6k2018 έγραψε:Αν δεν παμε με τα προσωρινα και 8μηνη συμβαση τι γινεται?
Τιποτα δε γινεται κανεις δε σε υποχρεωνει να πας με τα προσωρινα.
6k2018 έγραψε:Αν δεν παμε με τα προσωρινα και 8μηνη συμβαση τι γινεται?
Thanos888 έγραψε:Μάλλον το μπερδεύεις με τον μισθό του μόνιμου Εγώ που δούλευα μέχρι κ το τέλος του 18 με σύμβαση ΙΔΟΧ,680+ επερναν αυτοί που μπήκαν πρώτη φορά με σύμβαση ΙΔΟΧ Δεν νομίζω να μου έλεγαν ψέματαt.bak έγραψε:Θα ήθελα να αναφερθώ στην προθεση του υπουργείου να μας πάρει με προσωρινά με σύμβαση ΙΔΟΧ Ο μισθός είναι 680 + τα εξαιρέσιμα τώρα δεν ξέρω αν δικαιούμαστε το επίδομα επικινδυνότητας Το θέμα είναι ότι εργαζόμενος σε άλλο υπουργείο μας έβγαζαν την πίστη να μας πλήρωσουν (εως κ 4μηνες) με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά όμως τα λεφτά δεν τα χάνεις Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο μόνιμος άλλο συμβασιούχος μισθολογικά [/QUOTEο μισθος ειναι 712.40 καθαρα
t.bak έγραψε:Thanos888 έγραψε:Μάλλον το μπερδεύεις με τον μισθό του μόνιμου Εγώ που δούλευα μέχρι κ το τέλος του 18 με σύμβαση ΙΔΟΧ,680+ επερναν αυτοί που μπήκαν πρώτη φορά με σύμβαση ΙΔΟΧ Δεν νομίζω να μου έλεγαν ψέματαt.bak έγραψε:Θα ήθελα να αναφερθώ στην προθεση του υπουργείου να μας πάρει με προσωρινά με σύμβαση ΙΔΟΧ Ο μισθός είναι 680 + τα εξαιρέσιμα τώρα δεν ξέρω αν δικαιούμαστε το επίδομα επικινδυνότητας Το θέμα είναι ότι εργαζόμενος σε άλλο υπουργείο μας έβγαζαν την πίστη να μας πλήρωσουν (εως κ 4μηνες) με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά όμως τα λεφτά δεν τα χάνεις Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο μόνιμος άλλο συμβασιούχος μισθολογικά [/QUOTEο μισθος ειναι 712.40 καθαρα
Ο μισθος κατηγοριας ΔΕ στο δημοσιο είναι 858 μικτά δηλαδη 712.40 καθαρά συν ο, τι εξτρα προβλεπεται. Δουλευω σε Αρχ. Χωρους και το ίδιο ισχύει παντου
Rambo432 έγραψε:Πιστεύω κάτι θα ανακοίνωση το ασεπ... Αυτή είναι η γνώμη μου στελλα
ARN έγραψε:Μιας και η Πυθία ανέφερε ότι τα αθλήματα ενδεχομένως να γίνουν στα τεφαα, εκεί ο στίβος είναι 400άρης
REDMAN316 έγραψε:Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής1 ώρα ·
Συνάντηση Εργασίας στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 6Κ/2018
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,13 Μαρτίου 2019 στο ΑΣΕΠ με αντικείμενο την προώθηση της προκήρυξης 6Κ/2018 που αφορά προσωπικό των καταστημάτων κράτησης. Κατ' αρχάς, έγινε πλήρης ενημέρωση για τη πορεία της διαδικασίας μέχρι την έκδοση του «τελικού» πίνακα διοριστέων υπαλλήλων. Παράλληλα συζητήθηκαν ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση των αθλητικών δοκιμασιών και των ψυχομετριών εξετάσεων στα οποία έχει ήδη ζητηθεί η συμβολή άλλων δημόσιων φορέων με ειδική τεχνογνωσία ή εγκαταστάσεις.
Ιδιαίτερα, ωστόσο, συζητήθηκε η διαδικασία για την πρόσληψη των επιτυχόντων βάσει των προσωρινών πινάκων, με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ), όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Επιλογή του Υπουργείου είναι η πρόσληψη του συνόλου των υπαλλήλων που αντιστοιχούν στις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, μέχρι την έκδοση των τελικών πινάκων. Με τον τρόπο αυτό θα είναι δυνατή η άμεση τοποθέτηση προσωπικού στα Καταστήματα Κράτησης, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι κ. Κ. Ευτύχης Φυτράκης, Γεν. Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Π. Προκοπίου, Γεν. Διευθυντής Αντεγκληματικής &Σωφρονιστικής Πολιτικής, Ι. Λαμπράκης, Διευθυντής Λειτουργίας Καταστημάτων Κράτησης, Α. Λιάκου, Τμηματάρχης προσωπικού Κ. Κ. Και από την πλευρά του ΑΣΕΠ οι κ. Κ. Ι. Καραβοκύρης, Πρόεδρος, Αθ. Παπαϊωάννου, Αντιπρόεδρος, Δ. Σιμιτζόγλου, Διευθύντρια Προκηρύξεων και Ε. Ξύδη, Ειδική Επιστήμονας - Ψυχολόγος.
S10_2019 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής1 ώρα ·
Συνάντηση Εργασίας στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 6Κ/2018
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,13 Μαρτίου 2019 στο ΑΣΕΠ με αντικείμενο την προώθηση της προκήρυξης 6Κ/2018 που αφορά προσωπικό των καταστημάτων κράτησης. Κατ' αρχάς, έγινε πλήρης ενημέρωση για τη πορεία της διαδικασίας μέχρι την έκδοση του «τελικού» πίνακα διοριστέων υπαλλήλων. Παράλληλα συζητήθηκαν ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση των αθλητικών δοκιμασιών και των ψυχομετριών εξετάσεων στα οποία έχει ήδη ζητηθεί η συμβολή άλλων δημόσιων φορέων με ειδική τεχνογνωσία ή εγκαταστάσεις.
Ιδιαίτερα, ωστόσο, συζητήθηκε η διαδικασία για την πρόσληψη των επιτυχόντων βάσει των προσωρινών πινάκων, με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ), όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Επιλογή του Υπουργείου είναι η πρόσληψη του συνόλου των υπαλλήλων που αντιστοιχούν στις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί, μέχρι την έκδοση των τελικών πινάκων. Με τον τρόπο αυτό θα είναι δυνατή η άμεση τοποθέτηση προσωπικού στα Καταστήματα Κράτησης, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι κ. Κ. Ευτύχης Φυτράκης, Γεν. Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Π. Προκοπίου, Γεν. Διευθυντής Αντεγκληματικής &Σωφρονιστικής Πολιτικής, Ι. Λαμπράκης, Διευθυντής Λειτουργίας Καταστημάτων Κράτησης, Α. Λιάκου, Τμηματάρχης προσωπικού Κ. Κ. Και από την πλευρά του ΑΣΕΠ οι κ. Κ. Ι. Καραβοκύρης, Πρόεδρος, Αθ. Παπαϊωάννου, Αντιπρόεδρος, Δ. Σιμιτζόγλου, Διευθύντρια Προκηρύξεων και Ε. Ξύδη, Ειδική Επιστήμονας - Ψυχολόγος.
πολυ συζητηση και πολυ γενικα ολα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες