Panos79 έγραψε:Υπάρχουν θέσεις ΑΜΕΑ και ξεχωριστά θέσεις συγγενών ΑΜΕΑ. Διαβάστε τη προκήρυξη
Εχεις δικιο το ειδα μετα αφου το εγραψα
Αμεα δεν ειναι μονο με κινητικα προβληματα. Που αυτοι ειναι δυσκολο να κανουν τα αθληματα αλλα και αλλοι με αλλα προβληματα υγειας. Για καποιους θα ειναι δυσκολο να βγαλουν πχ το 1000αρι σε 4:20
Απίστευτα πράγματα στις φυλακές Κορυδαλλού. Την ώρα που «ξηλώνεται» η επονομαζόμενη «μαφία» του σωφρονιστικού καταστήματος, κυκλοφόρησε η είδηση ότι δύο κρατούμενοι μαστιγώθηκαν άγρια από ομάδα συγκρατουμένων τους το πρωί της Πέμπτης.
Αυτά στις φυλακές γίνονται συχνά πυκνά το ότι ακούγονται τώρα εντονότερα στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι άρχισαν να γίνονται αυτή την εποχή ή ότι είναι μόνο αυτά ακούγονται... Και να θυμάστε, ξηλωνεται μια μαφία για να έρθει στη θέση της η επόμενη. Με ανοχή του ανύπαρκτου κράτους
Ευχαριστώ redman για συμβουλή έχω χάσει ηδη λίγα κιλά και συνεχιζω.. Θα ήθελα να πω την γνώμη μου περί φυλακών Κορυδαλλού , και πιστεύω πολλά ατομα θα αρνηθούν την θέση εσωτερικού φύλακα.
Δοκιμαστε το πρώτα παιδιά μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα.
Παιδιά η δικιά μου συμβουλή είναι να μην έχετε τόσο άγχος. πιστευω ότι όλοι μας ζουμε κ χωρίς αυτή την δουλειά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν τα καταφέρουμε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει
Xris έγραψε:Ευχαριστώ redman για συμβουλή έχω χάσει ηδη λίγα κιλά και συνεχιζω.. Θα ήθελα να πω την γνώμη μου περί φυλακών Κορυδαλλού , και πιστεύω πολλά ατομα θα αρνηθούν την θέση εσωτερικού φύλακα.
Δοκιμαστε το πρώτα παιδιά μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα.
σ αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα κιόλας αν το δοκιμάσουμε.
DIM-PAP έγραψε:Παιδιά η δικιά μου συμβουλή είναι να μην έχετε τόσο άγχος. πιστευω ότι όλοι μας ζουμε κ χωρίς αυτή την δουλειά δεν θα πεθάνουμε κιόλας αν δεν τα καταφέρουμε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει
Ναι ολοι ζουνε και χωρις αυτη την δουλεια αλλα καποιοι ειναι στο οριο ηλικιας κι αν δεν πετυχουν σαυτη την προκήρυξη δεν θα χουν αλλη οποτε θα ναι μια ζωη σεκιουριταδες των 500 ευρω με δωδεκαωρα και μηδενικα εργασιακα δικαιωματα.
Οποτε καποιοι εχουν λογο πολυ σοβαρο να αγχωνονται