ΕΙΡΗΝΗ έγραψε: Ποτε ειναι οι επομενες εξετασεις για εποπ Η για πενταετης θητεια για γιναικεσ;
Το τελος υποβολης των αιτησεων για την τρεχουσα προκυρηξη εληξε σημερα,
Απο εκει και περα ο διαγωνισμος ετρεχε απο τις 23 μαρτιου.
Δεν προλαβες να κανεις τα χαρτια σου;
Τελος να σημειωσω οτι δεν υπαρχει πλεον ο θεσμος των ΕΠΘ (Εθελοντων 5ετους Θητειας) αλλα αυτος των ΕΠ. ΟΠ (Επαγγελματιες Οπλιτες) και η υποχρεωτικη παραμονη πλεον ειναι τα 7 χρονια.
Μεσω ιντερνετ στην ιστοσελιδα του στρατου www.army.gr , Στην αναζητηση αποτελεσματων θα γραψεις την ταυτοτητα σου και θα δεις τις ημερομηνιες και τοποθεσιες των διαδικασιων
Εστειλα κ εγω τα χαρτια μου και Μου στειλαν ενα ροζ Χαρτακι Που λεει οτι παρελαβαν τα χαρτια μου.. Αυτο σημαινει οτι ειναι Ολα ενταξη με τα χαρτια μου; Δηλαδη τα συμπληρωσα σωστα;
Ναι βρε παιδια.. Κ στον προηγουμενο διαγωνισμο ειχα κανει τα χαρτια μου αλλα δν μου στειλανε ροζ χαρτακι ομως.. Μια φιλη μου που ειχε στειλει τα χαρτια της στο προηγουμενο διαγωνισμο της ηρθε ροζ χαρτακι και μαλιστα συνεχισε μεχρι το τελος (κοπηκε στα αθληματα)
Ελα ροζ χαρτακι απο τα ελτα Και γραφη επανω αποδεικη παραλαβης, ημερομηνια που μου στειλαν απαντηση και το ονομα του επχιας που μου στελνει την απαντηση..
Ευχαριστω ιλλυ μου.. Α να σας πω οτι πηγα στο ελτα της περιοχης μου για να ρωτησω τι ειναι αυτο (γιατι φοβηθηκα) και μου ειπαν οτι τζαμπα πηγα.. Αυτο ειναι οτι παρελαβαν τα χαρτια σου και σου στειλαν απαντηση..
Υλλι εγω δν το ακουω πρωτη φορα.. Στον προηγουμενο διαγωνισμο μια φιλη της ηρθε το ροζ χαρτακι κ σε εμενα δν ειχε ερθει. Πηγα να τρελαθω. Ομως οταν ανακοινωθηκαν στο αρμυ ποτε πρεπει να παω για συνεντευξη ηταν κ το δικο μου ονομα κ της κοπελα κανονικα μεσα κ πηγαμε μαζι για συνεντευξη..