Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Jerry έγραψε:Ατομο εχει περασει στην πρωτη επιλογη του. Υπαρχει τροπος να μετακινηθει στην δευτερη;
το ιδιο θελω και γω που έχει περάσει?; και που θελει να παει;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημέρα Σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω, εαν καποιος γνωρίζει, το εξής: Όταν μπαίνω στο προφιλ μου στη σελιδα του ασεπ να δω τα αποτελέσματα στην κατηγορία ''κατάταξη'' βλεπω οτι η κατά σειρα τοποθετηση στο συνολο των φυλακών που δηλωσα ειναι διαφορετική.. πχ στην αιτηση ειχα δηλωσει πρωτη Θεσσαλονικη, δευτερη Κορυδαλλο και στην καταταξη η σειρα ειναι πρωτη Κομοτηνή, δευτερη Κερκυρα κλπ... Αυτό σημαίνει οτι στην καταταξη ειναι η σειρα με την οποια ειναι πιο πιθανο να σε πάρουν;

Ευχαριστώ πολύ!

Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Καλημερα Πυθεια... τα ιδια δικαιολογητικα κ τα ιδια προσοντα θα ζηταει και η αλλη προκυρηξη; Ξερουμε περιπου σε ποσο καιρο θα βγει; Πριν το καλοκαιρι θα ειναι?;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Jerry έγραψε:Ατομο εχει περασει στην πρωτη επιλογη του. Υπαρχει τροπος να μετακινηθει στην δευτερη;

Νομίζω με αμοιβαία μετάθεση με καοοοννοουβεχεικ περάσει στην δεύτερη επιλογή σου και θέλει να αλλάξετε θέσεις μετά το την λήξη της συμβάσης ορισμένου χρονου και την στάση μόνιμοι

Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

REDMAN316 έγραψε:

Νομίζω με αμοιβαία μετάθεση με καοοοννοουβεχεικ περάσει στην δεύτερη επιλογή σου και θέλει να αλλάξετε θέσεις μετά το την λήξη της συμβάσης ορισμένου χρονου και την στάση μόνιμοι

Αρα την συμβαση 8ρισμενου χρονου την εχουμε βεβαιη; Γιατι εγω δηλωσεις ακουω και προθεσεις. Τιποτα συγκεκριμενο προς ωρας

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Jerry έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:

Αρα την συμβαση 8ρισμενου χρονου την εχουμε βεβαιη; Γιατι εγω δηλωσεις ακουω και προθεσεις. Τιποτα συγκεκριμενο προς ωρας

φιλε που εχεις περασει και που θες να πας;

serresgeo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από serresgeo »

Jerry έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:

Τι γράφετε εδώ μέσα μερικοί ακολουθούν αθλήματα υγειονομικα ψυχοτεχνικα και στην συνέχεια 2 μήνη εκπαίδευση σε σχολή... Και μετά δουλειά στο κατάστημα κράτησης

Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

serresgeo έγραψε:Τι γράφετε εδώ μέσα μερικοί ακολουθούν αθλήματα υγειονομικα ψυχοτεχνικα και στην συνέχεια 2 μήνη εκπαίδευση σε σχολή... Και μετά δουλειά στο κατάστημα κράτησης

Καλα αυτό εννοειται ρε συ. Η συζητηση που κανουμε ειναι για καποιες δηλωσεις του γραμματεα αντεγκληματικης πολιτικης οτι σκοπευει να παρει με συμβαση ορισμενου χρονου τους διοριστεους απο τους προσωρινους πινακες. Και αυτο εχει πει εδω και η πυθεια που γενικα ειναι αξιοπιστη πηγη.

Θάνος

Δημοσίευση από Θάνος »

Κακως διότι άτομο με β επικουρια περασε Κορυδαλλο εσωτερικος.
teo

Δημοσίευση από teo »

Καλησπερα μπορει καποιος να μου πει με 1200 μορια Β επικ ειμαι Διοριστεος στην θεση 114 περασα η οχι

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Καλησπερα παιδια μπορει καποιος παρακαλω να μου λυσει μια απορια?! Στα δικαιολογητικα οταν καταθετεις το πτυχιο των Αγγλικων πρεπει να ειναι επισημα μεταφρασμενο; Και αν ναι πως το κανουμε αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Tr

Δημοσίευση από Tr »

Γνωρίζεις εάν γίνει έλεγχος των φακέλων που στείλαμε μέσω ΕΛΤΑ; και εάν έχει γίνει, γιατί δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο;
Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

Wolf έγραψε:Καλησπερα παιδια μπορει καποιος παρακαλω να μου λυσει μια απορια?! Στα δικαιολογητικα οταν καταθετεις το πτυχιο των Αγγλικων πρεπει να ειναι επισημα μεταφρασμενο; Και αν ναι πως το κανουμε αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Ναι πρεπει. Μεταφραση ειτε σε δικηγορο, ειτε στην μεταφραστικη υπηρεσια ομως εχει λιγη αναμονη

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Jerry σε αν το παω σε δικηγορο και το μεταφραση πρεπει να μπει και καμια σφραγιδα απο κανα υπουργειο; Η Ελληνοαμερικανικη Ενωση ξερεις αν μεταφραζει τα πτυχια; Σε ευχαριστω
ΠΥΘΕΙΑ

Δημοσίευση από ΠΥΘΕΙΑ »

Ναι μπορεί να γίνει αυτό. Όπως μπορεί να πάρει με τροπολογία και ΥΑ αύξησης θέσεων και να σου ζητήσει με αίτησή σου να κρατήσεις την θέση που είχες πάρει με τα προσωρινά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες