Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

ARN έγραψε:Ξανά λέω, γνωστός μου με ιεκ μπήκε στη Β επικουρια και έμεινε στην απέξω.Πιστεύω ότι έχουν γίνει κάποια λάθη από ασεπ

Πιστοποιηση ειχε η μονο ΒΕΚ; Μηπως ηταν προσωπικό ασφαλειας το 6μηνο; Δεν εχει ακουστει να εχουν ριξει ΙΕΚ σε β επ γι αυτο σε ρωταω μηπως ο φιλος σου εκανε καποιο λαθος στην αιτηση και γι αυτο εγινε οτι εγινε η αυτος νομισε λαθος.
Nancy

Δημοσίευση από Nancy »

Και σε εμένα το έκαναν αυτό... κανονικά είμαι πιστοποιημενη... έβαλα 401 κωδικό... Και στα επισυναπτομενα ηλεκτρονικα το αναγραφω αλλα και ταχυδρομικα το εστελα και εε έχουν στην κατασταση β επικουρια.. θα κάνω ένσταση...
Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Εγω προσωπικα δεν εκανα τα χαρτια μου γιατι με ενδιεφερε μονο ο Κορυδαλλος δεν ηθελα να παω σε αλλη πολη.. αλλα δεν ειχα πιστοποιηση ιεκ, εχω μονο το ΒΕΚ.. οποτε δε θα ειχα πιθανοτητες να μπω κορυδαλλο ως β επικουρια!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Ναι ήταν αυτό του ενός 6αμηνου ιεκ ειδικότητα προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας, αυτός από την πλευρά του δεν έχει κάνει κάποιο λάθος γιατί είναι σωστή κ έγκυρη η αίτηση. Έχει το ιεκ και την πιστοποίηση του εοππεπ

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

ARN έγραψε:Ναι ήταν αυτό του ενός 6αμηνου ιεκ ειδικότητα προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας, αυτός από την πλευρά του δεν έχει κάνει κάποιο λάθος γιατί είναι σωστή κ έγκυρη η αίτηση.Έχει το ιεκ και την πιστοποίηση του εοππεπ

Αρχηγέ το 6μηνο δεν πιάνει! Θέλει 2 χρόνια ΙΕΚ.

Jerry

Δημοσίευση από Jerry »

ARN έγραψε:Ναι ήταν αυτό του ενός 6αμηνου ιεκ ειδικότητα προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας, αυτός από την πλευρά του δεν έχει κάνει κάποιο λάθος γιατί είναι σωστή κ έγκυρη η αίτηση. Έχει το ιεκ και την πιστοποίηση του εοππεπ

Αυτο δεν μετραει. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον διετης φοιτηση.

Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

ARN έγραψε:Ναι ήταν αυτό του ενός 6αμηνου ιεκ ειδικότητα προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας, αυτός από την πλευρά του δεν έχει κάνει κάποιο λάθος γιατί είναι σωστή κ έγκυρη η αίτηση.Έχει το ιεκ και την πιστοποίηση του εοππεπ

Αλλο Προσωπικο ιδιωτικης ασφαλειας, αλλο Στελεχος Ασφαλειας προσώπων και υποδομων. Ειναι σαν να λεμε το πτυχιο ΤΕΙ με το πτυχιο ΑΕΙ ειναι το ιδιο. Το ενα ειναι 6 μηνες το αλλο 2 χρονια με 6μηνη πρακτικη. Επισης εχει διαφορετικη υλη στις εξετασεις πιστοποιησης
Πολιτης92

Δημοσίευση από Πολιτης92 »

Μου λες και μένα; Έχω την ίδια απορία
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Εμένα μου μετρησαν βασικό τίτλο 935 Αριθμός μηνών 39

Και μονάδες για την εμπειρία 273

Τα μόρια για τον βασικό τίτλο είναι τα 935 και προκύπτει από την βαθμολογία της πιστοποίησης μου ο οποίος ήταν 17. Παρόλα αυτά θα έπρεπε να μου μετρηθεί και η ειδικότητα ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας την οποία κ κατέθεσα αλλά τα 150 έξτρα μόρια δεν μου τα έδωσαν.

Είμαι διοριστεος βέβαια αλλά βλέπω ότι λείπουν μόρια.

Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Γιαννη τι εννοεις χωρις μεταφραση ξενων γλωσσων... το χαρτι του Lower για παραδαδειγμα οταν το καταθεσεις πρεπει να το μεταφρασεις ή αλλο πραγμα εννοεις?;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

ARN έγραψε:Εμένα μου μετρησαν βασικό τίτλο 935 Αριθμός μηνών 39

Και μονάδες για την εμπειρία 273

Τα μόρια για τον βασικό τίτλο είναι τα 935 και προκύπτει από την βαθμολογία της πιστοποίησης μου ο οποίος ήταν 17. Παρόλα αυτά θα έπρεπε να μου μετρηθεί και η ειδικότητα ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας την οποία κ κατέθεσα αλλά τα 150 έξτρα μόρια δεν μου τα έδωσαν.

Είμαι διοριστεος βέβαια αλλά βλέπω ότι λείπουν μόρια.

Θα μας τρελάνεις; Ήθελες να σου μετρήσουν και την πιστοποίηση και την ειδικότητα; Αφού το ίδιο πράγμα είναι! Εικόνα

Nancy

Δημοσίευση από Nancy »

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 123 έγραψε:Καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή.

Βλέποντας τις συζητήσεις και με όλο το θάρρος και ζητώντας συγνώμη αν προσβάλω κάποιον.

Πολλοί εδώ μέσα μπαίνετε και γράφετε όσα σας κατέβουν και δεν έχετε ιδέα πως είναι τα πράγματα...

π. Χ σε μένα λέγατε ότι επειδή έβαλα ιεκ πρώτα και δεύτερο τίτλο λύκειο θα κοπώ και δεν έγινε έτσι (κάποιος mirror και κάτι άλλοι που νομίζουν ότι έχουν γνώση για όλα) ... Ή λέτε πως κάποιος πήγε β επικ. Φυσικά και πήγε αν έχει ιεκ και έβαλε το λύκειο πρώτο... Ο μόνος που αποδείχθηκε έγκυρος ήταν ο ΠΥΘΕΙΑ. Καλό θα ήταν να μην γράφετε ότι σας κατεβαίνει εδώ μέσα αλλά να λέμε πράγματα που θα μας χρησιμεύσουν στην επόμενη διαδικασία.

Εγώ πρώτη επιλογη έβαλα το ΙΕΚ και δευτερη το απολυτήριο.. και με έχουν ως βεπικ...

Μπορεί καποιος να μου πει τι εγινέ; Όπως και να έχει θα κάνω ένσταση...

Πολιτης92

Δημοσίευση από Πολιτης92 »

Μπορεί κάποιος να μας πει που μπορούμε να δούμε όσοι είναι σε ειδική κατηγορία με ανάπηρο γονέα που να ψάξουμε;
Άβαταρ μέλους
Ντινος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ντινος »

Και εγώ έχω την ίδια απορία. Ρώτησα αλλά μέχρι στιγμής δεν έμαθα τπτ. Μακάρι να βρούμε άκρη. Στην σελίδα του ΑΣΕΠ δεν έχει τπτ ως τορα
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 123 έγραψε:Καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή.

Βλέποντας τις συζητήσεις και με όλο το θάρρος και ζητώντας συγνώμη αν προσβάλω κάποιον.

Πολλοί εδώ μέσα μπαίνετε και γράφετε όσα σας κατέβουν και δεν έχετε ιδέα πως είναι τα πράγματα...

π. Χ σε μένα λέγατε ότι επειδή έβαλα ιεκ πρώτα και δεύτερο τίτλο λύκειο θα κοπώ και δεν έγινε έτσι (κάποιος mirror και κάτι άλλοι που νομίζουν ότι έχουν γνώση για όλα) ... Ή λέτε πως κάποιος πήγε β επικ. Φυσικά και πήγε αν έχει ιεκ και έβαλε το λύκειο πρώτο... Ο μόνος που αποδείχθηκε έγκυρος ήταν ο ΠΥΘΕΙΑ. Καλό θα ήταν να μην γράφετε ότι σας κατεβαίνει εδώ μέσα αλλά να λέμε πράγματα που θα μας χρησιμεύσουν στην επόμενη διαδικασία.

Καταρχας επειδη μαλλον μιλας για εμενα, θα ηθελα σε παρακαλω πολυ να λες αληθειες πριν με προσβαλεις προσωπικα, και να βρεις τα μηνυματα μου και να τα κανεις παραθεση. Προφανως δεν θα βρεις μηνυματα μου γιατι δεν ειπα ποτε και σε κανεναν οτι θα κοπει και για οποινδηποτε λογο και ειδικα για αυτο που λες, αυτο το κρινει ο ΑΣΕΠ. Εχω πει πολλες φορες εαν ψαξεις μηνυματα μου οτι ειναι καθαρα δικια μου προσωπικη αποψη (οπως και βγηκα και αληθινος για την προυπηρεσια οτι μετραει σε ολους απο τη στιγμη που ειναι συναφη με το αντικειμενο της θεσης) αλλα και παλι ξεκαθαριζω την θεση μου. Εδω λεμε τις αποψεις μας και κανουμε κουβεντα, τωρα εαν καποιοι το παιζουν ξερολες κτλ, ο καθε ανθρωπος εχει την δικια του προσωπικοτητα οπως και εγω και εσυ και ο καθενας σχηματιζει τη δικια του γνωμη για τα δεδομενα και τους ανθρωπους. Απλα την γνωμη μου εγω την κραταω και εμενα και δεν προσβαλλω κανεναν.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες