Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Γεια σας παιδια εχω δουλεια και θελω να περιμενω να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες και να μην παω με τα προσωρινα γινεται η χανω τη θεση; δευτερον η διμηνη εκπαιδευση θα γινει η θα ειναι πιο συντομη; ευχαριστω..
zoupis87 έγραψε:Να κάνω μία ερώτηση; σχετικά εκεί που λέει στα προσωρινά αποτελέσματα που λέει φορέας και ύστερα γράφει φυλακές Κορυδαλλού αυτό σημαίνει ότι έχω περάσει τον Κορυδαλλό; ή όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα θα με πάνε μετάθεση αλλού; Όταν περάσω με το καλό και αν γιατί δεν το έχω καταλάβει πολύ και Επίσης ήθελα να ρωτήσω πού ξέρεις αν έχεις περάσει εσωτερικός φρουρός τους εξωτερικούς δηλαδή που το γράφει στα προσωρινά αποτελέσματα.
Στους πίνακες λέει Δε Φύλαξης για εσωτερικούς και Δε εξωτερικής φρουρησης για εξωτερικούς. Δες τον πίνακα και δες που ανήκεις από τα δύο.
Στέλλα. έγραψε:Panos79 έγραψε:Thanos888 έγραψε:Ειναι δυνατον να λέει σοβαρα καποιος πως οποιος δεν δεχτει ν αναλαβει με τα προσωρινα ενδεχομένως κινδυνεύει να χασει τη θεση του; Στο καλο και να μη μας γραφεις.
Πουθενά δεν είπε κάτι τέτοιο εν τω μεταξύ
Μην ασχολείσαι άσε.
Τα είχα με τη Πυθια και με παρατησε μη με παρεξηγειτε
Redman316 προς Θεού δεν λέω ότι λες ψέματα, απλά σου ανέφερα ότι σε έχουν παραπληροφορήσει. Όπως και να έχει ελπίζω σύντομα να μας καλέσουν. Δουλεύω στο δημόσιο με ΣΟΧ αλλά θα πάω και με τα προσωρινά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έξω στα οριστικά. Γενικά μη φοβάστε όποιοι είστε στους επιτυχόντες και να πάτε κανονικά αν μας καλέσουν όπως λένε μέχρι τέλος του άλλου μήνα. Γνώμη μου είναι ότι τα οριστικά θα είναι ίδια χωρίς αλλαγές γιατί το ΑΣΕΠ έκανε ουσιαστικό έλεγχο πριν βγάλει τα αποτελέσματα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Προσωπικά για να σκεφτώ σοβαρά να πάω με τα προσωρινά θα πρέπει να περάσουμε όλες τις δοκιμασίες πριν πάμε και απλά να περιμένουμε το τέλος της ΣΟΧ και την υπογραφή στο αορίστου. Λέω καθαρά την γνώμη μου χωρίς να θέλω να παροτρύνω κάποιον.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Pavlos_90 έγραψε:Redman316 προς Θεού δεν λέω ότι λες ψέματα, απλά σου ανέφερα ότι σε έχουν παραπληροφορήσει. Όπως και να έχει ελπίζω σύντομα να μας καλέσουν. Δουλεύω στο δημόσιο με ΣΟΧ αλλά θα πάω και με τα προσωρινά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έξω στα οριστικά. Γενικά μη φοβάστε όποιοι είστε στους επιτυχόντες και να πάτε κανονικά αν μας καλέσουν όπως λένε μέχρι τέλος του άλλου μήνα. Γνώμη μου είναι ότι τα οριστικά θα είναι ίδια χωρίς αλλαγές γιατί το ΑΣΕΠ έκανε ουσιαστικό έλεγχο πριν βγάλει τα αποτελέσματα.
Παύλο αν εχεις γενικα καλή γνώση για το ίδιος της δουλειάς και έχεις χρόνο γράψε ένα στάτους με την εργσιαξηε ρουτίνα των εσωτερικών και των εξωτερικων ώστε να δώσουμε λιγακι νόημα στο φόρουμ μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας και να εχοημε νέα. Να γίνει και το νήμα λίγο πιο ενδιαφέρον γιατί τελευταία μπλέξαμε πάλι σε σχολια με γκρίνιες και μικρότητες, στο τέλος θα μας κλειδώσουν από την διαχείριση πάλι και δεν θα έχουμε τοπ επικοινωνίας
Καλησπερα σε ολους
ειμαι στους προσωρινα διοριστεους και εχω καποιες αποριες
μηπως γνωριζει κανεις τιποτα για τον τροπο πληρωμης;
π. χ λογικα ειναι 3 βαρδιες(πρωι, απογευμα, βραδι) τα βραδινα πληρωνονται εξτρα; οι κυριακες; ειναι 5ημερο και 8ωρο;
αν ξερει καποιος θα βοηθουσε πολυ..
ειμαι στους προσωρινα διοριστεους και εχω καποιες αποριες
μηπως γνωριζει κανεις τιποτα για τον τροπο πληρωμης;
π. χ λογικα ειναι 3 βαρδιες(πρωι, απογευμα, βραδι) τα βραδινα πληρωνονται εξτρα; οι κυριακες; ειναι 5ημερο και 8ωρο;
αν ξερει καποιος θα βοηθουσε πολυ..
ΠΥΘΙΑ σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που δίνεις. Σαφως μπορεις σταματησεις να μας ενημερωνεις υπαρχουν ομως ατομα που εκτιμουν τις πληροφορίες και τους ειναι χρησιμες. Το μόνο που έχω να πω στην ομάδα είναι ότι μέχρι ώρας ότι έχει πει έχει βγει ακριβώς. Τώρα από εκεί και πέρα όσοι αμφισβητουν τις πληροφορίες που μας δίνει καλό είναι να κρατούν την άποψη τους για τον εαυτό τους. Αλλωστε όσοι συμμετέχουν σε αυτό το site είναι γιατί αγωνιουν για τα αποτελέσματα θελω να πιστευω και καλό είναι να σταματήσουν να γράφουν ασυναρτησιες και ειρωνικά σχόλια.
Αυτό που ρώτησα εκεί που λέει φ9ρεας σημαίνει ότι πας κορυδαλο αν λέει εκεί ότι Πηγές κορυδαλο;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Ναι αυτι σημαίνει.zoupis87 έγραψε:Αυτό που ρώτησα εκεί που λέει φ9ρεας σημαίνει ότι πας κορυδαλο αν λέει εκεί ότι Πηγές κορυδαλο;
Πώς γίνεται να σας πάρει με ΣΟΧ αφού ακόμη δεν είστε επιτυχοντες?; Περα από τα μόρια για να είστε επιτυχόντες πρέπει να περάσετε και τς άλλες διαδικασίες και τότε να σας πάρουν με σοχ. Μου φαίνεται αδιανοητο να μπει κάποιος χωρίς ψυχοτεχνικο ελεγχο... αν συμβεί κάτι στις φυλακές τότε το κράτος τ πάτησε αν δεν σας έχει περάσει από ψυχοτεχνικα ενώ τ ορίζει η προκήρυξη.
+1. μιλαμε για υπευθυνες θεσεις και θεσεις με μεγαλη επικινδυνοτητα.Bill93 έγραψε: Πώς γίνεται να σας πάρει με ΣΟΧ αφού ακόμη δεν είστε επιτυχοντες?; Περα από τα μόρια για να είστε επιτυχόντες πρέπει να περάσετε και τς άλλες διαδικασίες και τότε να σας πάρουν με σοχ. Μου φαίνεται αδιανοητο να μπει κάποιος χωρίς ψυχοτεχνικο ελεγχο... αν συμβεί κάτι στις φυλακές τότε το κράτος τ πάτησε αν δεν σας έχει περάσει από ψυχοτεχνικα ενώ τ ορίζει η προκήρυξη.
Bill93 θά περάσουμε γιατρούς και ψυχοτεχνικα και μετά θα μπουμε με ΣΟΧ... Τα αθλήματα θα γίνουν καλοκαίρι.. Ποιος σας είπε ότι θα μας πάρουν χωρίς γιατρους ρε παιδιά μην τρελαθούμε.. Το είπε και ο Φυτρακης εχτές... Γεωνομικα- γιατρους και μετά θα μπουμε..
Το γράφει η προκυρηξη καθαρά όσο αφορά την ΣΟΧ Ξαναδιάβασε την προκυρηξη κεφάλαιο Δ Κ τα πληρωνόμαστε κανονικά με εξαιρέσιμα το θέμα είναι ότι γενικά με ΣΟΧ καθυστερούν τις πληρωμές αλλά δεν τα χάνεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες