Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Η ορθή έκδοση προσωρινών τι σημαίνει ; Είδα για την 5κ ότι μετά τα προσωρινά εντός λίγων ωρών βγήκε και "Η ορθή έκδοση προσωρινών"

Αυτή βγαίνει μετά ή πριν τις ενστάσεις ;

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Γνωρίζετε αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα προσωρινά;
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Πιστεύω πως θα αλλάξει...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από glock »

https://www.news247.gr/politiki/fytrakis-ameses-proslipseis-prosopikoy-gia-tis-fylakes.6700993.html
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Επιλαχόντες θα πάρει παιδιά θα το δειτε.
general

Δημοσίευση από general »

Αυτό που παρατήρησα εγώ και κατά την γνώμη μου είναι άδικο για όλους είναι οι Κεμεα. Στην προκήρυξη δεν αναφέρει κάπου για Κεμεα και τους μετράνε και την εμπειρία. Είναι άδικο και για τους Ιεκ που δεν έχουν εμπειρία και για τους ΓΕΛ γιατί δεν είναι πιστοποίηση επίπεδου 5 όπως το Ιεκ. Το σωστό θα ήταν να έπαιρναν κάποια μόρια παραπάνω από τους ΓΕΛ και μόνο αυτό. Αν είναι έτσι φανταστείτε να υπήρχε ακόμα άτομο με άδεια security από την αστυνομία και να του μετρούσαν την εμπειρία σε πινάκα βπ η επ1. Και στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε πως βγαίνει η πιστοποίηση από Κεμεα. Για να προλάβω μερικούς συγκρίνω με ΙΕΚ που για να πάρεις πιστοποίηση θέλει α****ι. Ας ελπίσουμε για επιλαχόντες η για επιτακτικές ανάγκες και πρόσληψη περισσότερων. Η τουλάχιστον να τηρηθούν τα προβλεπόμενα στα αθλήματα.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Κεμεα δεν πέρασε κάνεις παιδια... Στους πίνακες που βλέπετε δεν είναι οι διοριστεοι και σου δειψενδ γενικά τα μόρια... ο φίλος μου εβαλε ΔΕΑ και του φάνηκε στον πίνακα αυτόν ότι τον μέτρησε και μόλις μπηκε στην σελίδα του ΑΣΕΠ και πάτησε να δει με τους κωδικούς του του εβγαλε απορριπτεως... Μην λέτε ότι νανε...
general

Δημοσίευση από general »

Κι όμως βλέπω 2 γνωστούς που περάσανε στην λίστα. Σοβαρά όμως και με εμπειρία φουλ.
Kl

Δημοσίευση από Kl »

Γνωρίζετε αν έχουν ελεγχθεί ο Φάκελος που στείλαμε ταχυδρομικά;
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Οι φάκελοι έχουν ελεγχθεί γιατί ακύρωσαν 1500 άτομα και για χαρτί γιατρΓι που δεν είχαν βαλει μέσα στον φάκελο... οπότε όλα είναι κομλπε
Salonica1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Salonica1988 »

general έγραψε:Αυτό που παρατήρησα εγώ και κατά την γνώμη μου είναι άδικο για όλους είναι οι Κεμεα. Στην προκήρυξη δεν αναφέρει κάπου για Κεμεα και τους μετράνε και την εμπειρία. Είναι άδικο και για τους Ιεκ που δεν έχουν εμπειρία και για τους ΓΕΛ γιατί δεν είναι πιστοποίηση επίπεδου 5 όπως το Ιεκ. Το σωστό θα ήταν να έπαιρναν κάποια μόρια παραπάνω από τους ΓΕΛ και μόνο αυτό. Αν είναι έτσι φανταστείτε να υπήρχε ακόμα άτομο με άδεια security από την αστυνομία και να του μετρούσαν την εμπειρία σε πινάκα βπ η επ1. Και στο κάτω κάτω όλοι ξέρουμε πως βγαίνει η πιστοποίηση από Κεμεα. Για να προλάβω μερικούς συγκρίνω με ΙΕΚ που για να πάρεις πιστοποίηση θέλει α****ι. Ας ελπίσουμε για επιλαχόντες η για επιτακτικές ανάγκες και πρόσληψη περισσότερων. Η τουλάχιστον να τηρηθούν τα προβλεπόμενα στα αθλήματα.

Ότι ποιο γελοίο έχω διαβάσει στο φόρουμ μην μην κλαγεσαι κρίμα θες να γίνει και σωφρονιστικός άκου εκεί θέλει αρ... Α η πιστοποιηση απο ΙΕΚ θα σκισουν τα πτυχία τους άλλοι αν τα δουν αυτά που λες

Να κλειδωθεί το θέμα γιατί τα παιδακια από ΙΕΚ κλαίνε ακομα

Salonica1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Salonica1988 »

Επίσης βάζω στοίχημα ότι δεν έχεις διαβάσει την προκήρυξη να σε ενημερώσω λέει η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη εφόσον έχει αποκτηθεί συναφή με το αντικείμενο δεν λέει ούτε ΙΕΚ ούτε κεμεα το αφήνει έτσι γενικό οπότε λογικότατο να παίρνουν τα μόρια
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Παιδιά εγώ ξέρω πως μέχρι τις 15 Μαϊου θα έχουνε πάει για εκπαίδευση οι επιτυχόντες, άρα τα οριστικά θα βγουν πολύ γρήγορα.
serresgeo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από serresgeo »

Καλημέρα οι ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ είναι οι φρουροί που είναι μέσα στο κατάστημα κράτησης σωστά; Μπορεί κάποιος που είναι ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ να αλλάξει σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Γιατί στον πίνακα των διοριστέων σε μερικούς δεν γράφει καν σε ποια κατηγορία ανήκουν?; (πχ ΜΕ ΕΜΠ. Χ. ΕΜΠ ) . Επίσης παρατήρησα πολλά κοινά επίθετα, και άτομο που παει σε φυλακή που είναι ο πατέρας του διοικητής...

Για Β επικουρικό μιλάω, γίνεται μαθηματικά να πάρεις απολυτηριο 20 ατόφιο, γιατί είναι αρκετοί. Τα μαθήματα των πανελληνίων δεν υπολογίζονται στο απολυτηριο; δε θυμάμαι.

Επίσης υπάρχει διοριστεος με απολυτηριο 9, απο ειδική κατηγορία. Παίρνεις απολυτηριο με 9;

Στο δημόσιο ο κατώτατος αποδεκτός βαθμός είναι το 10 αν θυμάμαι καλά.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες