Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Wolver ευχαριστώ για την απάντηση, επίσης αν ξέρεις ρε φίλε πώς μπορώ να δω τι καταταξη έχω στον κωδικό που δείχνει ότι έχω πετύχει γιατι με τα excel δεν βγάζω άκρη;
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Nikos87 έγραψε:Παιδιά είμαι στους διοριστεους και δίπλα από τον κωδικό της θέσης γράφει ΕΠ2. Τι σημαίνει αυτό; Επίσης, διάβασα σε προηγούμενα σχόλια ότι ακουγεται ότι θα μας καλέσουν μέσα στον μήνα για δουλειά χωρίς να έχουν βγει τα οριστικά αποτελεσματα. εγώ επειδή δουλευω ασφάλεια σε έναν επιχειρηματία εδώ κ 4 χρόνια δεν θέλω να ρισκαρω την δουλειά μου χωρίς να είναι κάτι σίγουρο. Μπορώ αν κληθω για δουλειά να μην πάω πριν τα οριστικά αποτελέσματα, χωρίς να χάσω την θέση;
ΥΓ: Δεν έχω πτυχίο ΙΕΚ κ ούτε ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία!
Ναι δεν πας. Μόνο κάτι χαρτιά πρέπει να φτιαξεις κάτι υπεύθυνες δηλώσεις εάν δεν κάνω λάθος. Απλά το σίγουρο είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να πας μόνο με τα προσωρινά και πολύ λογικό όπως λες να το σιγουρεψεις πρωτα
Όσον αφορά τους εξωτερικούς φρουρούς, άκουσα ότι: Η εκπαίδευση θα γίνει τον Σεπτέμβριο κάπου στην βόρεια ελλάδα και θα είναι 3μηνη.
Καλημέρα. μια ερώτηση για όποιον έχει ιδέα τι γίνεται πάνω κάτω. εκανα τα χαρτιά μου σαν πολυτεκνος β επικουρικό, εχω διοριστεί στα προσωρινά όχι σαν πολύτεκνος αλλά ως απλη β επικουρία. τα χαρτιά μου ήταν σωστά δλδ έβαλα και το χαρτί που αποδεικνύει την πολυτεκνια. ξέρει κάποιος να μου απαντήσει τι παίζει;
Να μας πει η μάντισσα τι ακριβώς κατοχυρωνει οποίος παει να εργαστεί με το 8μηνο. Διοτι δε κατοχυρωνει τίποτα απολυτως αν κοπεί στις δοκιμασιες αργοτερα
Το ρώτησα αυτό γιατί άτομα με λιγότερα μόρια πηγαν στο κατάστημα που είχα δήλωση πρωτο
Άλλος με λιγότερα μόρια από μένα παει στο καταστήμα που είχα πρωτη επιλογη
DIM-pap,
Είχες δηλώσει τριτεκνια - πολυτεκνια (απολυτήριο Λυκείου );
Είχες δηλώσει τριτεκνια - πολυτεκνια (απολυτήριο Λυκείου );
Thanos888 έγραψε:Να μας πει η μάντισσα τι ακριβώς κατοχυρωνει οποίος παει να εργαστεί με το 8μηνο. Διοτι δε κατοχυρωνει τίποτα απολυτως αν κοπεί στις δοκιμασιες αργοτερα
Καταρχήν μην κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο που σε ότι έχει πει μέχρι τώρα έχεις βγει αληθινός. Για το μετέπειτα δεν ξέρω αλλά έχει πέσει μέσα μέχρι τώρα. Και δεν έχουμε καταλάβει εσένα πιο είναι τώρα το πρόβλημα σου. Τι σε πειράζει εσένα να γίνει και έτσι αν έχεις περάσει είναι μια ευκαιρία και για σενα αυτό. Αν δεν έχεις περάσει μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα σου. Η αρνητική διαθεση μερικών εδώ μέσα είναι κάτι το απίστευτο δηλαδη
Δεν εχω περασει και απλα βγαζω χολη Στελιτσα. Ασχετος είμαι, η Οσια Πυθεια ή Πυθια γνωριζει μόνον. Σχωρα με
Thanos888 έγραψε:Δεν εχω περασει και απλα βγαζω χολη Στελιτσα. Ασχετος είμαι, η Οσια Πυθεια ή Πυθια γνωριζει μόνον. Σχωρα με
Εσύ ξέρεις τι έχεις κάνει και τι δεν έχεις κάνει. Αλλά βγάζετε μια κακία μερικοί που δεν την καταλαβαινω. Δεν είμαι συνήγορος της /του πυθεια και καλό είναι να απαντήσει εκείνος εκείνη σε ότι λένε σχετικά με αυτόν /αυτή αλλά δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας στην ζωή, κάποιες φορές σωστά, κάποιες λάθος. Θα δείξει. Αα και σε σχωραω
Παιδια ξερουμε αν η καινουρια προκυρηξη θα βγει συντομα; Η' παμε μετα τις εκλογες Μαιου?;
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-6k2018-pos-tha-ginei-i-epilogi-ton-sofronistikon
Έτσι ακριβώς θα γίνει γνωμη μου πάντα ούτε συμβασεις 8μηνες χωρίς εκπαίδευση ούτε τπτ
Έτσι ακριβώς θα γίνει γνωμη μου πάντα ούτε συμβασεις 8μηνες χωρίς εκπαίδευση ούτε τπτ
S10_2019 έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-6k2018-pos-tha-ginei-i-epilogi-ton-sofronistikon
Ισως αλλα να αναφερουμε οτι το αρθρακι ειναι απο περσι την ανοιξη, ετσι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες