Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Ετσι ακριβως Σταματιου

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45

illy έγραψε:Δεν θα ακυρωθει... Απλα αν γινουν εκλογες και περασει το αλλο κομμα τα γαλαζια παιδια θα κοπουν και θα περασουν τα πρασινα παιδια... Ετσι παει το συστημα

illy μου οταν λεει "τουλαχιστον τεε α κυκλου "εγω που εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου μπορω να δηλωσω αυτη την ειδικοτητα; /
-
- Στρατηγός
Ετσι οπως τα λες καλε μου Θρακιωτηthrakiotis έγραψε:illy έγραψε:Δεν θα ακυρωθει... Απλα αν γινουν εκλογες και περασει το αλλο κομμα τα γαλαζια παιδια θα κοπουν και θα περασουν τα πρασινα παιδια... Ετσι παει το συστημαΜα γιατι το λες αυτο μα γιατι αφου ειναι αξιοκρατικα ολα

-
- Στρατηγός
Σασα μου αν ειναι ειδικοτητα που θελει πτυχιο απο τεχνικη σχολη κ δεν το εχει θαρρω οτι δεν μπορεις να τα κανεις... Αν ομως λεει και ολων των τυπων πτυχια τοτε ναι μπορεις να το καταθεσεις... Κ αυτο παλι συμφωνα με τα σμφραζομενα... Τι θα δηλωσεις; Γραφει οτι θελει καποιο συγκεκριμενο χαρτι;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ρε παιδια τι ειδικοτητα να δηλωσω; Διαβιβασεις η ιπιρετης οπλου;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Διαβιβασεις φιλε θα γινει ενας ψιλο χαμος, τωρα αν βγαζεις πολλα μορια (πανω απο 500-600) θα ειχες πιο πολλες πιθανοτητες να μπεις διαβιβαστης, αλλα η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.
Γεια σε ολους.
εχω μια απορια σχετικα με την προκυρηξη για ΕΠΟΠ που βγηκε τωρα...
στην ειδικοτητα 9251 και 9254 λεει :
Αποφοιτοι ΤΕΕ β'κυκλου του τομεα ηλεκτρονικης... Κ λιγο πιο κατω ΕΠΑΛ στην ειδικοτητα Ηλεκτρονικων Συστηματων Επικοινωνιων η Υποστηριξης Συστηματων, Εφαρμογων και Δικτυων Η/Υ
εγω εχω τελειωσει ΤΕΕ στην ειδικοτητα Υποστηριξης Συστηματων κ Δικτυων Η/Υ αν δηλωσω καποια απο αυτες τις δυο λενε να ειναι σωστο;
γιατι ΤΕΕ κ ΕΠΑΛ εχουν καποια διαφορα... :(
please ας μου απαντησει καποιος που ξερει γιατι το μονο που εμεινε ειναι να δηλωσω ειδικοτητα κ να στειλω τα χαρτια...
εχω μια απορια σχετικα με την προκυρηξη για ΕΠΟΠ που βγηκε τωρα...
στην ειδικοτητα 9251 και 9254 λεει :
Αποφοιτοι ΤΕΕ β'κυκλου του τομεα ηλεκτρονικης... Κ λιγο πιο κατω ΕΠΑΛ στην ειδικοτητα Ηλεκτρονικων Συστηματων Επικοινωνιων η Υποστηριξης Συστηματων, Εφαρμογων και Δικτυων Η/Υ
εγω εχω τελειωσει ΤΕΕ στην ειδικοτητα Υποστηριξης Συστηματων κ Δικτυων Η/Υ αν δηλωσω καποια απο αυτες τις δυο λενε να ειναι σωστο;
γιατι ΤΕΕ κ ΕΠΑΛ εχουν καποια διαφορα... :(
please ας μου απαντησει καποιος που ξερει γιατι το μονο που εμεινε ειναι να δηλωσω ειδικοτητα κ να στειλω τα χαρτια...
Μαρια θελουν μονο τεε του τομεα ηλεκτρονικων, ενω εσυ νομιζω εισαι του τομεα πληροφορικης. Άρα κατα 95% να σε κοψουν
Δεν σε "κοβουν" απλα θα περασεις ασκοπα ολες τις διαδικασιες και στο τελος θα σοθ που "ακαταλληλος λογω γραμματικων γνωσεων" και τοτε υποτιθεται οτι θα Εισαι επιλαχον σε αλλη ειδικοτητα...
Κριμα ρε γα... Το κ δεν ξερω τι ειδικοτητα να δηλωσω τωρα...
Τελος παντων ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ελπιζω κατι να βρω...
Τελος παντων ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ελπιζω κατι να βρω...

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Υπαρχουν και ειδικοτητες που θελουν απολυτηριο λυκειου και γυμνασιου ψαξε και εκει μην
Απελπιζεσε
Απελπιζεσε

Γινεται να παει καποιος εποπ πυροβολικου, πρωτη μεταθεση στο πυροβολικο των πεζοναυτων (32 ΜΠΠ) ;Lion έγραψε:Σ'ευχαριστω αδερφε μου... Οι πληροφοριες και οι ευχες σου μου ειναι πολυτιμες :) Σημερα ετρεχα απο το πρωι για να μαζεψω χαρτια και απολυτηρια για την προκυρηξη και για την τοτε μλκια καποιων που ενω δηλωσα ΕΔ και κατ' αποκοπην Πεζοναυτες, με εστειλαν στην θητεια μου σε παρακλαδι των ΕΔ στην Λαρισα (32 ΜΠΠ Π/Ν που ειναι μοναδα Πυροβολικου των Πεζοναυτων), με αποτελεσμα να τρεχω τωρα σαν τον π__η για να θεωρησω τα χαρτια μου σαν απολυομενος των ΕΔ. Ασε αδερφε μου... Μεγαλο μπερδεμα lol
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Τι θα γινει παιδια με την νεα προκυρυξη; Ποσες αιτησεις λετε να γινουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες