Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από sakalom »

Το να πάρουν με τα προσωρινά σε προκυρηξεις σαν των δημων το καταλαβαινω. Στην 6κ όμως χωρίς να ξέρουν αν κάποιος έχει τα προσόντα όπως αθλήματα υγειονομικά ψυχοτεχνικα κλπ θα είναι άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία της χώρας μας.
Gvolvo

Δημοσίευση από Gvolvo »

Φίλε μου αυτά μόνο εδώ γίνονται χωρις εξετάσεις χωρίς τίποτα να πας για δουλειά και όπως ειπα πιο πάνω πολλοί από μας έχουμε ήδη μια δουλίτσα... Το ρισκάρεις να φύγεις με την σύμβαση και μετά άμα δεν σε πάρουν... Όταν βγουν τα τελικά; Μόνο στο ελλαδισταν αυτά...
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Αυτο το πράγμα να μην υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα δεν τον καταλαβαίνω αλήθεια λες και είναι δύσκολο να πούνε σε ένα μήνα θα γίνει αυτό σε δύο αυτό.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Εσύ δηλαδή θες να παίρνονται αποφάσεις χωρις συζητηση;

Επίσης τι πολύ γενικά; Πολυ συγκεκριμένα γράφει το τι συζητήθηκε, για ποιο θέμα και από ποιούς. Τι ακριβώς περίμενες?

Περίμενα να δώσουν ημερομηνία η μέχρι τέλος μαϊου π. χ θα έχουν τοποθετηθεί οι σωφρονιστικοί στα Κ. Κ. Κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε τέλος πάντων αναμένουμε πιστεύω μες την βδομάδα θα έχουμε νεα

ΠΥΘΙΑ

Δημοσίευση από ΠΥΘΙΑ »

Σας είχα ενημερώσει ότι επρόκειτο να τοποθετηθείτε ως ΣΟΧ. Βλέπω πολύ αρνητισμό από κάποιους και δεν ξανασχολιάσω. Γιατί προσπαθούμε κάποιοι να βοηθήσουμε κατανοώντας την αγωνία σας και υπάρχουν ορισμένοι με κακεντρέχεια και ειρωνεία που περισσεύει.
Τι θα πει ότι θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία; Στην προκήρυξη που κάνατε τα χαρτιά σας δεν ξέρατε ότι μπορεί να αναλάβετε με τα προσωρινά; Ήταν κάτι κρυφό; Κάτι που εμφανίστηκε αργότερα; Ήταν διαυγές από την αρχή και όποιος θέλει αναλαμβάνει... Όποιος δεν θέλει δεν αναλαμβάνει.
Ανταλλαγές θέσεων δεν γίνονται. Γίνονται όμως μετά τα οριστικά και την ανάληψη υπηρεσία αμοιβαίες μεταθέσεις. Μόνο όμως σωφρονιστικός με σωφρονιστικό και εξ. Φρουρός με εξ. Φρουρό.
Μέχρι 20-25 Απριλίου το αργότερο θα έχετε αναλάβει υπηρεσία με τα προσωρινά όσοι το δεχτείτε.
Σύντομα οι πίνακες θα αποσταλούν στις Δ/νσεις Φυλακών να κληθείτε να πάτε κάποια έγγραφα.
Και πολύ σύντομα θα τρέξουν και οι λοιπές διαδικασίες του διαγωνισμού.

Δεν θέλω να ξανασχολιάσω γιατί πολλοί εδώ πέρα είστε αγενείς και αχάριστοι.
Σας εύχομαι όμως σε όλους - ακόμα και σε αυτούς - καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στις λοιπές διαδικασίες.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Πυθία σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και για όσα μας λες... Τελικά θα παρει παρα πάνω Εξωτερικους όπως ειχες πει για κορυδαλλο και αλλες δύο φυλακές; Αν γνωρίζεις ενημερωσε μας σε ευχαριστώ πολύ και άσε τους άλλους να κατακρινουν για τον λόγο ότι δεν πέρασαν.. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!
Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Μετά από μια μικρή έρευνα (ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ) : α) Με την Κ. Υ. Α. Υπ' αριθμ.30482/84 ορίζεται ότι οι ώρες εργασίας για το φυλακτικό προσωπικό των φυλακών ανέρχονται στις 34 1/2. Παράλληλα, με την καθιέρωση του 40ωρου με τον Ν.3979/11 και κατ' άρθρον 41 γ', οι εργαζόμενοι στα καταστήματα κράτησης εξαιρούνται από την ρύθμιση αυτού και κρατάνε τον εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας τους που προβλέπεται από την ως άνω ειδική διάταξη (34 1/2). β) Με την Κ. Υ. Α.6809/83 καθορίζεται η 5νθήμερη απασχόληση για το προσωπικό των φυλακών. γ) Το 2002 εκδόθηκε Υ. Α.(ενιαύσια ισχύ), η οποία προέβλεπε τον ακριβή αριθμό (434) και την εργασία των φυλακτικών υπαλλήλων πέραν του 5νθημέρου για να καλυφθούν οι ανάγκες των Καταστημάτων Κράτησης, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι 24/7. Προβλεπόταν εργασία την 6ημέρα εκ περιτροπής μεταξύ των υπαλλήλων του κάθε Κ. Κ. Και για 5 3/4 (ώρες εργασίας). Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Εάν κάνω κάπου λάθος, δέχομαι διορθώσεις! Από την έρευνα που έκανα, αυτά βρήκα. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

ΠΥΘΙΑ έγραψε:Μέχρι 20-25 Απριλίου το αργότερο θα έχετε αναλάβει υπηρεσία με τα προσωρινά όσοι το δεχτείτε.
Σύντομα οι πίνακες θα αποσταλούν στις Δ/νσεις Φυλακών να κληθείτε να πάτε κάποια έγγραφα.

Το 20-25 Απριλίου (Μ. Εβδομάδα) πάντως έχει μια λογική για να βγαίνουν και οι άδειες του Πάσχα των μονίμων αν βγαίνουν δύσκολα οι υπηρεσίες και φύγουν και αρκετοί δημοτικοί αστυνομικοί

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Το κακο ειναι ότι μας πάνε απο μηνα σε μηνα χωρις να υπαρχει σαφες πλανο
ετσι δυστυχως ειναι το δημοσιο
κ τον Απριλη μπορουν να μας πουν τελος Μάη
η κατασταση θελει ψυχραιμία γιατί είναι για σπάσιμο νευρων η κατασταση οποτε ΥΠΟΜΟΝΗ
ελπιζω να τελειωσει συντομα αυτο το βασανιστήριο
κ για να ξηγούμαι δεν φταίει η Πυθία αυτη οτι μαθαινει λέει
τελος Μάρτη μου ειχε πει κ μενα ενας αλλος ειπε μεσα στον Απριλιο
κυριοί ΥΠΟΜΟΝΗ
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από sakalom »

Επειδή αναφερεσαι σε εμένα. Καταρχας να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που μας έχεις δώσει μέχρι τώρα. Έχεις αποδειξει ότι είσαι αξιόπιστη πηγή. Στη συνέχεια όμως να σου θυμίσω ότι σε προκηρύξεις με ένστολο προσωπικό όχι δεν έχουν αναλάβει με τα προσωρινά ποτέ. Η σοβαρότητα των συγκεκριμένων θέσεων είναι μεγάλη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα. Κάποιος μπορεί να είναι ψυχικά άρρωστος η άλλο πρόβλημα υγείας. Θα μπορούσε πιστεύεις να αναλάβει μια τέτοια θέση Χωρίς να εξεταστεί πρωτα; Προσωπικά το μόνο λογικό για εμένα είναι εφόσον θέλουν να πάρουν με τα προσωρινά να περάσουμε γιατρούς αθλήματα κλπ να τοποθετηθουμε και απλά μόλις τελειώσει η σύμβαση να υπογράψουμε στο αορίστου χρονου. Φιλικα
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

ΠΥΘΙΑ έγραψε:Σας είχα ενημερώσει ότι επρόκειτο να τοποθετηθείτε ως ΣΟΧ. Βλέπω πολύ αρνητισμό από κάποιους και δεν ξανασχολιάσω. Γιατί προσπαθούμε κάποιοι να βοηθήσουμε κατανοώντας την αγωνία σας και υπάρχουν ορισμένοι με κακεντρέχεια και ειρωνεία που περισσεύει.
Τι θα πει ότι θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία; Στην προκήρυξη που κάνατε τα χαρτιά σας δεν ξέρατε ότι μπορεί να αναλάβετε με τα προσωρινά; Ήταν κάτι κρυφό; Κάτι που εμφανίστηκε αργότερα; Ήταν διαυγές από την αρχή και όποιος θέλει αναλαμβάνει... Όποιος δεν θέλει δεν αναλαμβάνει.
Ανταλλαγές θέσεων δεν γίνονται. Γίνονται όμως μετά τα οριστικά και την ανάληψη υπηρεσία αμοιβαίες μεταθέσεις. Μόνο όμως σωφρονιστικός με σωφρονιστικό και εξ. Φρουρός με εξ. Φρουρό.
Μέχρι 20-25 Απριλίου το αργότερο θα έχετε αναλάβει υπηρεσία με τα προσωρινά όσοι το δεχτείτε.

Δεν θέλω να ξανασχολιάσω γιατί πολλοί εδώ πέρα είστε αγενείς και αχάριστοι.
Σας εύχομαι όμως σε όλους - ακόμα και σε αυτούς - καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στις λοιπές διαδικασίες.

Πυθία έχεις δίκιο και το γράφει και μέσα στην προκυρηξη αυτό ότι λόγω επιτακτικων αναγκών μπορεί να κληθούν οι προσωρινώς επιτυχόντες να αναλάβουν υπηρεσία οποίος θέλει ας διαβάσει πιο προσεκτικά το φεκ και θα το βρει. Εξάλλου εγώ το είχα θέσει σαν θέμα πριν καιρό εδώ μέσα. Αυτοί που είναι καιρό στο φόρουμ όπως και εγώ το γνωρίζουν. Δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει απλά προφανώς είναι τόσο μεγάλο το διλλημα μερικών που μόνο αρνητισμό βγαζουν. Όλοι μας έχουμε δουλειές που μπορεί να αφήσουμε και είναι επιλογή του καθενος τι θα κάνει. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις για το μετέπειτα γιατί κάποιοι εδώ μέσα ενδιαφέρονται να μάθουν τι θα γίνει και είναι αρκετοί αυτοί. Σ ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σου και παρεβλεψε ότι στρέφεται ενάντια σου και συνέχισε να ενημερώνεις για εμάς

Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Πυθία ευχαριστουμε για την ενημέρωση. Φαντάζομαι μεσα στο μήνα θα έχουμε νεώτερα. Ποσο καιρό να παίρνει η εξέταση των ενστάσεων; Στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα λετε θα υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα; Δεν έχω ξαναδώσει τετοιου είδους εξέταση και με αγχώνει...
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

panos80 έγραψε:Πυθία ευχαριστουμε για την ενημέρωση. Φαντάζομαι μεσα στο μήνα θα έχουμε νεώτερα. Ποσο καιρό να παίρνει η εξέταση των ενστάσεων; Στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα λετε θα υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα; Δεν έχω ξαναδώσει τετοιου είδους εξέταση και με αγχώνει...

Για να δούμε θα εξαντληθούν επάνω μας όλη την αυστηρότητα η θα μας δώσουν ένα έναυσμα να προσπαθήσουμε και ότι πετύχουμε

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Βλεπω το αγχος ολων σας με αυτο το χάλι που επικρατει με την προκυρηξη η οποια προκαλει αβεβαιοτητα. Ευτυχως που δεν εκανα τα χαρτια μου, ειχα φανταστει οτι θα συμβει κατι τετοιο διοτι δουλευω και ηξερα πως θα ερθω σε δυσκολη θεση με τα προσωρινα αποτελεσματα και τις 8μηνες συμβασεις. Ζουμε σε ενα μπ@@@ελο, ο Ασεπ εκανε πολλα λαθη στη μοριοδοτηση ξερω ατομα που δε τους μετρησαν το ιεκ, οτι να ναι γενικα!!
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Μια ερώτηση παιδιά. Έχω ένα μικρο θέμα με την ακοή λέτε να με κόψουν γιαυτό; πρέπει λέτε να το αναφέρω?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot, Venom94 και 7 επισκέπτες