όρισε επιτροπή για τις υγειονομικές και τις αθλητικές δοκιμασίες. Η επιτροπή αυτη δεν εχει σχέση με τις ΣΟΧ του υπουργείου αλλά με τις υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες ΜΕΤΑ την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της 6Κ
Συνεπώς η λογική λέει πως για να έχει οριστεί η επιτροπή, τα οριστικά δε θα καθυστερίσουν πολυ. Δική μου εκτίμηση
Συνεπώς η λογική λέει πως για να έχει οριστεί η επιτροπή, τα οριστικά δε θα καθυστερίσουν πολυ. Δική μου εκτίμηση

Παιδιά αυτό που λέει ότι ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης των ιατρικών εξετάσεων ανέρχεται σε 3-4 μερες μου είπαν ότι αυτό θα είναι και το διάστημα που πρέπει να έχουμε έτοιμες τις εξετάσεις απ την ημερομηνία που λάβαμε το mail. Τι να πω εμένα έτσι μου είπαν, ότι βιάζονται να τρέξουν τις διαδικασίες κτλ. Αν πάρει κανείς άλλος τηλέφωνο ας το ρωτήσει να δούμε τι θα του πουν.
Όπως και να έχει τις πρώτες μέρες θα πάμε για εξετάσεις, εννοώ ότι και να ισχύει το 10ήμερο που λέει ο φίλος δεν θα πάμε την 10η μέρα να κάνουμε εξετάσεις.
Όπως και να έχει τις πρώτες μέρες θα πάμε για εξετάσεις, εννοώ ότι και να ισχύει το 10ήμερο που λέει ο φίλος δεν θα πάμε την 10η μέρα να κάνουμε εξετάσεις.
Δε φόρτωσε τη πρώτη σελίδα

Δεν τ ανοιγει φιλε
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Θετική εξελιξη. Ίσως τρέξουν πιο γρήγορα από ότι περιμενουμε τα οριστικα.
Δε ξέρω τι συμβαίνει, το ανέβασα και ως φωτογραφία και ως pdf, είναι θέμα του φορουμPistolete έγραψε:
Δεν τ ανοιγει φιλε
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Υπάρχει στο Διαύγεια στην κατηγορία ασεπ. Δεν είναι κόπος να μπει όποιος θέλει.
Μπήκα κ το ειδα πολυ καλη εξελιξη.. Προχωράει το πράγμα σιγα σιγα
Αδερφέ σε ευχαριστουμε για κόπο και ενημέρωση καλη επιτυχία!Reddot έγραψε:Καλημέρα σε όλους, μίλησα και εγώ με το υπουργείο τους ρώτησα ορισμένες διευκρινήσεις και θα τις μοιραστώ μαζί σας.
1) Η βεβαίωση για το ύψος ΔΕΝ χρειάζεται να συμπεριληφθεί στον φάκελο με τα δικαιολογητικά
2) Η υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή της θέσης (για όσους αποδεχτούν) να είναι μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες υπεύθυνες δηλώσεις στον ίδιο φάκελο και αποστολή συστημένο στην διεύθυνση που αναφέρει
3) Γιατρούς κτλ μου είπαν να τα τρέξουμε άμεσα και μόλις έχουμε όλες τις εξετάσεις τους ειδοποιούμε τηλεφωνικός γιατί η σύμβαση θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ
4) Οι εξωτερικοί φρουροί κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν εκπαίδευση πριν την ανάληψη καθηκόντων αλλά σε ποιά περιοχή παραμένει άγνωστο (δεν ξέραν κάτι γι αυτό)
Xris έγραψε:Αδερφέ σε ευχαριστουμε για κόπο και ενημέρωση καλη επιτυχία!Reddot έγραψε:Καλημέρα σε όλους, μίλησα και εγώ με το υπουργείο τους ρώτησα ορισμένες διευκρινήσεις και θα τις μοιραστώ μαζί σας.
Να σαι καλά φίλε και σε σένα τα καλύτερα ευχομαι!
φιλε δεν καταλαβα τι ειδες;sakalom έγραψε:Υπάρχει στο Διαύγεια στην κατηγορία ασεπ. Δεν είναι κόπος να μπει όποιος θέλει.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Έβγαλαν από τον ασεπ τις επιτροπές για υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίεςtheo12345 έγραψε:φιλε δεν καταλαβα τι ειδες;sakalom έγραψε:Υπάρχει στο Διαύγεια στην κατηγορία ασεπ. Δεν είναι κόπος να μπει όποιος θέλει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες