Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

REDMAN316 έγραψε:
Jerry έγραψε:
Gvolvo έγραψε:https://www.paron.gr/2019/04/04/pagoma-proslipseon-logo-eyroeklogon-egkyklios/

Την διάβασες την εγκυκλιο ή ο τιτλος αρκει?

Μέσα στην εγκύκλιο αναφερει ότι εξαιρούνται οι μετστσξεις των δημοτικών αστυνομικών. Επίσης λέει ότι εξαιρείται κάθε προσληψη που είχε ξεκινήσεις η διαδιακσια πριν την ανναγγελια των εκλογών η κάτι τέτοιο.

Χωρια απο αυτο οι απαγορευσεις αφορουν οτα. Οχι γενικα το δημοσιο. Γραφεται ξεκαθαρα.

Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

https://www.google.com/amp/s/www.madata.gr/amp/epikairotita/politics/674487-pagoma-proslhpseon-logo-eklogon-poies-exairoyntai.html
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

theo12345 έγραψε:Ποτε θα μπούμε λες φίλε; Κι εγώ κορυδαλλο εσωτερικός. μετα το πασχα και ισως αργοτερα. Φιλε απο που είσαι;
Αθηνα μένω φίλε, εσυ;
ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δημοσίευση από ΚΑΤΕΡΙΝΑ »

Αρχικά Κα Στέλλα ζήτησα συγγνώμη για το ύφος μου. Έπειτα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ δεν θα διαβάσετε την δική μου άποψη γιατί δεν έχω να πώ κάτι επί της ουσίας. Νομίζω αυτό το forum πρέπει να είναι λίγο πιο ουσιαστικό από το να λέμε αερολογίες και να κανουμε υποθέσεις. Σέβομαι το άγχος του καθένα από εσάς εδώ και το να λέω όπως, εύκολα μπορώ να κάνω, γιατί τα ξέρω από πρωτο χέρι λόγω του ότι έχω δώσει και για αστυνομία και για γυμναστική ακαδημία, λόγια του αέρα μόνο ένα επιπλέον άγχος θα δημιουργήσει στους επιλαχόντες. Όσο για το εαν έθιξα κάποιον νομίζω ήμουν ξεκάθαρη με αυτά που είπα... Επίσης σε ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία να με ψάξεις αλλά δεν βρίσκω τον λόγο... Νομίζω είμαστε αρκετές Κατερίνες εκτός αν εσύ έχεις κάποια κατάσταση που έχει μια και μοναδικήΕικόναΕικόναΤέλος θα μου πείς γιατί μπαίνω και διαβάζω όλα αυτά εδώ... Γιατί κι εγώ όπως κι εσύ έχω αγώνια να μάθω τι μέλλει γενέσθαι αλλά εκνευρίζομαι που κάποιοι λένε ότι να'ναι και γράφουν απλά για να γράψουν.
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από theo12345 »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Αθηνα μένω φίλε, εσυ;
Ναύπλιο
ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Δημοσίευση από ΚΑΤΕΡΙΝΑ »

Xris να απαντήσω και σε εσένα λοιπόν... Σε αυτό που λές έχεις ένα δίκιο. Αλλά έμενα προσωπικά με ένοιαζε να μπω στα προσωρινά και να παλέψω με όλη μου την ψυχή για ότι ακολουθήσει. Το να διαβάζω εδώ λοιπόν το μακρύ και το κοντό του καθενός μόνο άγχος και εκνευρισμό μου προκαλεί κι αυτό γιατί όπως είπα και στην Κα Στέλλα λένε ότι να΄ναι χωρίς να γνωρίζουν και αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι για τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικά τα όποια θα γίνουν σε πρώτη φαση Και για τους οκτάμηνους καθώς και για τους μόνιμους. Εκ των πραγμάτων δενγίνεται να μπείς διαφορετικά. Αυτά λοιπόν από εμένα και μακάρι όλοι έσεις εδώ να το έχετε όνειρο ζωής όπως εγώ γιατί μόνο έτσι θα γίνει σωστή δουλειά κι όχι να το κάνετε καθαρά και μόνο γιατί είναι δημόσιο γιατί αλλιώς δεν θα εξελιχθούμε ποτέ και θα συνεχιστούν αυτά που γίνονται καθημερινά στις φυλακές. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον... Δεν είχα τέτοια πρόθεση... Καλή επιτυχία σε όλους σαςΕικόναΕικόνα
Teo

Δημοσίευση από Teo »

Τσακάλια μου καλησπέρα λοιπόν σαν ιδιωτικός φύλακας με άδεια οπλοφορίας μονο και οχι οπλοκατοχής καθε χρονο πρεπει να περνάω ψυχοτεχνικα τέστ στην Πανόρμου για οποιον ξέρει δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ περίπτωση να παρει σοχ εξωτερικούς χωρίς εκπεδευση. Αρκετοι απο τους εξωτερικούς άντε να εχουν ρίξει 6-7 βολές στο στρατό οχι να μπουν εξωτερικοί να παρουν όπλα και να κάνουν μεταγωγή πρέπει να γίνει εκπαίδευση... Λοιπον ακούστε το σενάριο μου και τονίζω την λεξη σενάριο αν παρει σοχ θα παρει μοοοονο εσωτερικούς και όχι όλους οι εξωτερικοί θα μπουν με τα οριστικά οποτε καλο φθινόπωρο αλάνια μου ελπίζω για αυτούς που θελουν αμεσα έστω και με σοχ να βγω λάθος
george96

Δημοσίευση από george96 »

Απο βδομαδα σε βδομαδα μας πανε παλικαρια. Να δουμε που θα φτασει αυτο.
Argy

Δημοσίευση από Argy »

Παιδιά καλησπέρα. Εχω μια απορία. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Για τα αθλήματα αν κάποιος ειναι τραυματισμένος τι γίνεται?; Αποκλείσετε αυτοματα η υπάρχει η πιθανότητα να το αναβάλει για αλλη ημερομηνία;
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Αναφερεται στο φεκ, οτι σε περιπτωση που κρινει η επιτροπη οτι καποιος δεν μπορει να αγωνιστει, στη παρουσα φαση λογω τραυματισμου, θα μετατεθει η ημερομηνια εξετασης του για καποια αλλη στιγμη.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Argy έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Εχω μια απορία. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Για τα αθλήματα αν κάποιος ειναι τραυματισμένος τι γίνεται?; Αποκλείσετε αυτοματα η υπάρχει η πιθανότητα να το αναβάλει για αλλη ημερομηνία;

Η επιτροπή μπορεί να αναβάλει την εξέταση σε άλλο χρόνο για μία μόνο φορά και για διάστημα που θα ορίσει αυτή για υποψήφιο που προσερχεται να συμμετάσχει στις αθλητικές δοκιμασίες αλλά παρουσιάζει εμφανέστατα στοιχεία σοβαρής ασθένειας η φερει σοβαρά τραύματα ή κατάγματα η βρίσκεται σε κατάσταση τέτοια που καθιστά τη συμμετοχή του εντός του χρονοδιαγράμματος των αθλητικών δοκιμασιών σύμφωνα με το πρόγραμμα αδύνατη και επικίνδυνη για τον ίδιο, μετά από επιτόπια εξέταση από τους ιατρούς μέλη της επιτροπής.

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

ΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:Αρχικά Κα Στέλλα ζήτησα συγγνώμη για το ύφος μου. Έπειτα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ δεν θα διαβάσετε την δική μου άποψη γιατί δεν έχω να πώ κάτι επί της ουσίας. Νομίζω αυτό το forum πρέπει να είναι λίγο πιο ουσιαστικό από το να λέμε αερολογίες και να κανουμε υποθέσεις. Σέβομαι το άγχος του καθένα από εσάς εδώ και το να λέω όπως, εύκολα μπορώ να κάνω, γιατί τα ξέρω από πρωτο χέρι λόγω του ότι έχω δώσει και για αστυνομία και για γυμναστική ακαδημία, λόγια του αέρα μόνο ένα επιπλέον άγχος θα δημιουργήσει στους επιλαχόντες. Όσο για το εαν έθιξα κάποιον νομίζω ήμουν ξεκάθαρη με αυτά που είπα... Επίσης σε ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία να με ψάξεις αλλά δεν βρίσκω τον λόγο... Νομίζω είμαστε αρκετές Κατερίνες εκτός αν εσύ έχεις κάποια κατάσταση που έχει μια και μοναδικήΕικόναΕικόναΤέλος θα μου πείς γιατί μπαίνω και διαβάζω όλα αυτά εδώ... Γιατί κι εγώ όπως κι εσύ έχω αγώνια να μάθω τι μέλλει γενέσθαι αλλά εκνευρίζομαι που κάποιοι λένε ότι να'ναι και γράφουν απλά για να γράψουν.

Καλά δεν μπήκα να σε ψάξω κιόλας μην τρελαθούμε τώρα. Απλά έχω κατεβάσει όλα τα αρχεία με όλες τις καταστάσεις κ έχω κοιταξει όπως κ άλλοι πιστεύω γενικά το τι παίζει με τα ονόματα στο κατάστημα που έχω περάσει. Αν είσαι εσύ βέβαια γιατί μπορεί να είσαι κ επιλαχών αυτό δεν το ξέρω. Όσο γι αυτό που λες όντως από αερολογίες άλλο τίποτα εδώ μέσα το έχω πει κ εγώ κατά καιρούς αυτό, όπως έχει τύχει να γράψω κ αερολογίες αλλά πλέον το σταμάτησα. Τι να κάνουμε όμως όλοι από το ανχος τους προσπαθούν κάτι να πουν πλέον δεν τους παρεξηγώ. Αυτα

Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

Αν καποιος ειναι ειδικη κστηγορια με ανσπηρια νω του 50% θα δωσει αθληματα; Και αν ναι θα εχει τους ιδιους χρονους;
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Μισο λεπτακι γιατι νομίζω οτι καπου πελαγώνετε. Βλεπω συνέχεια να γραφουν καποιοι για αερολογιες κλπ. Εδω ειναι φορουμ, δεν ειναι το BBC. Εξυπακούεται οτι θα διαβασετε αποξεις, σχολια και υποθεσεις. Για να μαθετε την ειδησεογραφια γυρω απο το θεμα που σας απασχολει θα πρεπει να μπειτε στο σαιτ ειτε να τηλεφωνησετε στο υπουργείο καθως και σε εφημεριδες. Εκει θα μαθετε τα νεα. Εδω στο φορουμ δεδομενου οτι δεν πιστευω να περιμενετε να μπει ο υπουργος, ακομα κι αν καποιος μπει και γραψει καποιο νεο θα ειναι μη διασταυρωσιμο. Δηλαδη θα ειναι κατι του στυλ "μου παν, ακουσα, εμαθα, ξερω" κλπ. Αυτο δεν αποτελει είδηση. Για επίσημες ειδήσεις στο υπουργείο. Επομένως χαλαρώστε, ξεκαθαριστε το μυαλο σας και μην τρώγεστε. Εδω θα συζητουμε, θα λεμε σοβαρα, θα λεμε βλακειες, θα λεμε νεα, θα λεμε φεικ νιους κλπ. Ειναι φορουμ.

Χαλαρωστε!

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Jerry έγραψε:Μισο λεπτακι γιατι νομίζω οτι καπου πελαγώνετε. Βλεπω συνέχεια να γραφουν καποιοι για αερολογιες κλπ. Εδω ειναι φορουμ, δεν ειναι το BBC. Εξυπακούεται οτι θα διαβασετε αποξεις, σχολια και υποθεσεις. Για να μαθετε την ειδησεογραφια γυρω απο το θεμα που σας απασχολει θα πρεπει να μπειτε στο σαιτ ειτε να τηλεφωνησετε στο υπουργείο καθως και σε εφημεριδες. Εκει θα μαθετε τα νεα. Εδω στο φορουμ δεδομενου οτι δεν πιστευω να περιμενετε να μπει ο υπουργος, ακομα κι αν καποιος μπει και γραψει καποιο νεο θα ειναι μη διασταυρωσιμο. Δηλαδη θα ειναι κατι του στυλ "μου παν, ακουσα, εμαθα, ξερω" κλπ. Αυτο δεν αποτελει είδηση. Για επίσημες ειδήσεις στο υπουργείο. Επομένως χαλαρώστε, ξεκαθαριστε το μυαλο σας και μην τρώγεστε. Εδω θα συζητουμε, θα λεμε σοβαρα, θα λεμε βλακειες, θα λεμε νεα, θα λεμε φεικ νιους κλπ. Ειναι φορουμ.

Χαλαρωστε!

Συμφωνώ. Ότι ακούγονται διάφορα περίεργα ακούγονται όμως το ξέρεις κ εσύ. Αλλά τι να κάνουμε ένα φόρουμ είναι δεν είναι κ η παγκόσμια εγκυκλοπαιδεια. Ο καθένας λέει ότι θέλει κ ότι πιθανόν έχει ακούσει. Για περισσότερα κ πιο εμπεριστατωμενα στο υπουργείο όπως είπες κ ούτε workenter κ άλλα τέτοια όπως είδαμε σε προηγούμενα ποστ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες