Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Leo

Δημοσίευση από Leo »

Καλησπερα. εμπειρια απο το στρατο δεν μετραει; κατεθεσα βεβαιωση απο την στρατονομια οπου αναγραφονται η 6 μηνεσ που υπηρετησα
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω αν είναι εδώ η ΠΥΘΊΑ να μας πει αν τελικά θα πάρει επιλαχόντες όπως είχε αναφέρει για Εξωτερικους... Πυθία αν μπορείς απαντησε σε αυτό σε ευχαριστώ... !!!
Tr

Δημοσίευση από Tr »

Θοδωρής έγραψε:
Tr έγραψε:
Πέτρος έγραψε:Φίλε Αλέξανδρος σε τι κατηγορία έκανες και σε τι θέση δηλωσες γιατί πολλοί με ΙΕΚ και μόρια δεν δήλωσαν πανελλαδικα και έτσι μπήκαν άτομα με πιο λίγα μοριαπου δηλωσαν σε όλη την Ελλάδα... Τα αποτελέσματα αυτά είναι και οι φάκελοι έχουν ανοίξει κανονικά... όσοι κάνουν ενστάσεις δεν θα δικαιωθεί κανεις γιατί από την στιγμή που ανοίχτηκαν οι φάκελοι είναι όλα σωστά...
Αλεξάνδρε εγώ νομίζω πως δεν έχουν ανοίξει οι φάκελοι που στείλαμε ταχυδρομικά, γιατί δεν έχει δεσμευτεί το παράβολο.
και πως ξέρεις για το παραβολο ότι δεν εχει δεσμευτει;

το βλέπεις στο e paravolo με τους κωδικούς σου
λακης 92

Δημοσίευση από λακης 92 »

Παιδια αθληματα ειναι το 1000ρι, αλμα εις μηκος 3.6μ, και τι αλλο?
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Πέτρος έγραψε: Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω αν είναι εδώ η ΠΥΘΊΑ να μας πει αν τελικά θα πάρει επιλαχόντες όπως είχε αναφέρει για Εξωτερικους... Πυθία αν μπορείς απαντησε σε αυτό σε ευχαριστώ... !!!
Δυο φορές το ανέφερε φίλε, το μόνο που απομένει είναι να βγει ξανά αληθινή!
ΠΥΘΕΙΑ

Δημοσίευση από ΠΥΘΕΙΑ »

Καλησπέρα και πάλι!
Να ξεκαθαρίσω κάτι.
Κάποιος ανόητος/η μπήκε και σχολίασε με το ίδιο nickname και έγραψε αρλούμπες.
Το τελευταίο μου μήνυμα ήταν το εξής " Νομίζω επιβεβαιώθηκα. Καλή επιτυχία σε όλους! " και έκτοτε δεν ξαναέγραψα. Συνεπώς όποιος έγραψε μετέπειτα και μέχρι σήμερα που γράφω εδώ, χρησιμοποίησε ψευδώς το ίδιο όνομα με εμένα.
Έχουμε και λέμε.
1) Δεν υπάρχει περίπτωση οι 640 + θέσεις να πληρωθούν από τους επιλαχόντες αυτής της προκήρυξης. Θα βγει νέα προκήρυξη η οποία και θα τρέξει με νέα διαδικασία. Και θα αφορά μεταξύ άλλων την πλήρωση όλων των οργανικών θέσεων μετά την αποχώρηση των πΔΑ και την στελέχωση του νέου Καταστήματος Δράμας. Οι ανοησίες περί πλήρωσης από επιλαχόντες της 6κ είναι απλά ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι το ΚΚ θεωρείται Κατάστημα παραμεθορίου και οι υποψήφιοι θα πριμοδοτούνται με την εντοπιότητα και θα υπογράψουν βεβαίωση παραμονής επί 10έτη καθώς θα λαμβάνουν και το επίδομα παραμεθορίου.
2) Είπα ότι μπορεί να πληρωθούν κάποιες θέσεις Εξ. Φρουρών κυρίως στο ΚΚ Κορυδαλλού από την παρούσα προκήρυξη δηλαδή την 6κ. Και αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με ΚΥΑ Ή νομοθετική ρύθμιση του Υπ. Δικαιοσύνης και ΥΔΜΗΔ όπως εφαρμόστηκε και στους Δημοτικούς Αστυνομικούς. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κι εκείνοι τοποθετήθηκαν με τα προσωρινά και οι πίνακές τους άλλαξαν 5 φορές! Όταν λοιπόν κάποιοι βρέθηκαν από Εξωτερικοί ... Εσωτερικοί δόθηκε η δυνατότητα να κρατήσουν την αρχική τους θέση ή όταν άλλαζαν υπηρεσία με αίτησή τους παρέμεναν ως υπεράριθμοι στο Υπ. Δικαιοσύνης. Έτσι μπορεί να γίνει αλλά χρειάζεται τροπολογία.3) Είναι σίγουρο ότι θα τοποθετηθούν οι σωφρονιστικοί με τα προσωρινά γιατί δεν χρειάζονται εκπαίδευση. Ούτε οι δημοτικοί αστυνομικοί που έγιναν εσωτερικοί φύλακες εκπαιδεύτηκαν ποτέ ούτε βέβαια η σειρά σωφρονιστικών του 2007... Μπορεί να γίνει αργότερα. Με τους εξωτερικούς υπάρχουν δύο ζητήματα. Είτε θα τους πάρουν και θα περάσουν την ταχύρρυθμη εκπαίδευση των Δημοτικών (21 ημέρες μάλλον στην Θήβα) είτε θα περιμένουν το πέρας του 15ημέρου, την λήξη ενστάσεων την έκδοση των οριστικών, τα άμεσα ψυχοτεχνικά και αθλήματα και μετά την εκπαίδευσή τους. Θα γίνει ταχύρρυθμα είναι 100% σίγουρο.
4) Έχει ήδη εντοπιστεί το γήπεδο που θα γίνουν τα αθλήματα. Το που δεν μπορώ να σας πω. Υπολογίστε το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου...

5) Η νέα προκήρυξη θα γίνει με τις νέες διαδικασίες. Θα λαμβάνονται υπόψιν ότι δηλώνει καθένας στην ηλεκτρονική του αίτηση αλλά εάν δηλώνει ψευδή στοιχεία θα απορρίπτεται άμεσα και δια παντός από την διαδικασία... Οπότε δεν έχει ψευτοπονηριές... Γιατί μετά θα πρέπει να αποδείξει την ορθότητα της δήλωσης και πιθανόν να έχει και ποινική δίωξη... Μην ξεχνάτε η αίτησή σας είναι και υπεύθυνη δήλωση ορθότητας στοιχείων.

6) Δεν γνωρίζω για τα αποτελέσματα ΠΕ-ΤΕ καθώς το Υπουργείο επείγεται λόγω της αποχώρησης των Δημοτικών Αστυνομικών.

7) Παρακαλώ τον χρήστη που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμό μου να μην γράφει βλακείες, ανακρίβειες και ψεύδη γιατί το μόνο που κάνει είναι να παραπληροφορεί αγχωμένους υποψήφιους και παράλληλα να προσπαθεί να αμαυρώσει τις προβλέψεις μου... Πιθανότατα για να μπορεί να γράφει μετά και να με κατηγορεί ότι έπεσα έξω. Γίνεται εκ του πονηρού!

Καλή συνέχεια σε όλους!
ΠΥΘΕΙΑ η Ορίτζιναλ!

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

fsafa έγραψε:
ARN έγραψε:Εμένα μου μετρησαν βασικό τίτλο 935 Αριθμός μηνών 39

Και μονάδες για την εμπειρία 273

Τα μόρια για τον βασικό τίτλο είναι τα 935 και προκύπτει από την βαθμολογία της πιστοποίησης μου ο οποίος ήταν 17. Παρόλα αυτά θα έπρεπε να μου μετρηθεί και η ειδικότητα ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας την οποία κ κατέθεσα αλλά τα 150 έξτρα μόρια δεν μου τα έδωσαν.

Είμαι διοριστεος βέβαια αλλά βλέπω ότι λείπουν μόρια.

Θα μας τρελάνεις; Ήθελες να σου μετρήσουν και την πιστοποίηση και την ειδικότητα; Αφού το ίδιο πράγμα είναι! Εικόνα

Τα 150 μόρια δεν πήρα από το πτυχίο μου, τα 935 είναι από τον βαθμό πιστοποίησης ο οποίος ήταν 17, και απολυτήριο λυκείου να είχα 17 935 μόρια θα μου έδινε.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

1)Με λίγα λόγια 935 =ο βασικός βαθμός τίτλου σπουδών ( 17) 2)Τα έξτρα 150 μόρια που έπρεπε να πάρω σαν κάτοχος ιεκ κ πιστοποιημενος εοππεπ δεν τα πήρα ποτέ

Hcg

Δημοσίευση από Hcg »

ARN έγραψε:1)Με λίγα λόγια 935 =ο βασικός βαθμός τίτλου σπουδών ( 17) 2)Τα έξτρα 150 μόρια που έπρεπε να πάρω σαν κάτοχος ιεκ κ πιστοποιημενος εοππεπ δεν τα πήρα ποτέ

Δεν θες να καταλάβεις μαλλον...Εικόνα με τα χαρτιά που κατέθεσες δεν μπορουσες να πάρεις αλλά μόρια.
serresgeo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από serresgeo »

Καλημέρα ποτέ μπαίνουμε σχολή και που θα είναι η σχολή; Επίσης αθλήματα Θεσσαλονίκη δίνουμε; Απαντήστε σε αυτά που μας ενδιαφέρουν και αφήστε τα άλλα.. ευχαριστώ
Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

ARN έγραψε:1)Με λίγα λόγια 935 =ο βασικός βαθμός τίτλου σπουδών ( 17) 2)Τα έξτρα 150 μόρια που έπρεπε να πάρω σαν κάτοχος ιεκ κ πιστοποιημενος εοππεπ δεν τα πήρα ποτέ

Ρε συ, πιστοποιηση και βεβαιωση καταρτισης πανε μαζι. Σκετη βεβαιωση παει στα σκουπιδια. Αρα το οτι εβαλες και βεβαιωση καταρτισης και πιστοποιηση σε βαζει στον κυριο πινακα. Δεν εχεις εξτρα 150 μόρια. Για εξτρα μορια θα επρεπε να εχεις βεβαιωση καταρτισης απο ενα ακομα διετες ιεκ και μια ακομα πιστοποιηση (συναφη με το ανρικειμενο μαλιστα). Μην λεμε τρελα.

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

παιδια ξέρεις κάνεις τι βαρδιες για τους φυλακες?; επισης εχω περασει κορυδαλλο 740 το ειχα 11επιλογη. υπαρχει περίπτωση να ανεβω εστω και την εβδομη επιλογη μου ; ειμαι β επικουρια.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλημέρα ΠΥΘΕΙΑ και σε ευχαριστούμε πολύ που μας ενημερώνεις... Μπορεις να μας πεις αν πάρει επιλαχόντες και ήμαστε τώρα στα προσωρινα διοριστεοι εσωτερικοι, μπορεί να αλλάξει ανακατανομή θέσεων και να μπούμε Εξωτερικοι; Αν ξέρεις απάντησε μου σε παρακαλώ.. Σε ευχαριστω πολύ ΠΥΘΕΙΑ!!!
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Ατομο εχει περασει στην πρωτη επιλογη του. Υπαρχει τροπος να μετακινηθει στην δευτερη;
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

ΠΥΘΕΙΑ έγραψε:Καλησπέρα και πάλι!
Να ξεκαθαρίσω κάτι.
Κάποιος ανόητος/η μπήκε και σχολίασε με το ίδιο nickname και έγραψε αρλούμπες.
Το τελευταίο μου μήνυμα ήταν το εξής " Νομίζω επιβεβαιώθηκα. Καλή επιτυχία σε όλους! " και έκτοτε δεν ξαναέγραψα. Συνεπώς όποιος έγραψε μετέπειτα και μέχρι σήμερα που γράφω εδώ, χρησιμοποίησε ψευδώς το ίδιο όνομα με εμένα.
Έχουμε και λέμε.
1) Δεν υπάρχει περίπτωση οι 640 + θέσεις να πληρωθούν από τους επιλαχόντες αυτής της προκήρυξης. Θα βγει νέα προκήρυξη η οποία και θα τρέξει με νέα διαδικασία. Και θα αφορά μεταξύ άλλων την πλήρωση όλων των οργανικών θέσεων μετά την αποχώρηση των πΔΑ και την στελέχωση του νέου Καταστήματος Δράμας. Οι ανοησίες περί πλήρωσης από επιλαχόντες της 6κ είναι απλά ΑΝΟΗΣΙΕΣ. Για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι το ΚΚ θεωρείται Κατάστημα παραμεθορίου και οι υποψήφιοι θα πριμοδοτούνται με την εντοπιότητα και θα υπογράψουν βεβαίωση παραμονής επί 10έτη καθώς θα λαμβάνουν και το επίδομα παραμεθορίου.
2) Είπα ότι μπορεί να πληρωθούν κάποιες θέσεις Εξ. Φρουρών κυρίως στο ΚΚ Κορυδαλλού από την παρούσα προκήρυξη δηλαδή την 6κ. Και αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με ΚΥΑ Ή νομοθετική ρύθμιση του Υπ. Δικαιοσύνης και ΥΔΜΗΔ όπως εφαρμόστηκε και στους Δημοτικούς Αστυνομικούς. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κι εκείνοι τοποθετήθηκαν με τα προσωρινά και οι πίνακές τους άλλαξαν 5 φορές! Όταν λοιπόν κάποιοι βρέθηκαν από Εξωτερικοί ... Εσωτερικοί δόθηκε η δυνατότητα να κρατήσουν την αρχική τους θέση ή όταν άλλαζαν υπηρεσία με αίτησή τους παρέμεναν ως υπεράριθμοι στο Υπ. Δικαιοσύνης. Έτσι μπορεί να γίνει αλλά χρειάζεται τροπολογία.3) Είναι σίγουρο ότι θα τοποθετηθούν οι σωφρονιστικοί με τα προσωρινά γιατί δεν χρειάζονται εκπαίδευση. Ούτε οι δημοτικοί αστυνομικοί που έγιναν εσωτερικοί φύλακες εκπαιδεύτηκαν ποτέ ούτε βέβαια η σειρά σωφρονιστικών του 2007... Μπορεί να γίνει αργότερα. Με τους εξωτερικούς υπάρχουν δύο ζητήματα. Είτε θα τους πάρουν και θα περάσουν την ταχύρρυθμη εκπαίδευση των Δημοτικών (21 ημέρες μάλλον στην Θήβα) είτε θα περιμένουν το πέρας του 15ημέρου, την λήξη ενστάσεων την έκδοση των οριστικών, τα άμεσα ψυχοτεχνικά και αθλήματα και μετά την εκπαίδευσή τους. Θα γίνει ταχύρρυθμα είναι 100% σίγουρο.
4) Έχει ήδη εντοπιστεί το γήπεδο που θα γίνουν τα αθλήματα. Το που δεν μπορώ να σας πω. Υπολογίστε το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου...

5) Η νέα προκήρυξη θα γίνει με τις νέες διαδικασίες. Θα λαμβάνονται υπόψιν ότι δηλώνει καθένας στην ηλεκτρονική του αίτηση αλλά εάν δηλώνει ψευδή στοιχεία θα απορρίπτεται άμεσα και δια παντός από την διαδικασία... Οπότε δεν έχει ψευτοπονηριές... Γιατί μετά θα πρέπει να αποδείξει την ορθότητα της δήλωσης και πιθανόν να έχει και ποινική δίωξη... Μην ξεχνάτε η αίτησή σας είναι και υπεύθυνη δήλωση ορθότητας στοιχείων.

6) Δεν γνωρίζω για τα αποτελέσματα ΠΕ-ΤΕ καθώς το Υπουργείο επείγεται λόγω της αποχώρησης των Δημοτικών Αστυνομικών.

7) Παρακαλώ τον χρήστη που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμό μου να μην γράφει βλακείες, ανακρίβειες και ψεύδη γιατί το μόνο που κάνει είναι να παραπληροφορεί αγχωμένους υποψήφιους και παράλληλα να προσπαθεί να αμαυρώσει τις προβλέψεις μου... Πιθανότατα για να μπορεί να γράφει μετά και να με κατηγορεί ότι έπεσα έξω. Γίνεται εκ του πονηρού!

Καλή συνέχεια σε όλους!
ΠΥΘΕΙΑ η Ορίτζιναλ!

παιδια ξέρεις κάνεις τι βαρδιες για τους φυλακες?; επισης εχω περασει κορυδαλλο 740 το ειχα 11επιλογη. υπαρχει περίπτωση να ανεβω εστω και την εβδομη επιλογη μου ; ειμαι β επικουρια.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες