Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

alexandros91 έγραψε:Γεια σας παιδιά. Είμαι προσωρινά διοριστέος στις φύλακες κορυδαλλού, στις υγειονομικές εξετάσεις ξέρεται τα όρια που πρέπει να έχουμε στο θέμα ακοής;

Πηγαινε στο κρατικο νοσοκομειο της πολης σου - σε εναν ΩΡΛ και ρωτα τον. Οι υγειονομικές θα γινουν σε κρατικα νοσοκομεια και θα υπαρχει ενα ειδικο εντυπο του ασεπ που θα πιστοποιουνται τα υγειονομικα σου προσοντα απο τον εκαστοτε γιατρο.
Αν κανω λαθος και ξερει καποιος αλλος κατι παραπανω σε αυτο να μας πει!
STEAM
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από STEAM »

Σωστά! Πρωτα Θα βγει Δελτίο τύπου από ΑΣΕΠ για έναρξη υγειονομικών εξετάσεων της 6 κ /2018 Αφού πρώτα εκτυπωθεί το ανάλογο Δελτίο. Οι εξετάσεις νομιζω ειναι: Ακτινογραφία θώρακος, Τοξικολογικες, Καρδιογράφημα. Μετά το πέρας των εξετάσεων αυτών θα έπρεπε να δωθουν αθλήματα και έπειτα τα ψυχοτεχνικα. Γνώμη μου είναι ότι μέχρι τέλος του μήνα θα κοιτάνε τις όποιες ενστάσεις έγιναν και έπειτα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες που θα μας οδηγήσουν σε 8μηνες συμβάσεις.
Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Εάν γινουν τα 8 μήνα θα είσαι υποχρεωμένος να πας η μπορείς να περιμένεις τα οριστικα διχως κάποια επιπτωση.. γιατί μερικοί από μας δεν μπορουμε να αφήσουμε μια δουλειά που ήδη εχουμε χωρίς να ειμαστε σίγουροι πως θα μας πάρουν ως φυλακες
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Ξερει κανεις να μας πει τι εξοπλισμο φερουν οι εσωτερικοι σωφρονισρικοι. Ξερουμε οτι δεν εχουν οπλα, αλλα τι εχουν πανω τους για την επιβολη της ταξης και την προστασια τους; Επισης ισχυει οπως και στον στρατο να φορας αρβυλα, να εισαι ξυρισμενος κοντοκουρεμενος κλπ;
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος από Αθήνα να έχει περάσει κρητη εξωτερική φρουρά;
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

ΠΥΘΙΑ έγραψε:OΡιστικό ότι δεν ξανασχολιάζω μετά και τις τελευταίες ειρωνείες.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Και καλά θα κάνεις

Panos

Δημοσίευση από Panos »

panos έγραψε:Η ενημέρωση πως θα γίνει; Γιατί εγώ νομίζω πως έβαλα τηλ στην δήλωση μου.
* εγώ δεν έχω βάλει το τηλ στην δήλωση μου.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Sotiris έγραψε:Ξερει κανεις να μας πει τι εξοπλισμο φερουν οι εσωτερικοι σωφρονισρικοι. Ξερουμε οτι δεν εχουν οπλα, αλλα τι εχουν πανω τους για την επιβολη της ταξης και την προστασια τους; Επισης ισχυει οπως και στον στρατο να φορας αρβυλα, να εισαι ξυρισμενος κοντοκουρεμενος κλπ;

Για το κούρεμα σίγουρα δεν μπορείς να είσαι μαλλιάς. Για το μούσι κάτι ευπρεπές προβλέπεται αλλά όλα αυτά είναι κατά την κρίση του εκάστοτε διευθυντή. Σχετικά με την επιβολή της τάξης αυτό που ξέρω από σωφρονιστικό είναι ότι πετάνε χημικά όπως τα ματ για καταστολή και αν υπάρχει αυτοσχέδιος οπλισμός ή υπόνοια τότε καλούν ομάδα εξωτερικών φρουρών

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

REDMAN316 έγραψε:
Sotiris έγραψε:Ξερει κανεις να μας πει τι εξοπλισμο φερουν οι εσωτερικοι σωφρονισρικοι. Ξερουμε οτι δεν εχουν οπλα, αλλα τι εχουν πανω τους για την επιβολη της ταξης και την προστασια τους; Επισης ισχυει οπως και στον στρατο να φορας αρβυλα, να εισαι ξυρισμενος κοντοκουρεμενος κλπ;

Για το κούρεμα σίγουρα δεν μπορείς να είσαι μαλλιάς. Για το μούσι κάτι ευπρεπές προβλέπεται αλλά όλα αυτά είναι κατά την κρίση του εκάστοτε διευθυντή. Σχετικά με την επιβολή της τάξης αυτό που ξέρω από σωφρονιστικό είναι ότι πετάνε χημικά όπως τα ματ για καταστολή και αν υπάρχει αυτοσχέδιος οπλισμός ή υπόνοια τότε καλούν ομάδα εξωτερικών φρουρών

Redman316 συνάδελφε τα έχεις μπλέξει λίγο. Χημικά δεν χρησιμοποιούν σε καμία περίπτωση. Ούτε ο εξωτερικός έχει καμία δουλειά με τους μέσα οπότε και δεν επεμβαίνουν καθόλου στο κομμάτι αυτό. Σε ενδεχόμενο έλεγχο κρατούμενου σε κελί πάει ομάδα 5-6 ατόμων και όχι ένας φύλακας μόνος του. Νομίζω δεν υπάρχει εξοπλισμός πέρα από τον ασύρματο, ουτε καν γκλομπ.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Ειναι δυνατον να λέει σοβαρα καποιος πως οποιος δεν δεχτει ν αναλαβει με τα προσωρινα ενδεχομένως κινδυνεύει να χασει τη θεση του; Στο καλο και να μη μας γραφεις.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Pavlos_90 έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:

Redman316 συνάδελφε τα έχεις μπλέξει λίγο. Χημικά δεν χρησιμοποιούν σε καμία περίπτωση. Ούτε ο εξωτερικός έχει καμία δουλειά με τους μέσα οπότε και δεν επεμβαίνουν καθόλου στο κομμάτι αυτό. Σε ενδεχόμενο έλεγχο κρατούμενου σε κελί πάει ομάδα 5-6 ατόμων και όχι ένας φύλακας μόνος του. Νομίζω δεν υπάρχει εξοπλισμός πέρα από τον ασύρματο, ουτε καν γκλομπ.

Σχετικά με τα χημικά είναι κάτι που μου είπε σωφρονιστικός που δουλεύει 8 χρόνια και δεν μπορώ να ξέρω αν μου λέει ψέματα αλλά δεν τον αμφισβητώ κιόλας γιατί είναι ένας σοβαρός άνθρωπος 50 χρονών. Τώρα για την ομάδα εξωτερικών που επεμβαίνει για εσωτερικούς ελέγχους το αναγράφει στις αρμοδιότητες τις ΥΕΦΚΚ στο καταστατικό νομίζω το διάβασα τώρα αν εφαρμόζεται ή όχι δεν γνωρίζω γιατί δεν δουλεύω μέσα, τυπικά τουλάχιστον αυτό ισχύει.

Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Thanos888 έγραψε:Ειναι δυνατον να λέει σοβαρα καποιος πως οποιος δεν δεχτει ν αναλαβει με τα προσωρινα ενδεχομένως κινδυνεύει να χασει τη θεση του; Στο καλο και να μη μας γραφεις.

Πουθενά δεν είπε κάτι τέτοιο εν τω μεταξύ

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Panos79 έγραψε:
Thanos888 έγραψε:Ειναι δυνατον να λέει σοβαρα καποιος πως οποιος δεν δεχτει ν αναλαβει με τα προσωρινα ενδεχομένως κινδυνεύει να χασει τη θεση του; Στο καλο και να μη μας γραφεις.

Πουθενά δεν είπε κάτι τέτοιο εν τω μεταξύ

Μην ασχολείσαι άσε.

Zoupis

Δημοσίευση από Zoupis »

Να κάνω μια ερώτηση. Στα προσωρινά που λέει φορέας και φυλακές Κορυδαλλού. Σημαίνει ότι θα πάνε εκεί αν όλα πάνε καλά; Η τρως μετάθεση αλλού;
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Να κάνω μία ερώτηση; σχετικά εκεί που λέει στα προσωρινά αποτελέσματα που λέει φορέας και ύστερα γράφει φυλακές Κορυδαλλού αυτό σημαίνει ότι έχω περάσει τον Κορυδαλλό; ή όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα θα με πάνε μετάθεση αλλού; Όταν περάσω με το καλό και αν γιατί δεν το έχω καταλάβει πολύ και Επίσης ήθελα να ρωτήσω πού ξέρεις αν έχεις περάσει εσωτερικός φρουρός τους εξωτερικούς δηλαδή που το γράφει στα προσωρινά αποτελέσματα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες