Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Πανω στα προηγούμενα που ειπώθηκαν χθες, δεν κρίνω προσωπικά κανένα και στη τελικη δε με ενδιαφέρει και καθόλου, απλα επειδή εχω κάνει 5 ΣΟΧ στο δημόσιο ξέρω πως αργει 2,5 με 5 μήνες ο πρώτος μισθός και οφειλα να το τονίσω. Γι αυτο ειπα πως μερικοί μπορει να χτυπήσουν το κεφάλι τους, συν των ανακατατάξεων που ενδέχεται να προκύψουν απο τις δοκιμασιες. Και δέχτηκα ύβρεις από τέρμα ασχετους πως ειμαι ψεύτης, τρομοκράτης, παπατζης και γιωτας. Και απαντησα αναλογως στις αθλιότητες τους. Ποτε δεν ειπα τιποτα που να μη βασίζεται σε δικη μου εμπειρία. Οσα ειπα μέχρι στιγμης έχουν επιβεβαιωθεί. Και αν δεν επιβεβαιωθούν ολα, δεν εχω δηλώσει ποτέ Πυθία. Όσο για το που εχω περασει, για να απαντησω στην απορια πολλών, η απάντηση είναι ΠΟΥΘΕΝΆ. Απο τη στιγμή που δεν εχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς ολα τα σταδια της προκήρυξης, δεν ειμαι επιτυχών, όπως και κανείς άλλος.

Τέλος να θυμαστε πως οι οριστικές τοποθετήσεις μπορούν να πάρουν απο 1 με 2 ως και αρκετά χρόνια. Φιλος που περασε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2011 με ΑΣΕΠ , προσεληφθει το 2014 προς 15.

Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από theo12345 »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΆΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΓΟΛΊΔΑ;
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από theo12345 »

Thanos888 έγραψε:Πανω στα προηγούμενα που ειπώθηκαν χθες, δεν κρίνω προσωπικά κανένα και στη τελικη δε με ενδιαφέρει και καθόλου, απλα επειδή εχω κάνει 5 ΣΟΧ στο δημόσιο ξέρω πως αργει 2,5 με 5 μήνες ο πρώτος μισθός και οφειλα να το τονίσω. Γι αυτο ειπα πως μερικοί μπορει να χτυπήσουν το κεφάλι τους, συν των ανακατατάξεων που ενδέχεται να προκύψουν απο τις δοκιμασιες. Και δέχτηκα ύβρεις από τέρμα ασχετους πως ειμαι ψεύτης, τρομοκράτης, παπατζης και γιωτας. Και απαντησα αναλογως στις αθλιότητες τους. Ποτε δεν ειπα τιποτα που να μη βασίζεται σε δικη μου εμπειρία. Οσα ειπα μέχρι στιγμης έχουν επιβεβαιωθεί. Και αν δεν επιβεβαιωθούν ολα, δεν εχω δηλώσει ποτέ Πυθία. Όσο για το που εχω περασει, για να απαντησω στην απορια πολλών, η απάντηση είναι ΠΟΥΘΕΝΆ. Απο τη στιγμή που δεν εχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς ολα τα σταδια της προκήρυξης, δεν ειμαι επιτυχών, όπως και κανείς άλλος.

Τέλος να θυμαστε πως οι οριστικές τοποθετήσεις μπορούν να πάρουν απο 1 με 2 ως και αρκετά χρόνια. Φιλος που περασε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2011 με ΑΣΕΠ , προσεληφθει το 2014 προς 15.

φιλε θανο ανακαταξεις με τα αθληματα τι ενοεις;
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Φιλε Thanos888 σε ποιες ειδικοτητες εχεις εργαστε στο δημοσιο αν επιτρεπεται; Ησουν και αρχαιοφυλακας?;
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

theo12345 έγραψε:
Thanos888 έγραψε:Πανω στα προηγούμενα που ειπώθηκαν χθες, δεν κρίνω προσωπικά κανένα και στη τελικη δε με ενδιαφέρει και καθόλου, απλα επειδή εχω κάνει 5 ΣΟΧ στο δημόσιο ξέρω πως αργει 2,5 με 5 μήνες ο πρώτος μισθός και οφειλα να το τονίσω. Γι αυτο ειπα πως μερικοί μπορει να χτυπήσουν το κεφάλι τους, συν των ανακατατάξεων που ενδέχεται να προκύψουν απο τις δοκιμασιες. Και δέχτηκα ύβρεις από τέρμα ασχετους πως ειμαι ψεύτης, τρομοκράτης, παπατζης και γιωτας. Και απαντησα αναλογως στις αθλιότητες τους. Ποτε δεν ειπα τιποτα που να μη βασίζεται σε δικη μου εμπειρία. Οσα ειπα μέχρι στιγμης έχουν επιβεβαιωθεί. Και αν δεν επιβεβαιωθούν ολα, δεν εχω δηλώσει ποτέ Πυθία. Όσο για το που εχω περασει, για να απαντησω στην απορια πολλών, η απάντηση είναι ΠΟΥΘΕΝΆ. Απο τη στιγμή που δεν εχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς ολα τα σταδια της προκήρυξης, δεν ειμαι επιτυχών, όπως και κανείς άλλος.

φιλε θανο ανακαταξεις με τα αθληματα τι ενοεις;

Ναι κατά κυριο λόγο. Ίσως ενα ποσοστό κοπεί εκεί, αλλο στα ψυχοτεχνικα, ισως κάποιοι λίγοι να μην εμφανιστούν καν επειδή το μετανιωσαν.

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα στην παρέα. Αρχικά καλώς έκανε ο διαχειριστής και το απενεργοποίησε για λίγο μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεύτερον καλώς ή κακός εκτός από το forum τουτο δύσκολα βρίσκουμε και ταιριάζουμε πληροφορίες και αυτό είναι το σημαντικό. Λοιπόν. Σώματα ασφαλείας (πυροσβεστικη κ αστυνομία) έχουν σοβαρή για τα ελληνικά δεδομένα εκπαίδευση και αυτό φαίνεται μέσα από επιτυχίες σε ευρύτερο φάσμα προστασίας Οι σωφρονιστικοί είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κεφάλαιο... Γι'αυτό άλλωστε και η έννοια σωφρονιστικό σύστημα είναι για γέλια.. Οι ήδη υπάρχοντες φύλακες δεν έχουν περάσει κάποια στοιχειώδει εκπαίδευση λογο της έλλειψης κονδυλίων και του χρόνου που απαιτείται για αυτήν..

Επίσης περιμέναν την είσοδο τον νέων υπαλλήλων με την ελπίδα (Σύμφωνα με πληροφορίες των ιδιων) μπας και εκπαιδευτούν καλύτερα για την δική τους ασφάλεια.

Κάτι τέτοιο που όπως λένε δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς θα μπούμε χωρίς εκπαίδευση..

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες από Πάτρα πλευρά (ανεπιβεβαίωτες αλλά όχι ράδιο αρβύλα θα γίνει η πρόσληψη μετά το Πάσχα για 6 μήνες και όχι 8 )

ΥΓ τα αθλήματα είναι γελοία

ΥΓ 2 όντως καθυστερει 1 με 2 μήνες η πληρωμή λογο εκκαθάρισης

Τώρα αν γνώριζα κάτι επιπλέον θα το ανέφερα

Μακάρι από αυτό το φόρουμ να βγει μια θετική είδηση γιατί πολλα παιδια εδώ μέσα έχουμε θέματα με δουλια και όχι δουλειά και βλεπουμε την ευκαιρια σαν το μανα εξ ουρανού.

teo

Δημοσίευση από teo »

Αν δεν γινει κατι συντομα Με τοσες εκλογες καλο 20
teo

Δημοσίευση από teo »

Μολις γυρισα από προπονηση παιδια το μηκος είναι δυσκολο εγω βγαζω στα3,5 με ένα πατημα υψος δεν ειχε να κανεις 100αρι 14,8 και 1000 4 λεπτα καντε προπονησεις
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

teo έγραψε:Μολις γυρισα από προπονηση παιδια το μηκος είναι δυσκολο εγω βγαζω στα3,5 με ένα πατημα υψος δεν ειχε να κανεις 100αρι 14,8 και 1000 4 λεπτα καντε προπονησεις

Αυτο με το μηκος κι εγω δεν το καταλαβαινω. Ειναι υπερβολικο. Αντε να το βγαλουν κοπελες οταν εμεις ειμαστε στο οριο. Δηλαδη ελεος, απο το πηδημα θα φανει ο καλος σωφρονιστικος?

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

teo έγραψε:Μολις γυρισα από προπονηση παιδια το μηκος είναι δυσκολο εγω βγαζω στα3,5 με ένα πατημα υψος δεν ειχε να κανεις 100αρι 14,8 και 1000 4 λεπτα καντε προπονησεις
Έχεις ασχοληθεί παλιότερα με τρέξιμο ;

teo

Δημοσίευση από teo »

Όχι καθολου μονο γυμναστιριο παω δεν ξερω τωρα με ανχωσε το 3,5
teo

Δημοσίευση από teo »

Πολύ δυσκολο το μηκος δεν ξερω μηπως εγω δεν μπορω τα 3,5 τα εκανα μια φορα στις 10 προσπάθειες περιμενω και από εσας να μου πειτε και για το καλο ολων όχι παπατζες αληθειες
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ilias95 »

Θα ήθελα να πω και γω την γνώμη μ Χρόνια ποδοσφαιριστής το 1000 στο χρόνο που ζητάνε παιδιά είναι αρκετά δύσκολο απλά το λέω να ξέρεις κάντε αντοχή!!!

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Αν ηταν να μας πληρώσουν σε 5 μήνες όλους όσους αναλαμβάναμε με σοχ τότε οι περισσότεροι θα φεύγαμε στον δεύτερο μήνα και δεν νομίζω να θέλει το υπουργείο κάτι τέτοιο και για αυτό θα τρέξει τις διαδικασίες πληρωμής σε αντίθεση με ένα νοσοκομείο ή ένα δήμο. Δεν είναι λογικό να πάρεις προσωπικό που τόσο έχεις ανάγκη και να το αφήσεις να φύγει λόγο αδυναμίας πληρωμών.
Forebni

Δημοσίευση από Forebni »

Παιδιά καλησπέρα , όπως όλοι μας με το που βγήκαν τα προσωρινά τρέξαμε όλοι για προπόνηση , θα δώσω μερικές συμβουλές από προσωπική εμπειρία , για τα 1000 μέτρα πρώτα Χριστέ την αντοχή σας και μετά κάντε το οτιδήποτε , για το 100ρι θέλει νεύρο η όλοι φάση , άλμα εις μήκος όσοι περισοπερισσ φορά με δυνατή επιτάχυνση , ύψος θέλοντας και μη θα τον βρεις τον τρόπο είναι εύκολο είτε με βουτιά είτε σαν ψαλίδι υπάρχουν τρόποι , αφτσ από προσωπική άποψη , κάτι τελευταίο διατασεις πριν και μετά οπωσδιποτε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες