Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Δε μίλησα για τις ΣΟΧ αν και όποτε γίνουν. Μιλαω για την οριστική τοποθέτηση που θα γίνει με βαση τα οριστικά μετα τις ολες διαδικασίες υγειονομικές , αθληματα, Ψυχοτεχνικα κτλ. Δε παιζει να γίνει πριν το φθινόπωρο με χειμώνα του 19. Αλλά θα το δούμε και στη πράξη.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Οι πίνακες κατάταξης τα λένε όλα καθαρά. Κοίταξε τις προτιμήσεις σου. Τώρα εάν πιστευες ότι έπρεπε να μπεις αλλού και αλλού μπήκες και δεν σου μέτρησαν πολυτεκνια έπρεπε να κάνεις ένσταση. Υπαρχει περίπτωση ομως να στην μετρησαν την πολυτεκνια απλά να πέρασες βάση των γενικών μοριων σου σε θέση που είχες στις προτιμήσεις σου χωρίς να χρειαστεί η πολυτεκνια.
Αθλήματα στην σοχ δίνουμε?Για τα οριστικά τα αθλήματα πριν το καλοκαίρι παίζει να γίνουν;
MIXALHS GLOCK έγραψε:S10_2019 έγραψε:έχουν βγει δημοσιεύματα που γράφουν ότι η τοποθέτηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων θα γίνει πριν το Πάσχα! Για ποιο 2020 μιλάς;Thanos888 έγραψε:Η τοποθετηση με τα οριστικα θα γίνει προς το χειμωνα του 19 ίσως και μες το 20. Το αν θα γινουν σοχ ή οχι είναι άσχετο. Αυτο κρατήστε το.
Ακριβώς, πριν το πάσχα θα εχουν αναλάβει οι προσωρινά διοριστέοι!
29 Μαρτίου πηγαίνουν τα φύλλα πορείας στους Δημοτικούς αστυνομικούς και έτσι μεχρι το πασχα θα έχουν φύγει και οι τελευταίοι.
Γνωρίζουμε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί θα επιστρέψουν στις θέσεις τους αλλά όχι το πότε το 29 Μαρτίου από πού προκύπτει;
Εγώ λγ που ξέρω τα αθλήματα είπαν μέσα καλοκαιριού!! Και τρ το Πάσχα τα υπόλοιπα...
29 Μαρτίου έχει μεθαύριο. Αν ήταν να καλέσουν για να αναλάβει κάποιος μέχρι το Πάσχα, το αργότερο θα είχαν λάβει ενημέρωση αυτη τη βδομάδα. Δε μπορείς να πας έτσι χωρίς εστω μια ολιγοήμερη εκπαίδευση. Σε καμία περίπτωση. Κατα τη γνώμη μου καμία εξέλιξη δε θα υπάρξει μέχρι το Πάσχα, ούτε Σοχ ούτε τίποτα. Μπορεί να κάνω και λάθος.. θα δείξει τις επόμενες μέρες
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
https://www.epoli.gr/argotero-epistrofi-dimotikwn-astynomikwn-a-100980.html Έχει βγει τροπολογία,29 Μαρτίου αποστέλλονται τα φύλλα πορείας. Σταδιακά θα φεύγουν οι δημοτικοί από τα καταστήματα κράτησης!
Δλδ μέσα από την άλλη βδομάδα θα Έχεις φύλλο πορείας να πας στο μέρος που σε κάλεσαν
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Φίλε μου δε το γνωρίζω, βάση λογικής ότι θα έχουν φύγει οι δημοτικοί μέχρι το Πάσχα, πρέπει μέχρι την άλλη εβδομάδα να μας καλέσουν..
Ωραία Ευχαριστώ που είσαι Κορυδαλλό;
Από κάποιον που δουλεύει σε γραφείο σε φυλακή άκουσε από τον περίγυρο του ότι θα μας ειδοποιήσουν η τέλος αυτής της βδομάδας ή αρχές της άλλης Τώρα αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω θα το δείξει ο χρόνος
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Ναι, σωφρονιστικός. Κι εσυ;
Ναι και γω... αθηναίος είσαι;
Να σας θυμίσω ότι ακόμα δεν έχουνε ανακοινωθεί τα αποτέλεσμα των ενστάσεων. Για αυτό ας πάμε τα σενάρια μας και τις υποθέσεις μας βήμα βήμα. Λογικά από την επόμενη βδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Φίλε ARN έχεις δίκιο, προσωπικά δε νομίζω να αλλάξουν πολλά στους πίνακες..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες