Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Bill96 δυστυχώς δεν θα στο μετρήσουν τώρα... Έγραφε το ΦΕΚ μετά το τέλος των αιτησεων δεν λαμβάνουν υπόψιν αλλά δικαιολογητικά και απορυπτονται...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ml »

Bill96 έγραψε:Τωρα με την ενσταση θα βαλω την βεβαιωση
Δυστυχώς τώρα δε γίνεται τίποτα. Η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη. Κρίμα αν είχες τα μόρια για κάποια θέση
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Bill96 έγραψε:Σε ευχαριστω. Εχει δικιο

Στην επόμενη τώρα φίλε. Μικρός είσαι και βγαίνει λογικα μέχρι το Μάη. Αλλά πρέπει να διαβάζετε όλη τη προκήρυξη πολυ προσεκτικά το έλεγε ξεκάθαρα πως θελει βεβαίωση γιατρού για το ύψος. Άλλοι δε στείλατε βεβαίωση, αλλοι ανέθεσαν σε αθλιους και πανασχετους λογιστακους επι πληρωμή να τους κάνουν τις αιτήσεις, βάζοντάς τους μεσα άκυρα δικαιολογητικά οπως Κεμεα για κύριο προσόν κτλ. Τη πατήσατε χωρίς λογο. Διαβάστε απλά τη προκήρυξη και στείλτε τις αιτήσεις σωστα. Ειναι πολυ απλη διαδικασία. Δεν ειμαστε γεροι 90 χρονών με άνοια.

ΠΥΘΙΑ

Δημοσίευση από ΠΥΘΙΑ »

KΑλημέρα σε όλους.

Συγνώμη αλλά δεν είχα πρόσβαση τις τελευταίες ημέρες λόγω φόρτου εργασίας.Πυθία είμαι εγώ και απλώς είχα κάνει ορθογραφικό λάθος κατά την πρώτη ανάρτηση του ονόματος.
Η προσωπικές μου πληροφορίες λένε ότι θα σας πάρουν ως ΙΔΟΧ, δηλαδή με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, δηλαδή μέχρι 8 μήνες. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η προκήρυξη και θα έχετε διοριστεί οι των οριστικών πινάκων.
Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει ΦΕΚ με τις διαδικασίες τις κινητικότητας. Η μεγάλη αποχώρηση υπαλλήλων θα γίνει μετά τις 29 Μαρτίου και μέχρι την έκδοση των ΦΕΚ τους για επιστροφή στο Δήμο τους.
Ωστόσο αποχωρούν περίπου 300 Δημοτικοί.230 παραμένουν και δεν κλείνουν οι φυλακές γιατί αυτές οι φυλακές λειτουργούσαν και πριν την τοποθέτηση των δημοτικών αστυνομικών.

Από όσο γνωρίζω οι μεταβολές μεταξύ οριστικών και προσωρινών αποτελεσμάτων θα είναι μικρές γιατί έχουν κάνει σωστό έλεγχο από τον ΑΣΕΠ για να μην γίνουν όσα έγιναν στην 3κ.
Είναι δικαίωμά σας να αμφισβητείται ότι γράφω και καλά κάνετε. Εσείς αποφασίζετε τι θα πράξετε και πως. Εγώ απλώς μεταφέρω κάποιες πληροφορίες που γνωρίζω.
Από όσο γνωρίζω σε ορισμένα Καταστήματα Κράτησης πήγαν ήδη τα ονόματα των επιτυχόντων και συνεπώς σύντομα θα κληθείτε να αναλάβετε όσοι το επιθυμείτε.
Γιατί να αναλάβετε; Μεταξύ άλλων κατοχυρώνετε και κάποιους μήνες προϋπηρεσία γιατί αυτή η σύμβαση θα αναγνωριστεί στο συνολικό χρόνο υπηρεσίας σας στο δημόσιο κι ας σας φαίνεται λίγος.
Επίσης αν γίνει αύξηση των οργανικών θέσεων ανά ΚΑτάστημα Κράτησης μπορεί κάποιος να μείνει.

Τα έχω εξηγήσει σε παλιότερο ποστ.
Τα αθλήματα ενδεχομένως να γίνουν στην Αθήνα μέσα στον Απρίλιο και μάλλον στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Το αργότερο αρχές Μαΐου λόγω εορτών.
Για εξωτερικούς φρουρούς ακόμα δεν γνωρίζω αν θα τους πάρουν ως ΙΔΟΧ από τώρα.
Πάντως γενικά η προοπτική του Υπουργείου είναι να κληθείτε άμεσα γιατί οι Δημοτικοί Αστυνομικοί φεύγουν άμεσα και αυτό δεν αλλάζει.29 Μαρτίου και μετά οι δήμοι τους μπορούν να βγάλουν ΦΕΚ οπότε θα χρειαστείτε ως νέο προσωπικό.
Καλή Κυριακή.

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

ΠΥΘΙΑ έγραψε:KΑλημέρα σε όλους.

Συγνώμη αλλά δεν είχα πρόσβαση τις τελευταίες ημέρες λόγω φόρτου εργασίας.Πυθία είμαι εγώ και απλώς είχα κάνει ορθογραφικό λάθος κατά την πρώτη ανάρτηση του ονόματος.
Η προσωπικές μου πληροφορίες λένε ότι θα σας πάρουν ως ΙΔΟΧ, δηλαδή με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, δηλαδή μέχρι 8 μήνες. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η προκήρυξη και θα έχετε διοριστεί οι των οριστικών πινάκων.
Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει ΦΕΚ με τις διαδικασίες τις κινητικότητας. Η μεγάλη αποχώρηση υπαλλήλων θα γίνει μετά τις 29 Μαρτίου και μέχρι την έκδοση των ΦΕΚ τους για επιστροφή στο Δήμο τους.
Ωστόσο αποχωρούν περίπου 300 Δημοτικοί.230 παραμένουν και δεν κλείνουν οι φυλακές γιατί αυτές οι φυλακές λειτουργούσαν και πριν την τοποθέτηση των δημοτικών αστυνομικών.

Από όσο γνωρίζω οι μεταβολές μεταξύ οριστικών και προσωρινών αποτελεσμάτων θα είναι μικρές γιατί έχουν κάνει σωστό έλεγχο από τον ΑΣΕΠ για να μην γίνουν όσα έγιναν στην 3κ.
Είναι δικαίωμά σας να αμφισβητείται ότι γράφω και καλά κάνετε. Εσείς αποφασίζετε τι θα πράξετε και πως. Εγώ απλώς μεταφέρω κάποιες πληροφορίες που γνωρίζω.
Από όσο γνωρίζω σε ορισμένα Καταστήματα Κράτησης πήγαν ήδη τα ονόματα των επιτυχόντων και συνεπώς σύντομα θα κληθείτε να αναλάβετε όσοι το επιθυμείτε.
Γιατί να αναλάβετε; Μεταξύ άλλων κατοχυρώνετε και κάποιους μήνες προϋπηρεσία γιατί αυτή η σύμβαση θα αναγνωριστεί στο συνολικό χρόνο υπηρεσίας σας στο δημόσιο κι ας σας φαίνεται λίγος.
Επίσης αν γίνει αύξηση των οργανικών θέσεων ανά ΚΑτάστημα Κράτησης μπορεί κάποιος να μείνει.

Τα έχω εξηγήσει σε παλιότερο ποστ.
Τα αθλήματα ενδεχομένως να γίνουν στην Αθήνα μέσα στον Απρίλιο και μάλλον στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Το αργότερο αρχές Μαΐου λόγω εορτών.
Για εξωτερικούς φρουρούς ακόμα δεν γνωρίζω αν θα τους πάρουν ως ΙΔΟΧ από τώρα.
Πάντως γενικά η προοπτική του Υπουργείου είναι να κληθείτε άμεσα γιατί οι Δημοτικοί Αστυνομικοί φεύγουν άμεσα και αυτό δεν αλλάζει.29 Μαρτίου και μετά οι δήμοι τους μπορούν να βγάλουν ΦΕΚ οπότε θα χρειαστείτε ως νέο προσωπικό.
Καλή Κυριακή.

Να μας πει η διαχείριση παρακαλώ αν είναι το σωστό άτομο. Συγνώμη αλλά με τόσα που βλέπουμε εδώ μέσα είμαστε λίγο δυσπιστοι

Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Έχει κάποιος εμπειρία από τα αθλήματα η τα ψυχοτεχνικά να μας πει πως είναι?
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

λακης 92 έγραψε:Παιδια το αλμα εις μηκος 3.60, πιστευετε οτι το εχετε ολοι ή μονο εμενα με φοβιζει;
Και εμένα φιλε... Και δεν ξέρω τι παίζει και με τα ψυχοτεχνικά... Έχει και εξέταση τύπου συνέντευξη η είναι multiple choice;

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Κάποιος να το εξηγήσει δεν το πιασα

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Έχω δώσει τα αθλήματα 3 φορές σε προσπαθεία για αστυφυλάκων και σμυ. Το μόνο δυσκολο είναι το χιλιαρι και θέλει καλή φυσική κατάσταση. Όχι έχετε παραπάνω κιλά η γενικά δεν έχετε σχέσεις με αρροβικ ασκηση ξεκινήστε προπόνηση. Αν γίνουν μέσα στο απρολιο όπως λέει η Πυθία Τότε δεν υπάρχει πολύς χρόνος!! Τα ψυχοτεχνικα είναι ομαδική συνέντευξη με απλές ερωτήσεις του τύπου γιατί θέλεις την δουλειά και τι πιστεύεις για τον εαυτό σου. Επίσης έχει και λίγο ζωγραφική! Το μόνο που πρέπει να ανησυχείτε είναι το χιλιαρι!
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από panos80 »

REDMAN316 έγραψε:Έχω δώσει τα αθλήματα 3 φορές σε προσπαθεία για αστυφυλάκων και σμυ. Το μόνο δυσκολο είναι το χιλιαρι και θέλει καλή φυσική κατάσταση. Όχι έχετε παραπάνω κιλά η γενικά δεν έχετε σχέσεις με αρροβικ ασκηση ξεκινήστε προπόνηση. Αν γίνουν μέσα στο απρολιο όπως λέει η Πυθία Τότε δεν υπάρχει πολύς χρόνος! Τα ψυχοτεχνικα είναι ομαδική συνέντευξη με απλές ερωτήσεις του τύπου γιατί θέλεις την δουλειά και τι πιστεύεις για τον εαυτό σου. Επίσης έχει και λίγο ζωγραφική! Το μόνο που πρέπει να ανησυχείτε είναι το χιλιαρι!
Ευχαριστώ πολύ.

xristos174

Δημοσίευση από xristos174 »

Καλησπέρα στην ομάδα, σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία. Στο σιτε πινάκα του Ασεπ Με βγαζει 25ο προσωρινα διοριστεων Για ενα κατάστημα κράτησης οπού ζητάει 5 εξωτερικούς φρουρούς... Τι σημαίνει αυτό οτι για να περάσω θα πρέπει να κοπούν 16 άτομα ; Η ειναι καπως διαφορετικά, επεδη ρώτησα έναν δικηγόρο και μου είπε πως δεν είναι ακριβώς έτσι... Ευχαριστώ!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τα αθλήματα θελουν προπόνηση με καποιον δάσκαλο σε σταδιο γ καποιον π δεν έχει καλη φυσική κατασταση.. Τα ψυχοτεχικα ειναι πολαπλης επιλογής με βοηθεια οπτικοακουστικόυ υλικού τ λεεει η προκήρυξη κ δεν ξερω ποιο ειναι ποιο ευκολο ομως αυτο η συνεντευξη με την ζωγραφική... Αν έχει δωσει καποιος με πολλαπλής να μας πει..
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

xristos174 έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα, σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία. Στο σιτε πινάκα του Ασεπ Με βγαζει 25ο προσωρινα διοριστεων Για ενα κατάστημα κράτησης οπού ζητάει 5 εξωτερικούς φρουρούς... Τι σημαίνει αυτό οτι για να περάσω θα πρέπει να κοπούν 16 άτομα ; Η ειναι καπως διαφορετικά, επεδη ρώτησα έναν δικηγόρο και μου είπε πως δεν είναι ακριβώς έτσι... Ευχαριστώ!

Τι σημαινει στο σαιτ πινάκα του ασεπ σε βγαζει 25ο διοριστεων; Κανε σωστη διατυπωση για να παρεις σωστη απαντηση. Στο σαιτ του ασεπ μπηκες στα αποτελεσματα και μετα στην επιλογη διοριστεοι; Κατέβασες το αρχειο με τα αποτελεσματα και βρηκες το ονομασου στον πινακα των διοριστεων?

xristos174

Δημοσίευση από xristos174 »

Ναι φιλε μου όπως τα λες στον πινάκα του ασεπ με βγάζει 25ο προσωρινά διοριστεων.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στέλλα. έγραψε:Να μας πει η διαχείριση παρακαλώ αν είναι το σωστό άτομο. Συγνώμη αλλά με τόσα που βλέπουμε εδώ μέσα είμαστε λίγο δυσπιστοι

Ναι, είναι. Διαφορετικά δεν θα εγκρίνονταν το μήνυμα του/της.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 6 επισκέπτες