Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
fantomas1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από fantomas1990 »

Παιδια το λεει ξεκαθαρα οτι οι εξετασεις γινονται "μετα την αποδοχη σας και προκειμενου να συνεχιστει η διαδικασια η οποια αφορα τη προσληψη σας με συμβαση ΙΔΟΧ και μονο να προβειτε αμασα στιςπαρακατω εξετασεις κλπ... " δεν υπαρχει κατι να ξεκαθαριστει...
Pan0s94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pan0s94 »

Μία ακόμη ερώτηση, τις εξετάσεις που θα κάνουμε για τις σοχ θα τις δείξουμε σε επιτροπή όταν μας καλέσουν για να ξεκινήσουμε τις σοχ και όταν βγουν οι ημερομηνίες για τα αγωνίσματα, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να τις ελέγξει η επιτροπή του ΑΣΕΠ στα υγειονομικά;

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Pan0s94 έγραψε:Μία ακόμη ερώτηση, τις εξετάσεις που θα κάνουμε για τις σοχ θα τις δείξουμε σε επιτροπή όταν μας καλέσουν για να ξεκινήσουμε τις σοχ και όταν βγουν οι ημερομηνίες για τα αγωνίσματα, θα ξανακάνουμε εξετάσεις για να τις ελέγξει η επιτροπή του ΑΣΕΠ στα υγειονομικά;

Ποιος να το ξερει αυτο ρε φιλαρακο; Μπορει να σου πουν οτι αρκουν αυτες, μπορει να σου πουν να ξανακανεις. Σιγα τωρα

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Για αθλήματα πάντως δεν βλέπω να αναφέρει κάτι. Λογικά θα τα δώσουν όλοι στο τέλος της διαδικασίας

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

ARN έγραψε:Για αθλήματα πάντως δεν βλέπω να αναφέρει κάτι. Λογικά θα τα δώσουν όλοι στο τέλος της διαδικασίας

Αθλήματα στα οριστικά. Ουτε ο φυτρακης ειχε πει τιποτα για αθληματα στις σοχ. Μονο το wotkenter το ειχε γραψει

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Δηλαδή όποιος θέλει να πάει με ΣΟΧ στέλνει εντός 10 ημερών υπεύθυνη δήλωση που δηλώνει ότι αποδέχεται την πρόσληψη και εντός 10 ημερών συστημένη επιστολή με τα αντίγραφα των δικαιολογητικών. Και τις εξετάσεις μπορεί να τις κάνει από αύριο μέχρι και 14 μέρες;
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Christian έγραψε:
ARN έγραψε:Για αθλήματα πάντως δεν βλέπω να αναφέρει κάτι. Λογικά θα τα δώσουν όλοι στο τέλος της διαδικασίας

Αθλήματα στα οριστικά. Ουτε ο φυτρακης ειχε πει τιποτα για αθληματα στις σοχ. Μονο το wotkenter το ειχε γραψει

ο φυτράκης είπε οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στις σόχ αθλητικές υγειονομικές και ψυχοτεχνικές

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

S10_2019 έγραψε:
Christian έγραψε:

ο φυτράκης είπε οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στις σόχ αθλητικές υγειονομικές και ψυχοτεχνικές

Το ιδιο λεμε

Άβαταρ μέλους
alexandros91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexandros91 »

/forum/uploads/28911/1.pdf

/forum/uploads/28911/2.pdf

/forum/uploads/28911/3.pdf

Θέλω να βοηθήσω οπότε και έκανα έτοιμες τις δηλώσεις απλά την εκτυπώνετε και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Άμα δείτε κάποιο λάθος πείτε μου εγώ ο ίδιος τα έκανα δεν τα βρήκα έτοιμα οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος.

Πρέπει να είναι 3 αρχεία.

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

panos80 έγραψε:
Καταλαβαίνω τι λές αλλά εφόσον καποιος δεν εχει κρατησει αντίγραφα (π. Χ της βεβαίωσης ύψους ή των πιστοποιητικών) θα πρέπει να βγούν καινούρια; Ρωτάω μήπως κάπως έχει το ίδιο θέμα...

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Που να φανταστώ ότι θα ζητήσουν αντίγραφα. Προφανώς δεν έβγαλα φωτοτυπία την βεβαίωση ορθοπεδικού και λογικά θα πρέπει να βγάλω νέα. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα που λέει "αντίγραφα" γιατί η βεβαίωση ορθοπεδικού θα έχει άλλη ημερομηνία από την αρχική που κατεθεσα.
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

alexandros91 έγραψε: /forum/uploads/28911/1.pdf

Θέλω να βοηθήσω οπότε και έκανα έτοιμες τις δηλώσεις απλά την εκτυπώνετε και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Άμα δείτε κάποιο λάθος πείτε μου εγώ ο ίδιος τα έκανα δεν τα βρήκα έτοιμα οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος.

το πρωτο δεν ειναι σωστο ειναι ο ν 4210/2013
τα αλλα 2 ειναι τελεια
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Pavlos_90 έγραψε:
panos80 έγραψε:
Καταλαβαίνω τι λές αλλά εφόσον καποιος δεν εχει κρατησει αντίγραφα (π. Χ της βεβαίωσης ύψους ή των πιστοποιητικών) θα πρέπει να βγούν καινούρια; Ρωτάω μήπως κάπως έχει το ίδιο θέμα...

Έχω το ίδιο πρόβλημα. Που να φανταστώ ότι θα ζητήσουν αντίγραφα. Προφανώς δεν έβγαλα φωτοτυπία την βεβαίωση ορθοπεδικού και λογικά θα πρέπει να βγάλω νέα. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα που λέει "αντίγραφα" γιατί η βεβαίωση ορθοπεδικού θα έχει άλλη ημερομηνία από την αρχική που κατεθεσα.

Και εγώ βεβαίωση ύψους από ορθοπεδικό όπως ήταν την έστειλα.. τώρα θα βγάλω καινουργια να στείλω αφού το ύψος ίδιο είναι

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

t.bak έγραψε:
alexandros91 έγραψε: /forum/uploads/28911/1.pdf

το πρωτο δεν ειναι σωστο ειναι ο ν 4210/2013
τα αλλα 2 ειναι τελεια

Νομιζω κιόλας
Αν ξερει καποιος καλυτερα να το πει
Υπαρχιφύλακας

Δημοσίευση από Υπαρχιφύλακας »

Καλησπέρα όχι δεν θα περάσετε αθλήματα απλά μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών θα περάσετε επιτροπή ελέγχου αποτελούμενη και από Γιατρό και μετά θα τοποθετήθηκε στα καταστήματα κράτησης. Μεσα με τέλη Μαΐου περίπου
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Σημαντικό 2: Για τον προσωρινό διορισμό δεν χρειάζονται ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες.

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-6k2018-arhizoyn-oi-diorismoi-sofronistikon-apokleistiko

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης