Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Thanos888 έγραψε:Τα πρωτα 850 θα τα παρεις μετά απο 3 μήνες και αν υπόψιν. Όποιος θέλει παει με ΣΟΧ και σύμβαση έργου αμα λάχει. Δε τον εμποδίζει κανείς. Ο καθένας σύμφωνα με τη κρίση και τις προτεραιότητές του.

Μα αυτο ειναι δεδομένο. Ο καθενας οτι θελει. Εγω απανταω στις υπερβολες και στις ανακρίβειες σου. Το θεμα της καθυστερησης πληρωμων στις σοχ, μαλιστα, ειναι ζητημα που και παλι αναλογα με τις οικονομιες του καθενός. Αυτο πες κι ασε τα ταμεια ανεργιας και τις υπερβολες αν θες να σαι σοβαρός.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Jerry έγραψε: Μα αυτο ειναι δεδομένο. Ο καθενας οτι θελει. Εγω απανταω στις υπερβολες και στις ανακρίβειες σου. Το θεμα της καθυστερησης πληρωμων στις σοχ, μαλιστα, ειναι ζητημα που και παλι αναλογα με τις οικονομιες του καθενός. Αυτο πες κι ασε τα ταμεια ανεργιας και τις υπερβολες αν θες να σαι σοβαρός.

Το ποιος ειναι ανακριβης και υπερβολικος, οπως και μη σοβαρός ειναι εμφανες.

Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Ένα βασικό ερώτημα είναι: Ειναι υποχρεωτικό να πάω ΣΟΧ η μπορω να περιμένω τα οριστικά χωρις να χασω την θέση μου η να έχω οποιαδήποτε άλλη επιπτώση και αν γινεται τι διαδικασία χρειάζεται να κανω;
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Υπάρχουν και υπηρεσιακά λεωφορεία για κάποιες φυλακές για κάποιους που ανχεστε το πως θα πάτε ενώ είστε μακρυά. Αν είναι απο Αθήνα ειδικά κάποιος και έχει περάσει σε κάποια άλλη φυλακή, καλο είναι όταν τον καλέσουν να ρωτήσει αν υπάρχει λεωφορείο. Και εγώ μακρυά εχω περάσει αλλά μάλλον έτσι θα πηγαίνω όταν έρθει η ώρα. Ενημερωτικά αυτό και προς βοήθεια κάποιων
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Και εγώ που έχω περάσει στην δεύτερη μου επιλογή και είναι αρκετα μακριά από την πόλη μου θα πάω με σοχ. Αρχικά γιατί η δουλειά που έχω εδώ είναι μια απλή τυπική δουλειά των 580? και δεύτερον γιατί εφόσον πέρασα στην δεύτερη μου επιλογή δεν φοβάμαι μην αλλάξω πολη μετά την σοχ. Όσο για τα αθλήματα επειδή τα βγάζω εύκολα δεν με προβληματίζουν.Θεωρώ πως την ίδια σκέψη με εμένα κανουν όσοι γουστάρουν αυτή την δουλειά και δεν είναι πολύ χαμηλά στο πίνακα κατάταξης ώστε να αγχωνονται μήπως μετά το 8μηνο δεν μονιμοποιηθούν

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Δν έχει βγει ακόμα καμία ενημέρωση κ ο καθένας λέει τ δικά του
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

ΑΣΕΠ 6κ 2018: Προσωρινά αποτελέσματα - Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι υποψήφιοι κατά της προκήρυξης σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση

Στην επιστολή τους - ανακοίνωση χαρακτηρίζουν την προκήρυξη φωτογραφική και αντισυνταγματική.

Διαβάστε τι αναφέρουν;

ΘΕΜΑ: Προσωρινά Αποτελέσματα Προκήρυξης 6Κ/2018

Κύριε Πρόεδρε και κύριοι Αντιπρόεδροι,

Με αφορμή την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, έχουμε ήδη ξεκινήσει δικαστικές ενέργειες κατά της προκήρυξης, ειδικά για το Α' Επικουρικό (ΙΕΚ: Αρχαιοφυλάκων), που δεν υπάρχει καμία συνάφεια με το αντικείμενο του Σωφρονιστικού - Εξ. Φρουρού.

Από την αρχή η προκήρυξη ήταν αντισυνταγματική-φωτογραφική, διότι δεν είχε σαν κύριο τίτλο το "ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ", ώστε να υπάρχει ισότητα.

π. χ Από το σύνολο των θέσεων, χωρίς εμπειρία - εντοπιότητα ήταν όλο και όλο 108 θέσεις.

Οι οποίες και συμπληρώθηκαν από υποψηφίους ΙΕΚ.
Μετά από αυτό έμειναν οι θέσεις με εμπειρία..

Προσωπικά ανήκω στο Β' Επικουρικό (403)-χωρίς εμπειρία, έχω (18) Απολυτήριο, Ξένες γλώσσες και δήλωσα όλα τα Καταστήματα Κράτησης. Δεν βρίσκομαι στους προσωρινά Διοριστέους!

Έχοντας απευθυνθεί σε γνωστό εργατολόγο στην Αθήνα, ο οποίος έχει κερδίσει πολλάκις φορές παρόμοιες υποθέσεις (Διαγωνισμών ΑΣΕΠ), μας εκμυστηρεύτηκε πως η υπόθεση είναι σιγουρότατα με το μέρος μας.

Σε μια προκήρυξη που αφορά ΔΕ (Σωφρονιστικών-Εξ. Φρουρών), είναι αδιανόητο να γίνεται πρόσληψη με κύριο προσόν το ΙΕΚ.

Κανονικά δεν υπάρχει εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο (πλην ορισμένων περιπτώσεων π. χ Ειδικοί Φρουροί, ΕΠ. ΟΠ που έφυγαν στην 5ετία).

"Συγκεκριμένα υπάρχει καταστρατήγηση της Ισότητας, της Διάκρισης και της Αξιοκρατίας".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Το ΑΣΕΠ θα προσλάβει κανονικά τους 557, αλλά να γνωρίζετε πως θα πάρετε και 150-200 επιλαχόντες με απόφαση από Διοικητικό Εφετείο. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Η εμπειρία έπρεπε να προσμετράται μόνο από τους υποψηφίους ΙΕΚ και όχι από το Β΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ που δούλευαν "Security" σε μάρκετ, αποθήκες και νοσοκομεία (σαν παρατηρητές).

* * * Επιπλέον, πρέπει να μπει ένα τέλος στις διάφορες κατηγορίες (π. χ Πολυτέκνων-Τριτέκνων). Δεν γίνεται να διορίζονται υποψήφιοι με 10-11 Απολυτήριο και εμείς να βρισκόμαστε στον πίνακα των Επιλαχόντων.

Υ. Γ. Στην επόμενη Προκήρυξη ας υπάρξει ένας και μοναδικός πίνακας για όλους, χωρίς κατηγορίες και "Επικουρικούς Πίνακες" με μοναδικό όπλο το Απολυτήριο Λυκείου. Το ΙΕΚ να μοριοδοτείται με 1000 μόρια.

Τέλος, έπρεπε να είχατε βάλει μοριοδότηση για υπηρέτηση στις Ειδικές Δυνάμεις, όπως και διπλώματα οδήγησης.

Με Εκτίμηση,
Οι Υποψήφιοι

https://www.armyvoice.gr/2019/04/asep-6k-2018-prosorina-apotelesmata-sti-dikeosyni-i-ypopsifii/amp/

Ότι του φανεί ο καθένας Εικόνα

Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

Panos79 έγραψε:ΑΣΕΠ 6κ 2018: Προσωρινά αποτελέσματα - Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι υποψήφιοι κατά της προκήρυξης σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσηhttps://www.armyvoice.gr/2019/04/asep-6k-2018-prosorina-apotelesmata-sti-dikeosyni-i-ypopsifii/amp/

Ότι του φανεί ο καθένας Εικόνα

Mια επιστολη για παιδακια απο παιδακια.

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Με εκτίμηση οι υποψήφιοι; Σοβαρά τώρα;
Kill bill

Δημοσίευση από Kill bill »

ΧαχαχαχαχαχαχαχαΟποιος σπαζεται να κοπεί... Οποιος σπαζεται να κοπεί. Που ελεγε κ το πρωινο εγερτηριο

Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

Το ότι κάποιος είναι υποψήφιος σε μια προκήρυξη και σκέφτεται την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού αυτό με ξεπερνάει...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εγώ το χα πει απ τον Μάιο. Οποίος πάει δικαστικα και πατήσει πάνω στους αρχαιοφυλακες θα μπει. Ίσως σε 3 χρόνια, ίσως σε παραπάνω.. Θα μπει όμως.

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Διασωστης31 έγραψε:Εγώ το χα πει απ τον Μάιο.Οποίος πάει δικαστικα και πατήσει πάνω στους αρχαιοφυλακες θα μπει. Ίσως σε 3 χρόνια, ίσως σε παραπάνω. Θα μπει όμως.

Το ολο ζητημα ειναι να τους φανε τα λεφτα
Το εχω ζησει ολο αυτο το στορι
Το τι θα γινει θα φανει στην ιστορια
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Για γέλια. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ και φαίνεται.
Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

fsafa έγραψε:Για γέλια. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ και φαίνεται.

Και το οτι μιλανε για πολλα ατομα δεν σημαινει και τιποτα. Κανα δυο παλικαρακια υποθετω πως ειναι που θα μαθουν δυστυχως με τον κακο τροπο χανοντας τα λεφτα των γονιων τους πως δουλευει ο κοσμος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες