Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
Καλημερα παιδια! Ας περιμένουμε να λήξει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για να έχουμε μία γενική εικόνα σχετικά με τον αριθμό των αιτήσεων που κατατέθηκαν...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Εχω ακουσει οτι οι περισσοτεροι δηλωνουν ειδηκοτητες στις οποιες παιρνουν πολλα ατομα. Ανεξαρτητα απο τα πτυχια που εχουν
Γινεται να παει καποιος εποπ πυροβολικου, πρωτη μεταθεση στο πυροβολικο των πεζοναυτων (32 ΜΠΠ) ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημερα εστειλα και εγω (ξανα) τα χαρτια μου ας ελπισουμε οτι αυτη τη φορα κατι θα γινει
Σε ποια ειδικοτητα εκανες τα χαρτια σου φιλε και σε ποια ησουν επιλαχων την προηγουμενη φορα;επιλαχων έγραψε:Σημερα εστειλα και εγω (ξανα) τα χαρτια μου ας ελπισουμε οτι αυτη τη φορα κατι θα γινει
Γεια σε ολους... Να κανς μια ερωτηση θελω... Στιν ειδικοτητα νηπιαγωγως-διοικιτηκος λεει οτι θελοθν ατομα απο αει κ τει... Εγω ποθ τελειωσα ιεκ σε αθτι τιν ειδικοτιτα τηα με κοπσοθν; Εστειλα ηδη τα χαρτια.
sorry απ την βιασινη μου τα εγραψα κινεζικα ευχομαι να καταλαβατε την ερωτηση.
επιλαχων έγραψε:Τι θα γινει παιδια με την νεα προκυρυξη; Ποσες αιτησεις λετε να γινουν;
http://www.e-tipos.com/newsitem; id=89130
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ειχα δηλωσει τεχνιτης πυροβολων εμεινα εκτος με 530 μορια, λογου ελλειπων γραμματικων γνωσεων και ετσι παλι απο την αρχη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κυριακη λυπαμαι οτι Την πατησες. Οτι ζηταει η προκυρυξη θελουν και μαλιστα ακριβως. Οσο για αεροπορια προκυρηξη ακουω αλλα δεν βλεπω πουθενα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Καλησπέρα παιδιά TI NEA;EΣTEIΛA KAI EΓΩ TA XAPTIA MOY THΝ ΠAPAΣKEYH.TA AYTO ΠOY ζητούσε η ειδικότητα MOY HTAN AΠOΛYTHPIO λυκείου επικυρωμένο.EΣTEIΛA OMΩΣ KAI KATI προσθεTA ΔIKAIOΛOΓHTIKA AΛΛA ΔEN TO αναφέρω ΣTHN AITHΣH AΛΛA EΓΩ TA EΣTEIΛA λέτε NA BΓΩ άκυρος.KAI KATI AKOMA ΠΩΣ βγαίνει ENAΣ άκυρος έλειπείς ΛOΓΩ γραμματικηκών γνώσεων.EYXAPIΣTΩ
-
- Συνταγματάρχης
Δηλαδή TI ΓINETAI επιλεγεί ENAΣ MIA ειδικότητα ΠOY θέλει AΠO AΠOΛYTHPIO λυκείου KAI άνω KAI META AYTOI παίρνουν AYTOYΣ ΠOY έχουν πτυχίο τει π. Χ KAI AYTOI ME TO AΠOΛYTHPIO λυκείου βγαίνουν εκτός ΛOΓΩ ME έλειπεί γραμματικηκών γνώσεων. Δηλαδή περνάνε TΣAMΠA THΣ π. Κ. Ε KAI META μένουν εκτός ΛOΓΩ ME έλειπεί γραμματικηκών γνώσεων;
-
- Συνταγματάρχης
KANEIΣ ΔEN ΞEPEI PE παιδιά NA MOY απαντήσει THΣ απορίες MOY;:(
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εαν η ειδικοτητα που δηλωσες θελει μονο απολυτηριο λυκειου εισαι ενταξει και ας εστειλες και τα περιττα. Εαν ομως ελεγε τουλαχιστον λυκειου και την δηλωσαν και αλλοι που εχουν απολυτηρια απο Α. Ε. Ι η Τ. Ε. Ι αυτοι βαθμολογουνται με τα μορια που αναλογουν στα πτυχια τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης