Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Πρώτη βάρδια 7 μέχρι 2 δευτερη1μ8 Τρίτη 6μ1 τέταρτη 1μ7 το ωράριο είναι λίγο διαφορετικό σε κάθε φυλακή το περιβάλλον είναι ξεφτίλα το κράτος ανύπαρκτο τους υπαλλήλους τους έχουν μόνο για χρεωμα τα λεφτά 850 σην τα νυχτερινά αλλά 100
Αυτά είναι τα λόγια που δουλεύει άτομο στο Κορυδαλλό.. σωφρονιστικός
Αυτά είναι τα λόγια που δουλεύει άτομο στο Κορυδαλλό.. σωφρονιστικός
Άρα μισθούς πάει 900 και κάτι
Thanos888 έγραψε:Ο, τι να ναι. Ή θα χιονισει ή θα έχει ηλιο. Για γελιαΣτέλλα. έγραψε:Βρε Πυθία τι σημαινει αυτό δηλαδή μπορεί κ να μην μας καλέσουν; Γιατί μας έλεγες ότι αυτό είναι δεδομένο. Κ αυτό που λες ότι οι συμβάσεις θα είναι μέχρι τα οριστικά σημαινει ότι μπορεί η σύμβαση να διαρκέσει κ ένα μήνα η κ ένα χρόνο; Καλά κατάλαβα;
Το ότι να ναι για μένα το λες;
ΠΥΘΙΑ έγραψε:Παλι αμφιβολιες. Πραγματικα λαθος που ξανά ασχολήθηκα.
Φυσικα και αμφιβολίες. Γιατι οχι; Μην το παρατραβας με την περσονα σου πυθια. Χαλαρα. Κι εμεις απλως διαβαζουμε τις πληροφοριες σου, και ολοι κρινόμαστε. δεν δεχομαστε ακριτα οτι λες σαν να εχεις το αλάθητο. Μην τρελαθουμε τελειως τωρα
Πες ταJerry έγραψε:ΠΥΘΙΑ έγραψε:Παλι αμφιβολιες. Πραγματικα λαθος που ξανά ασχολήθηκα.
Φυσικα και αμφιβολίες. Γιατι οχι; Μην το παρατραβας με την περσονα σου πυθια. Χαλαρα. Κι εμεις απλως διαβαζουμε τις πληροφοριες σου, και ολοι κρινόμαστε. δεν δεχομαστε ακριτα οτι λες σαν να εχεις το αλάθητο. Μην τρελαθουμε τελειως τωρα
Φίλε αν δεν έχεις επαφή με το δημόσιο όπως έχω εγώ μην γράφεις πράγματα στον αέρα και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ! ούτε τα ωράρια είναι έτσι ούτε τα λεφτά είναι αυτά. Θα σε παρακαλούσα με όλο το σεβασμό να μην γράφεις οτι σου λέει ο καθένας αν δεν το έχεις διασταυρώσει πριν.zoupis87 έγραψε: Πρώτη βάρδια 7 μέχρι 2 δευτερη1μ8 Τρίτη 6μ1 τέταρτη 1μ7 το ωράριο είναι λίγο διαφορετικό σε κάθε φυλακή το περιβάλλον είναι ξεφτίλα το κράτος ανύπαρκτο τους υπαλλήλους τους έχουν μόνο για χρεωμα τα λεφτά 850 σην τα νυχτερινά αλλά 100..
Αυτά είναι λόγια ατόμου που τον ρώτησα Πώς είναι για κορυδαλο που δουλεύει μέσα.. Ο μισθός γύρω στα 900 και κάτι πάει..
Τα χρήματα είναι 712.14 καθαρα (858 μικτα), συν το επίδομα επικινδυνότητας περίπου 130 ευρώ, συν τα Εξαιρεσιμα αργιών κτλ.
Την δυνατότητα να διορίζονται στο Δημόσιο προσωρινά διοριστέοι, για ορισμένο χρονικό διάστημα, έως ότους εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα, παρέχει ο νέος νόμος για τις προσλήψεις.
Σύμφωνα με την ρύθμιση που εμπεριέχεται στην προκήρυξη 1Κ/2019, όσοι φορείς εκτιμήσουν ότι χρειάζονται άμεσα προσωπικό, μπορούν να πάρουν από τον προσωρινό πίνακα διοριστέων.
Σημειώστε:
- Ο προσωρινός πίνακας διοριστέων καταρτίζεται μετά από την εξέταση των δικαιολογητικών
- Δεν θα υπογράφονται συμβάσεις ορισμένης χρονικής διάρκειας, αλλά έως ότου δημοσιευθούν στο ΦΕΚ τα ονόματα των οριστικά διοριστέων
- Οι υπηρεσίες μπορούν να πάρουν υπαλλήλους σε αριθμό και μικρότερο από τον αριθμό των θέσεων που προβλέπει η προκήρυξη, προκειμένου να καλύψουν επείγουσες ανάγκες
-
- Πηγή:workented.gr
Βρε παίδες βλέπω στα μηνύματα του φορουμ πολύ αγχος όσον αφορά το ποτε θα εργαστειτε. Επικεντρωθειτε στην προετοιμασια για τα αθληματα. Τι στιγμη που είσαστε προσωρινά διοριστεοι να κάνετε υπομονή διότι ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα σας πάρουν είτε ως ΣΌΧ είτε κανονικά. Γιατί πανικοβαλεστε; Ότι είναι να γινει θα γίνει.
Εγώ δηλαδή που ακόμη περιμένω τα προσωρινά πώς έπρεπε να κανω;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
x_x έγραψε:Βρε παίδες βλέπω στα μηνύματα του φορουμ πολύ αγχος όσον αφορά το ποτε θα εργαστειτε. Επικεντρωθειτε στην προετοιμασια για τα αθληματα. Τι στιγμη που είσαστε προσωρινά διοριστεοι να κάνετε υπομονή διότι ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα σας πάρουν είτε ως ΣΌΧ είτε κανονικά. Γιατί πανικοβαλεστε; Ότι είναι να γινει θα γίνει.
Για ΠΕ φιλε;
Σωστά τα λες για το μισθό. Ακριβώς 712.14? είναι. Το επικινδυνότητας δεν έχει κρατήσεις. Είναι καθαρά 150?! Μόνο ο μισθός και τα εξαιρέσιμα έχουν κρατήσεις. Αν ξέρει κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν ισχύει ακόμα το "ειδικό επίδομα προσωπικού σωφρονιστικών και αναμορφωτικών καταστημάτων" το οποίο είναι 250?. Το διάβασα σήμερα και δεν έχω ρωτήσει ακόμα αν ισχύει ή έχει καταργηθεί.Thanos888 έγραψε: Τα χρήματα είναι 712.14 καθαρα (858 μικτα), συν το επίδομα επικινδυνότητας περίπου 130 ευρώ, συν τα Εξαιρεσιμα αργιών κτλ.
MIXALHS GLOCK έγραψε:x_x έγραψε:Βρε παίδες βλέπω στα μηνύματα του φορουμ πολύ αγχος όσον αφορά το ποτε θα εργαστειτε. Επικεντρωθειτε στην προετοιμασια για τα αθληματα. Τι στιγμη που είσαστε προσωρινά διοριστεοι να κάνετε υπομονή διότι ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα σας πάρουν είτε ως ΣΌΧ είτε κανονικά. Γιατί πανικοβαλεστε; Ότι είναι να γινει θα γίνει.
Για ΠΕ φιλε;
Ναι
x_x έγραψε:Βρε παίδες βλέπω στα μηνύματα του φορουμ πολύ αγχος όσον αφορά το ποτε θα εργαστειτε. Επικεντρωθειτε στην προετοιμασια για τα αθληματα. Τι στιγμη που είσαστε προσωρινά διοριστεοι να κάνετε υπομονή διότι ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα σας πάρουν είτε ως ΣΌΧ είτε κανονικά. Γιατί πανικοβαλεστε; Ότι είναι να γινει θα γίνει.
Κανενας πανικος και κανενα αγχος. Ειναι ανυπομονησία για κατι που προκειται να συμβεί λογω των πολλων υποθεσεων που εχουν ακουστεί. Επισης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο συζητηση στο φορουμ γιατι υπαρχουν ανθρωποι οργανωτικοι, που θελουν να ρυθμίσουν καποια πραγματα πριν κανουν οποιαδηποτε κινηση, οπως μετακόμιση ας πουμε ή υπογραφη σύμβασης παρα την δουλειά που ηδη εχουν.
Το στυλ "τι σας νοιαζει μωρε χαλαρωστε" δεν ειναι και πολυ υγιές για ενηλικες ανθρωπους του 2019 στην Ελλαδα. Επιπλέον το οτι συζητούν καποιοι εδω δεν σημαινει οτι ταυτοχρονα δεν ειναι επικεντρωμένοι στα αθλήματα.
Τωρα για το οτι εσυ περιμένεις ακόμα δεν ειναι καν επιχειρημα. Ειναι μια μπουρδα για να μας δειξεις ποσο κουλ και καλα εισαι. Ολοι περιμεναμε κανα χρονο. Και λοιπον?
Εγώ εννουσα απλά υπομονή και ότι είναι να γινει θα γίνει. Παρόλα αυτά διακρίνω σε εσένα έναν επιθετικό λογο χωρίς να υπάρχει αιτία.Jerry έγραψε:x_x έγραψε:Βρε παίδες βλέπω στα μηνύματα του φορουμ πολύ αγχος όσον αφορά το ποτε θα εργαστειτε. Επικεντρωθειτε στην προετοιμασια για τα αθληματα. Τι στιγμη που είσαστε προσωρινά διοριστεοι να κάνετε υπομονή διότι ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα σας πάρουν είτε ως ΣΌΧ είτε κανονικά. Γιατί πανικοβαλεστε; Ότι είναι να γινει θα γίνει.
Κανενας πανικος και κανενα αγχος. Ειναι ανυπομονησία για κατι που προκειται να συμβεί λογω των πολλων υποθεσεων που εχουν ακουστεί. Επισης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο συζητηση στο φορουμ γιατι υπαρχουν ανθρωποι οργανωτικοι, που θελουν να ρυθμίσουν καποια πραγματα πριν κανουν οποιαδηποτε κινηση, οπως μετακόμιση ας πουμε ή υπογραφη σύμβασης παρα την δουλειά που ηδη εχουν.
Το στυλ "τι σας νοιαζει μωρε χαλαρωστε" δεν ειναι και πολυ υγιές για ενηλικες ανθρωπους του 2019 στην Ελλαδα. Επιπλέον το οτι συζητούν καποιοι εδω δεν σημαινει οτι ταυτοχρονα δεν ειναι επικεντρωμένοι στα αθλήματα.
Τωρα για το οτι εσυ περιμένεις ακόμα δεν ειναι καν επιχειρημα. Ειναι μια μπουρδα για να μας δειξεις ποσο κουλ και καλα εισαι. Ολοι περιμεναμε κανα χρονο. Και λοιπον?
Θα πρέπει να δώσεις έμφαση και στα ψυχοτεχνικα τεστ.
Οποτε712 κ 150κ βραδυνα παει περιπου στα 950 το "ειδικό επίδομα προσωπικού σωφρονιστικών και αναμορφωτικών καταστημάτων" το οποίο είναι 250? υπαρχει ακομα; Ποτε το περνεις; Γιατι κατι μου ειχαν πει για ενα επιδομα μια φορα το χρονο δεν ξερω ομως αν ισχυει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες