Ότι γίνει μετά την εξέταση των ενστάσεων.Στέλλα. έγραψε:Κ μετά δηλ θα μας καλέσουν από τα καταστήματα; Ζήσε Μάη μου δηλαδή να δούμε πότε θα βγουν
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
teo έγραψε:Στελλα Με αγαπη στο λεω και χωρις να παραξηγηθω ολοι θελουμε να μπουμε αλλα εσυ ειδικα πρεπει να χαλαρωσεις λιγο ακομα δεν βγηκαν οι ενστασεις θα μας βαλουν μεσα ; Μεθαύριο Σ
Εντάξει ρε παιδιά που να ξέρω εγώ πως ακριβώς θα γίνει όπως λένε όλοι έτσι και εγώ είπα κάτι τόσα που βλέπω εδώ μέσα. Έλεος δεν έγινε και κάτι που έκανα μια ερωτηση
Στέλλα. έγραψε:teo έγραψε:Στελλα Με αγαπη στο λεω και χωρις να παραξηγηθω ολοι θελουμε να μπουμε αλλα εσυ ειδικα πρεπει να χαλαρωσεις λιγο ακομα δεν βγηκαν οι ενστασεις θα μας βαλουν μεσα ; Μεθαύριο Σ
Εντάξει ρε παιδιά που να ξέρω εγώ πως ακριβώς θα γίνει όπως λένε όλοι έτσι και εγώ είπα κάτι τόσα που βλέπω εδώ μέσα. Έλεος δεν έγινε και κάτι που έκανα μια ερωτηση
Πιο πολύ ρωτάω γιατί ανχωνομαι έχοντας πολλά πράγματα να κανονίσω για να πάω εκεί και όλα είναι στον αερα
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Πιστεύω θα έχεις περιθώριο τουλάχιστον 5 ημερών μέχρι να παρουσιαστεις..Στέλλα. έγραψε:Στέλλα. έγραψε:teo έγραψε:Στελλα Με αγαπη στο λεω και χωρις να παραξηγηθω ολοι θελουμε να μπουμε αλλα εσυ ειδικα πρεπει να χαλαρωσεις λιγο ακομα δεν βγηκαν οι ενστασεις θα μας βαλουν μεσα ; Μεθαύριο Σ
Πιο πολύ ρωτάω γιατί ανχωνομαι έχοντας πολλά πράγματα να κανονίσω για να πάω εκεί και όλα είναι στον αερα
Εγώ περιμένω μετά από μήνα να βγουν κάποια αποτελέσματα.
Την πρόσληψη υπαλλήλων που το όνομα τους βρίσκεται στον προσωρινό πίνακα διοριστέων μπορεί, πλέον, να ζητήσει ό φορέας της προκήρυξης.
Με τον τρόπο αυτό, επιχειρείται η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί τη η καθυστέρηση στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ .
Αυτό σημαίνει:
- Εκδίδονται τα προσωρινά αποτελέσματα μετά την εξέταση των φακέλων
- Ο φορέας - εφόσον αντιμετωπίζει επείγουσες ανάγκες - ζήτα προσωπικό από το προσωρινό πίνακα.
- Η σειρά διάθεσης στον φορέα είναι αυτή που αναγράφεται στον πίνακα κατάταξης
- Οι προσωρινά διοριζόμενοι υπογράφουν σύμβαση μέχρι την έκδοση των οριστικών
Λοιπον σας παρακαλώ να σταματήσετε με διαμάχες το σάιτ είναι για ενημέρωση.Πριν κλείσει ο διαχειριστής πάλι την σελιδα αμοιβαίος σεβασμός λοιπόν αδέρφια 
Καλή επιτυχία σε ολους...

Καλή επιτυχία σε ολους...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Σε λίγο καιρό θα είμαστε συνάδελφοι οπότε δεν έχετε λόγο να τσακώνεστε με το παραμικρό, όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις. Στο φόρουμ μπαίνουμε για να διαβάσουμε τυχόν πληροφορίες η να λύσουμε απορίες. Σε κάθε σελίδα τα μισά σχόλια είναι άσχετα με το θέμα, παρακαλώ πολύ προσπαθήστε να συζητάτε με pm το οτιδήποτε δεν αφορά τους υπόλοιπους.
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Thanos888 έγραψε:Σιγά μην εχει και 5 ωρες. Απορω πραγματικα με ορισμενουςMIXALHS GLOCK έγραψε:
Πιστεύω θα έχεις περιθώριο τουλάχιστον 5 ημερών μέχρι να παρουσιαστεις..
Με έχουν πάρει τηλ από προκήρυξη σε άλλη πόλη και μου είπαν ξεκινάς αύριο. Εντελώς πληροφοριακά γιατι μερικοί νομίζετε ότι κρέμονται από τα @@ σας. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχετε δουλειές ή εκκρεμότητες, Ελλάδα ζείτε , όχι Ελβετία
Κύριοι να είστε stand by. Με το που φύγουν οι δημοτικοί θα θέλουν άτομα.
Μια ερωτηση: Εγώ στην δήλωση μου δεν έχω βάλει τον αριθμό μου, πως θα ενημερωθώ;
Ο καθένας ειναι υπευθυνος για τη παρτη του.Panos79 έγραψε:Thanos888 έγραψε:Σιγά μην εχει και 5 ωρες. Απορω πραγματικα με ορισμενουςMIXALHS GLOCK έγραψε:
Πιστεύω θα έχεις περιθώριο τουλάχιστον 5 ημερών μέχρι να παρουσιαστεις..
Με έχουν πάρει τηλ από προκήρυξη σε άλλη πόλη και μου είπαν ξεκινάς αύριο. Εντελώς πληροφοριακά γιατι μερικοί νομίζετε ότι κρέμονται από τα @@ σας. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχετε δουλειές ή εκκρεμότητες, Ελλάδα ζείτε , όχι Ελβετία
Αυτονοητα πραγματα
Θα σε βρουν λογικά με email μην αγχώνεσαι για αυτό αλλά να αγχώνεσαι για αθλήματα ειδικά για χιλιαρι..Panos έγραψε:Μια ερωτηση: Εγώ στην δήλωση μου δεν έχω βάλει τον αριθμό μου, πως θα ενημερωθώ;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Xris έγραψε:Θα σε βρουν λογικά με email μην αγχώνεσαι για αυτό αλλά να αγχώνεσαι για αθλήματα ειδικά για χιλιαρι.Panos έγραψε:Μια ερωτηση: Εγώ στην δήλωση μου δεν έχω βάλει τον αριθμό μου, πως θα ενημερωθώ;
Πολλοί το θεωρούν εύκολο αλλα δεν είναι καθόλου!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες