Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά γράφω εδώ αν και παρακολουθώ το θέμα καιρό.
Επιτυχών και εγώ στους προσωρινούς πίνακες ως εξωτερικός, μου ήρθε νωρίτερα και σε μένα το mail για τις σοχ.
Εγώ θα δεχθώ την σοχ για τους δικούς μου λόγους (μερικοί από αυτούς: Άνεργος την παρούσα στιγμή, το κατάστημα κράτησης που είμαι προσωρινά επιτυχών είναι αρκετά κοντά με την κατοικία μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ρισκάρω να νοικιάσω κάποιο σπίτι, έχω
το δικό μου.
Ωστόσο έχω ορισμένες απορίες σχετικά με το mail που λάβαμε.
1) Ζητάει υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη κτλ εντός 10 ημερών στην οποία να δηλώνουμε αν αποδεχόμαστε ή οχι.
2) Για τις ιατρικές εξετάσεις που ζητάει υπάρχει κάποια ειδική φόρμα που την συμπληρώνουμε και πάμε με αυτή πχ στο νοσοκομείο όπως κάναμε για την στρατιωτική θητεία ή πάμε χωρίς κάποιο έγγραφο και πληρώνουμε απ την τσέπη μας το αντίτιμο;
3) Αναφέρει ότι τις εξετάσεις τις καταθέτουμε την ημέρα προσέλευσής μας ενώπιον επιτροπής για εξέταση; Εννοεί τις παραδίδουμε την ημέρα που θα παρουσιαστούμε στο κατάστημα κράτησης που είμαστε στους προσωρινούς πίνακες;
4) Παρακάτω στο κείμενο λέει ότι πρέπει να αποστείλουμε τα δικαιολογητικά που στείλαμε και στον ΑΣΕΠ στην τάδε διεύθυνση. Πρέπει να αποστείλουμε και την βεβαίωση για το ύψος;(δεν κράτησα αντίγραφο).
Επίσης στο 1) που γράφω για το αν αποδεχόμαστε την θέση το βάζουμε στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα ή το στέλνουμε κάπου αλλού;(δεν το διευκρινίζει καλά)
Επιτυχών και εγώ στους προσωρινούς πίνακες ως εξωτερικός, μου ήρθε νωρίτερα και σε μένα το mail για τις σοχ.
Εγώ θα δεχθώ την σοχ για τους δικούς μου λόγους (μερικοί από αυτούς: Άνεργος την παρούσα στιγμή, το κατάστημα κράτησης που είμαι προσωρινά επιτυχών είναι αρκετά κοντά με την κατοικία μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ρισκάρω να νοικιάσω κάποιο σπίτι, έχω
το δικό μου.
Ωστόσο έχω ορισμένες απορίες σχετικά με το mail που λάβαμε.
1) Ζητάει υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη κτλ εντός 10 ημερών στην οποία να δηλώνουμε αν αποδεχόμαστε ή οχι.
2) Για τις ιατρικές εξετάσεις που ζητάει υπάρχει κάποια ειδική φόρμα που την συμπληρώνουμε και πάμε με αυτή πχ στο νοσοκομείο όπως κάναμε για την στρατιωτική θητεία ή πάμε χωρίς κάποιο έγγραφο και πληρώνουμε απ την τσέπη μας το αντίτιμο;
3) Αναφέρει ότι τις εξετάσεις τις καταθέτουμε την ημέρα προσέλευσής μας ενώπιον επιτροπής για εξέταση; Εννοεί τις παραδίδουμε την ημέρα που θα παρουσιαστούμε στο κατάστημα κράτησης που είμαστε στους προσωρινούς πίνακες;
4) Παρακάτω στο κείμενο λέει ότι πρέπει να αποστείλουμε τα δικαιολογητικά που στείλαμε και στον ΑΣΕΠ στην τάδε διεύθυνση. Πρέπει να αποστείλουμε και την βεβαίωση για το ύψος;(δεν κράτησα αντίγραφο).
Επίσης στο 1) που γράφω για το αν αποδεχόμαστε την θέση το βάζουμε στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα ή το στέλνουμε κάπου αλλού;(δεν το διευκρινίζει καλά)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Η βεβαίωση για το ύψος δεν αναγράφεται μέσα στα δικαιολογητικά εντός της παρένθεσης.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
glock έγραψε:Διασωστη αυτό που λες για τους φρουρους πρέπει να το ψάξεις λίγο
Αν λες για τους ειδικούς, το χω ψάξει.
Στα 10 χρόνια υπηρεσίας(3 σαν αστυφ ) , και αν δώσουν εξετάσεις για ανακριτικοι αρχιφυλακες μόνο.
Αλλιως ούτε κλήση μπορούν να σου γράψουν, ουτε έλεγχο, ουτε καν πινακίδες που αφαιρεί μέχρι και η δημοτική.
10 χρόνια υπηρεσιας και 3 σαν αστυφ... ; κάτι δεν βγαίνει καλα. Στα 8 χρόνια γίνεσαι αστυφ οπότε 8+3 =11
Πως γινεται τότε Διας, οπκε τροχαια Κ οχήματα τμηματων όπου υπηρετουν φρουροι να μην σε κάνουν έλεγχο;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
glock έγραψε:10 χρόνια υπηρεσιας και 3 σαν αστυφ... ; κάτι δεν βγαίνει καλα. Στα 8 χρόνια γίνεσαι αστυφ οπότε 8+3 =11
Στα 11 τότε.
Μόλις κλείσουν 3 χρόνια σαν αστυφ, μπορούν να δώσουν για ανακριτικοι.
Φιλε διασωστη κλήσεις κόβουν κανονικά μονο πινακίδες δεν βγαζουν. Ελεγχους κανουν κανονικά αλλιώς οι υπηρεσίες που σου έγραψα παραπανω δεν θα λειτουργουσαν.
Παιδια με τα αθλήματα ξερει κανεις τι προβλεπεται; Ποτε θα τα δωσουμε οσοι δειξουμε τωρα ενδιαφερον πχ; Τι εχει συμβει με παλαιοτερες καταστασεις;
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Από ότι κατάλαβα στέλνουμε την υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή, την αίτηση και τα άλλα δικαιολογητικά εντός 10 ημερών. και μεσα σε αυτό το διάστημα κάνουμε και τις εξετάσεις και τους ενημερωνουμε τηλεφωνικα η μειλ. Εγω για την τριτεκνια κατέθεσα πιστοποιητικα οικογ. Κατάστασης. Τώρα πρέπει να βγάλω καινούρια αφού δεν υπάρχουν αντίγραφα;
Κυριοι προσωπικά οταν με το καλό μπείτε πάτε σε ένα σκοπευτικο σύλλογο
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
panos80 έγραψε:Από ότι κατάλαβα στέλνουμε την υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή, την αίτηση και τα άλλα δικαιολογητικά εντός 10 ημερών. και μεσα σε αυτό το διάστημα κάνουμε και τις εξετάσεις και τους ενημερωνουμε τηλεφωνικα η μειλ. Εγω για την τριτεκνια κατέθεσα πιστοποιητικα οικογ. Κατάστασης. Τώρα πρέπει να βγάλω καινούρια αφού δεν υπάρχουν αντίγραφα;
Ότι δικαιολογητικό έβαλες στην αίτηση. Ολα. το γράφει ξεκάθαρα.
panos80 έγραψε:Από ότι κατάλαβα στέλνουμε την υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή, την αίτηση και τα άλλα δικαιολογητικά εντός 10 ημερών. και μεσα σε αυτό το διάστημα κάνουμε και τις εξετάσεις και τους ενημερωνουμε τηλεφωνικα η μειλ. Εγω για την τριτεκνια κατέθεσα πιστοποιητικα οικογ. Κατάστασης. Τώρα πρέπει να βγάλω καινούρια αφού δεν υπάρχουν αντίγραφα;
Θεωρητικα οι εξετασεις δεν εμπιπτουν στο 10ημερο αποδοχης ή μη. Γιατι δινουν ξεχωριστα μερες κι αυτες ενδεικτικά λεει 3-4 ημερες.
Σαφεστατα βέβαια καποιος μπορει να το κανει οπως λες απλα μαλλον οπως το καταλαβαινω οι εξετασεις μπορουν να γινουν και λιγες μερες μετα.
Και το λεω γιατι καποιος μπορει να στειλει την αποδοχη την 10η μερα. Ειναι εμπροθεσμος. Επομενως θα εχει αλλες 3-4 για τις εξετασεις. Αλλα μεσολαβεί και πασχα. Τις εξετασεις
ετσι κι αλλιως δεν τις καταθετεις, οποτε εξαρταται ποτε θα σε φωναξουν στην επιτροπη με βαση το ποτε θα εχουν ενημερωθει οτι εχουν ολοκληρβσει τις εξετασεις οι περισσοτεροι.
Μαλλον δεν υπαρχει αυστηρο χρονοδιαγραμμα
Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν τις εξετάσεις κτλ οφείλουν να τις κάνουν και όσοι δεν αποδεχτούν τις ΣΟΧ
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καταλαβαίνω τι λές αλλά εφόσον καποιος δεν εχει κρατησει αντίγραφα (π. Χ της βεβαίωσης ύψους ή των πιστοποιητικών) θα πρέπει να βγούν καινούρια; Ρωτάω μήπως κάπως έχει το ίδιο θέμα...sakalom έγραψε:panos80 έγραψε:Από ότι κατάλαβα στέλνουμε την υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή, την αίτηση και τα άλλα δικαιολογητικά εντός 10 ημερών. Και μεσα σε αυτό το διάστημα κάνουμε και τις εξετάσεις και τους ενημερωνουμε τηλεφωνικα η μειλ. Εγω για την τριτεκνια κατέθεσα πιστοποιητικα οικογ. Κατάστασης. Τώρα πρέπει να βγάλω καινούρια αφού δεν υπάρχουν αντίγραφα;
Ότι δικαιολογητικό έβαλες στην αίτηση. Ολα. Το γράφει ξεκάθαρα.
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σωστά...Christian έγραψε:panos80 έγραψε:Από ότι κατάλαβα στέλνουμε την υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή, την αίτηση και τα άλλα δικαιολογητικά εντός 10 ημερών. Και μεσα σε αυτό το διάστημα κάνουμε και τις εξετάσεις και τους ενημερωνουμε τηλεφωνικα η μειλ. Εγω για την τριτεκνια κατέθεσα πιστοποιητικα οικογ. Κατάστασης. Τώρα πρέπει να βγάλω καινούρια αφού δεν υπάρχουν αντίγραφα;
Θεωρητικα οι εξετασεις δεν εμπιπτουν στο 10ημερο αποδοχης ή μη. Γιατι δινουν ξεχωριστα μερες κι αυτες ενδεικτικά λεει 3-4 ημερες.
Σαφεστατα βέβαια καποιος μπορει να το κανει οπως λες απλα μαλλον οπως το καταλαβαινω οι εξετασεις μπορουν να γινουν και λιγες μερες μετα.
Και το λεω γιατι καποιος μπορει να στειλει την αποδοχη την 10η μερα. Ειναι εμπροθεσμος. Επομενως θα εχει αλλες 3-4 για τις εξετασεις. Αλλα μεσολαβεί και πασχα. Τις εξετασεις
ετσι κι αλλιως δεν τις καταθετεις, οποτε εξαρταται ποτε θα σε φωναξουν στην επιτροπη με βαση το ποτε θα εχουν ενημερωθει οτι εχουν ολοκληρβσει τις εξετασεις οι περισσοτεροι.
Μαλλον δεν υπαρχει αυστηρο χρονοδιαγραμμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες