Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tr

Δημοσίευση από Tr »

Tr έγραψε: Γνωρίζεις εάν γίνει έλεγχος των φακέλων που στείλαμε μέσω ΕΛΤΑ; και εάν έχει γίνει, γιατί δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο;
Στην πυθεια αναφέρομαι.
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Θα ήθελα να ρωτήσω την πηθεια σχετικά αυτό που λέει για τους σωφρονιστικούς που λέει ότι θα τους πάρει με τα προσωρινά Δλδ θα μας πάρει μετά της ενστάσεις κ μετά θα δώσουμε αθλήματα κ ψυχοτεχνικα ή πρώτα αυτά απλά θα είναι αυτό που λέμε διαδικασία εξπρές?; Ρωτάω γιατί πέρασα σωφρονιστικός απλά επειδή δουλεύω κ για να μην τους κρεμάσω τελευταία στιγμή θέλω να ξέρω ποτέ περίπου θα μπούμε οι σωφρονιστικοί
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Θάνος έγραψε:Κακως διότι άτομο με β επικουρια περασε Κορυδαλλο εσωτερικος.
γιατι ρε φίλε κακώς?; αν εχει καποιος αδικηθεί ας κανει ένσταση
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ερώτηση προς την Πυθία. Αν τελικά βγει νεα προκήρυξη, είναι δυνατόν η φυλακή της Δράμας να στελεχωθει μόνο με νεοδιορισμενους?

Δεν πρέπει να έχει αρχιφυλακες, υπαρχιφυλακες και παλιούς φρουρούς με εμπειρία?

201 θέσεις με εντοπιοτητα είναι πάρα πολλές, η μισή προκήρυξη θα είναι για τους κατοίκους της Δράμας.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Οι εξετάσεις γίνονται στο 401 να υποθέσω (στρατιωτικό νοσοκομείο)
Kill bill

Δημοσίευση από Kill bill »

ΠΥΘΕΙΑ έγραψε:Ναι μπορεί να γίνει αυτό. Όπως μπορεί να πάρει με τροπολογία και ΥΑ αύξησης θέσεων και να σου ζητήσει με αίτησή σου να κρατήσεις την θέση που είχες πάρει με τα προσωρινά.
Εξετάσεις υγιονονικες πολυιατρεια της αστυνομίας ν φανταστω ετσι;

sofrronistikos2019
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από sofrronistikos2019 »

ARN έγραψε:Οι εξετάσεις γίνονται στο 401 να υποθέσω (στρατιωτικό νοσοκομείο)

οπου θες τις κανεις και σε ιδιωτη

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

t.bak έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω την πηθεια σχετικά αυτό που λέει για τους σωφρονιστικούς που λέει ότι θα τους πάρει με τα προσωρινά Δλδ θα μας πάρει μετά της ενστάσεις κ μετά θα δώσουμε αθλήματα κ ψυχοτεχνικα ή πρώτα αυτά απλά θα είναι αυτό που λέμε διαδικασία εξπρές?; Ρωτάω γιατί πέρασα σωφρονιστικός απλά επειδή δουλεύω κ για να μην τους κρεμάσω τελευταία στιγμή θέλω να ξέρω ποτέ περίπου θα μπούμε οι σωφρονιστικοί

Έχω και εγώ τον ίδιο προβληματισμό διότι πέρασα εξωτερικος φρουρός και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα οπότε πρέπει να οργανωθω. Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς αλλά αν ξέρουμε σίγουρα πχ ότι θα πιάσουμε δουλειά πριν το καλοκαικα τότε αυτό θα είναι αρκετό για να κανονίσουμε τις υποχρεώσεις μας

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Παιδιά λιγη ψυχραιμία τι σενάρια γράφεται καθε μέρα ποιά διαδικασία εξπρές ; Εδω δεν έχουμε ακόμα τα τελικα αποτελέσματα.. Οσο για το οτι οι δημοτικοί έκαναν γρήγορη εκπεδευση βοηθάει το οτι ειχαν περασει περισσότερους μήνες εκπεδευση ποιο παλιά. Πυου νομίζεται ότι θα μπούμε ΟΣΟΙ μπούνε σε καμια τράπεζα σε κανα σούπερ μάρκετ η μαγαζι με ρουχα ; φυλακές είναι
t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Φιλε συγνώμη που θα στο πω αλλα ξερεις σε ποια χωρα μένεις;
Που κ πόσο εκαναν δλδ οι δημοτικοι αστυνομοι εκπαιδευση;
Εμεις ρωτάμε το συγκεκριμενο ατομο γιατι βλέπουμε ότι εχει πέσει μέσα

Σωφ25

Δημοσίευση από Σωφ25 »

Εντός του μήνα θα έχετε εξελίξεις, μπορεί και μέχρι το τέλος να έχετε τοποθετηθεί (για εσωτερικούς μιλάω πάντα ). Είναι διαβεβαίωση του υπουργείου Και ας λέμε μερικοί ότι θέλουν...

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Φίλε Σωφ25 γνωρίζεις και εσύ ότι θα πάρει παραπάνω άτομα ο Κορυδαλλός από αυτήν την προκήρυξη και θα γίνει και ανακατανιαν θέσεων ώστε όποιος πέρασε σωφρονιστικος και είχε δηλώσει Εξωτερικος Κορυδαλλό να πάει έξω σαν πρώτη επιλογή που έβαλε; Γιατί έτσι λένε στο υπουργείο...
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Σωφ25 ξερεις περιπου ποτε θα βγει η νεα προκυρηξη των 639; Θα ειναι πριν ή μετα το καλοκαιρι;
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Διασωστη31 ειναι δυσκολο να βρεθουν 200 δραμινοι μεχρι 30 ετων με αυτα τα προσοντα για να στελεχωσουν τη φυλακη Δραμας!! Θα ειμαι απο Θεσσαλονικη αρκετοι πιστευω!!
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Να κάνω μια ερώτηση; Εκεί που λέει φορέας που λέει στα προσωρινά αποτελέσματα της κατάταξης; Γράφει φορέας και μετά φυλακές Κορυδαλλού.. σημαίνει ότι έχω περάσει εκεί;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες