Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ με αυτό το βίντεο.. αυτό που γίνεται εδω μέσα https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2300402560172050&id=1401536560058659
Λογικα σε σχολή αρχιφυλακων να μας πει ο Μιχάλης.REDMAN316 έγραψε: Και στη περίοδο εκπαίδευση--πρακτικη φιλοξενουμαστε λογικά σε κάποια εγκατάσταση;
Πληρώνεσαι κανονικότατα στη πρακτική δεν φιλοξένησε κάπου μένεις κανονικά στο σπίτι σου εκτός και αν είσαι από μακριά και έχει χώρο η φρουρά να σε φιλοξενήσει αν θυμάμαι καλά και στη σχολή πληρωθηκαμε εκτός από κάτι ψιλά που μας κράτησαν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε...
Gvolvo έγραψε:Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ με αυτό το βίντεο.. αυτό που γίνεται εδω μέσα https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2300402560172050&id=1401536560058659
Ισχύει.
πέρα από την έκδοση προσωρινων κάτι άλλο δεν έχουμε στα χέρια μας
S10_2019 έγραψε:Gvolvo έγραψε:Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ με αυτό το βίντεο.. αυτό που γίνεται εδω μέσα https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2300402560172050&id=1401536560058659
Ισχύει.
πέρα από την έκδοση προσωρινων κάτι άλλο δεν έχουμε στα χέρια μας
Υπαρχουν ανακοινώσεις της γραμματειας αντεγκληματικης πολιτικης για σοχ. Υπάρχει επίσημη υπογραφη της υπουργού για τον διαμοιρασμό των επιτυχόντων με τους προσωρινούς πίνακες στα καταστηματα κράτησης. Υπαρχει φεκ.
Οντως γινεται χαλασμενο τηλεφωνο σε καποια θεματα αλλα μην τα ισοπεδώνουμε και ολα
Καταρχήν αν δεν είχα περάσει δεν θα ήμουν εδώ να βλέπω κάθε μέρα. Στο αρχείο που κατέβασα όλα λένε μέσα ΔΕ προσωπικού εξωτερικης φρουρησης - ΔΕ φρούρησης. Αμα ήθελα να παίξω έπαιζα με κάτι καλύτερο. Άντε μην σου κάτι άλλο τώρα εδώ μέσα.
Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη για το ύφος μου αλλά διαβάζω αυτά που γράφεται εδώ και καιρό και απορώ με τη νοημοσύνη κάποιον. Μερικοί πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ικανοί να υπηρετήσουν στις φυλακές παρόλα τα μόρια που διαθέτουν. Δεν κάνουμε μια προκύρηξη απλά και μόνο για να διοριστούμε στο δημόσιο. Έχει κανείς καταλάβει την επικινδυνότητα της εργασίας αυτής; Έχει κάποιος σχέση με όλο αυτό ή πάτε επείδη δεν έχετε άλλη δουλειά. Διαβάζω ρωτάτε για μισθούς, εκπαιδεύσεις άλλοι δε, βγήκαν τα προσωρινά και το έδεσαν κόμπο ότι θα διοριστούν και ρωτάνε ακόμα και για το πως θα πηγαίνουν στην δουλειά... Πάλι καλά δεν ρώτησε κανείς ακόμη και για συντάξεις... ΤΡΑΓΙΚΟ. Κι επίσης πως είναι δυνατόν να διοριστεί κάποιος που ούτε καν ξέρει πως και για το 8μηνο καθώς και για την μονιμότητα πρέπει πρώτα να δώσει αθλήματα και ψυχοτεχνικά.
Καλησπερα. Ειναι κανεις που μπαινει στις φυλακες νιγριτας; Υπαρχει κανενα νεο;
https://www.paron.gr/2019/04/04/pagoma-proslipseon-logo-eyroeklogon-egkyklios/
Έχεις μεν δίκιο αλλά στο να ρωτάς πόσο διαρκεί εκπαίδευση πιστεύω είναι πολύ σχετικο θέμα διότι αν μας καλέσουν με σοχ (εξωτερικους φρουρούς) πότε θα προλάβουμε να εκπαιδευτουμε και αν κοπουμε στα αθλήματα , θα διώξουν ετσι απλά και τζαμπα σχολη 1 μήνα;ΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη για το ύφος μου αλλά διαβάζω αυτά που γράφεται εδώ και καιρό και απορώ με τη νοημοσύνη κάποιον. Μερικοί πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ικανοί να υπηρετήσουν στις φυλακές παρόλα τα μόρια που διαθέτουν. Δεν κάνουμε μια προκύρηξη απλά και μόνο για να διοριστούμε στο δημόσιο. Έχει κανείς καταλάβει την επικινδυνότητα της εργασίας αυτής; Έχει κάποιος σχέση με όλο αυτό ή πάτε επείδη δεν έχετε άλλη δουλειά. Διαβάζω ρωτάτε για μισθούς, εκπαιδεύσεις άλλοι δε, βγήκαν τα προσωρινά και το έδεσαν κόμπο ότι θα διοριστούν και ρωτάνε ακόμα και για το πως θα πηγαίνουν στην δουλειά... Πάλι καλά δεν ρώτησε κανείς ακόμη και για συντάξεις... ΤΡΑΓΙΚΟ. Κι επίσης πως είναι δυνατόν να διοριστεί κάποιος που ούτε καν ξέρει πως και για το 8μηνο καθώς και για την μονιμότητα πρέπει πρώτα να δώσει αθλήματα και ψυχοτεχνικά.
Βλέπεις ότι τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά ...
https://www.paron.gr/2019/04/04/pagoma-proslipseon-logo-eyroeklogon-egkyklios/
Το διαβασα απ οτι καταλαβα δεν μας πιανει
Το διαβασα απ οτι καταλαβα δεν μας πιανει
Gvolvo έγραψε:https://www.paron.gr/2019/04/04/pagoma-proslipseon-logo-eyroeklogon-egkyklios/
Την διάβασες την εγκυκλιο ή ο τιτλος αρκει?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Jerry έγραψε:Gvolvo έγραψε:https://www.paron.gr/2019/04/04/pagoma-proslipseon-logo-eyroeklogon-egkyklios/
Την διάβασες την εγκυκλιο ή ο τιτλος αρκει?
Μέσα στην εγκύκλιο αναφερει ότι εξαιρούνται οι μετστσξεις των δημοτικών αστυνομικών. Επίσης λέει ότι εξαιρείται κάθε προσληψη που είχε ξεκινήσεις η διαδιακσια πριν την ανναγγελια των εκλογών η κάτι τέτοιο.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Συγγνώμη για το ύφος μου αλλά διαβάζω αυτά που γράφεται εδώ και καιρό και απορώ με τη νοημοσύνη κάποιον. Μερικοί πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ικανοί να υπηρετήσουν στις φυλακές παρόλα τα μόρια που διαθέτουν. Δεν κάνουμε μια προκύρηξη απλά και μόνο για να διοριστούμε στο δημόσιο. Έχει κανείς καταλάβει την επικινδυνότητα της εργασίας αυτής; Έχει κάποιος σχέση με όλο αυτό ή πάτε επείδη δεν έχετε άλλη δουλειά. Διαβάζω ρωτάτε για μισθούς, εκπαιδεύσεις άλλοι δε, βγήκαν τα προσωρινά και το έδεσαν κόμπο ότι θα διοριστούν και ρωτάνε ακόμα και για το πως θα πηγαίνουν στην δουλειά... Πάλι καλά δεν ρώτησε κανείς ακόμη και για συντάξεις... ΤΡΑΓΙΚΟ. Κι επίσης πως είναι δυνατόν να διοριστεί κάποιος που ούτε καν ξέρει πως και για το 8μηνο καθώς και για την μονιμότητα πρέπει πρώτα να δώσει αθλήματα και ψυχοτεχνικά.
Εσύ τόσο καιρό όπως λες παρακολουθείς το φόρουμ αλλά δεν έχουμε δει να παραθέτεις κάποια άποψη για το όλο θέμα να δούμε και την δική σου άποψη. Οι προτάσεις με ύφος για νοημοσύνη του καθενός δεν αρμόζουν νομίζω σε κανέναν και πόσο μάλλον σε εσένα που θίγεις αυτό το θέμα. Εγώ καταλαβαίνω πλέον ότι όλοι εδώ μέσα από το ανχος μας δεν ξέρουμε τι να πούμε και πως να ελέγξουμε τα λεγόμενα μας. Η καθυστέρηση μόνο ακρατη προσμονή δημιουργεί και αυτό μας έχει επηρεάσει όλους. Γι αυτό καλό είναι να μην θίγουμε ο ενάς τον άλλο. Και επειδή όπως φενεται θα συνεργαστούμε κιόλας, αν είσαι αυτή που έχω δει στον πίνακα θα είναι κρίμα να δημιουργηθει μεταξύ μελλοντικών συναδέλφων περίεργο κλίμα. Αυτά.
μετα το πασχα και ισως αργοτερα. φιλε απο που είσαι;MIXALHS GLOCK έγραψε:Ποτε θα μπούμε λες φίλε; Κι εγώ κορυδαλλο εσωτερικός..theo12345 έγραψε:εσωτερικος Κορυδαλλοsakalom έγραψε:Καλησπέρα να ρωτήσω από περιέργεια εσάς που στέλνετε συνέχεια εδώ και είστε ενεργοι ( οποίος θελει απανταει). Εχετε περάσει εσωτερικοί η εξωτερικοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες