Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από sakalom »

Καλησπέρα παιδιά . Γνωριζει κανείς τι είναι η σειρά στην θέση; Είμαι διοριστεος με σειρά 115 στην θεση. Τι σημαίνει αυτό;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ml »

https://www.news247.gr/politiki/fytrakis-ameses-proslipseis-prosopikoy-gia-tis-fylakes.6700993.html

Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ξέρετε αν θα υπάρξει και άλλη πρόσληψη ποιο μετα. Έχω β επικουρικό
Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostaskala »

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Έκανα αίτηση με απολ. λυκέιου και είχα βάλει οτι ήμουν δόκιμος. Οταν κάνω σύνδεση μέλους στα προσωπικά μου αποτελέσματα μ δίνει 2 διαφορετικές βαθμολογίες, η μια προσμετράει τα 98 μόρια του δόκιμου και η άλλη οχι.. Στην λίστα με τα προσωρινά μου εμφανίζει τα μόρια που εχω χωρις να προσμετράεθ του δόκιμου. Ναι συμφωνώ οτι δεν θα μ τ δώσουν, αλλα γιατί αναφέρονται στ προσωπικά αποτελέσματα; Ρωτάω γιατί αν μετρηθούν μπαίνω στην επιλογή μου.. Ευχαριστώ πολύ για όποιον ασχοληθεί
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Kostaskala έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Έκανα αίτηση με απολ. λυκέιου και είχα βάλει οτι ήμουν δόκιμος. Οταν κάνω σύνδεση μέλους στα προσωπικά μου αποτελέσματα μ δίνει 2 διαφορετικές βαθμολογίες, η μια προσμετράει τα 98 μόρια του δόκιμου και η άλλη οχι.. Στην λίστα με τα προσωρινά μου εμφανίζει τα μόρια που εχω χωρις να προσμετράεθ του δόκιμου. Ναι συμφωνώ οτι δεν θα μ τ δώσουν, αλλα γιατί αναφέρονται στ προσωπικά αποτελέσματα; Ρωτάω γιατί αν μετρηθούν μπαίνω στην επιλογή μου.. Ευχαριστώ πολύ για όποιον ασχοληθεί

Σου εμφανίζει 2 βαθμολογίες γιατί η μία είναι οι θέσεις με εμπειρία και οι άλλες χωρίς.

Πηρες στις θέσεις με εμπειρία τα μόρια απ τον στρατό?

Θα μας τρελάνει ο ΑΣΕΠ, παλι καλα έκαναν σοβαρό έλεγχο...

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Παιδιά όπως τα είπε η ΠΥΘΊΑ πιο πίσω αναλυτικά όλα για τα αποτελέσματα ποτέ θα βγουν και όλα , είπε κάτι ότι θα μας πάρουν με τα προσωρινά αποτελέσματα και με σύμβαση όπως στους δήμους μέχρι τα τελικά... Βγήκε ο φυτρακης πριν λίγο και είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα με την ΠΥΘΊΑ και ότι θα μας πάρουν τώρα με σύμβαση μέχρι να βγουν τα τελικα αποτέλεσμα.. αυτό είναι θέμα μεγάλο γιατί αν παμε τώρα με προσωρινα...
Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το γνωριζψ οτι το ενα ειναι μ την εμπειρία και το αλλο χωρις εμπειρία. Αυτο που δν καταλαβαίνω είναι γιατι να μου δίνει εμπειρία στα δικά μου αποτελέσματα και μετα στα προσωρινά να μην την δινει.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Kostaskala έγραψε:Το γνωριζψ οτι το ενα ειναι μ την εμπειρία και το αλλο χωρις εμπειρία. Αυτο που δν καταλαβαίνω είναι γιατι να μου δίνει εμπειρία στα δικά μου αποτελέσματα και μετα στα προσωρινά να μην την δινει.

Γιατί στα προσωρινά διορίστηκες σε θέση χωρίς εμπειρία.

Το θέμα είναι ότι μέτρησαν τα μόρια του στρατου στις θέσεις με εμπειρία.

Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Οχι δεν διορίστηκα. Ειπα απλά οτι στα προσωπικά μου αποτελέσματα μ δίνει 2 βαθμολογίες στς εξωτερικούς και 2 στους εσωτερικούς με απόκλιση 98 μόρια σε κάθε ζευγάρι. Δηλαδα π. χ βαθμολογία χωρις εμπειρία 900 , βαθμολογια με εμπειρια 998... Λοιπον με τα 900 δεν μπαινω, με τα 988 μπαινω... Αυτό αναφέρω
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Τα μόρια από τον στρατό δεν μετράνε.
Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ναι φιλε μου το ξερω. Μαλλον δεν καταλαβαίνεται τι ρωταω... Ευχαριστω παντως για τον χρονο σας
Kostaskala
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αυτο μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ;

4. Στρατιωτική θητεία

Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θη-

τείας. Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη χρονική διάρκεια της απασχόλησης.

Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να έχει αποκτηθεί πριν την κατάταξη του υποψηφίου, ενώ στην

περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική εμπειρία αναγνωρίζεται από την

απόκτησή της και μετά.

Όταν από την προκήρυξη απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική άδεια ή βεβαίωση, ο

χρόνος της παραπάνω εμπειρίας υπολογίζεται μετά την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας ή βεβαίωσης.

Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

x_x έγραψε:
ΠΥΘΕΙΑ έγραψε:Νομίζω επιβεβαιώθηκα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

σε ευχαριστούμε ΠΥΘΕΙΑ αναμένουμε κ τις αλλες προβλέψεις σου.. να σαι καλα οποιος κ αν εισαι!

Πυθεια δηλαδή μπορεί και μέχρι το τέλος του μηνα να μας καλέσουν; Πως θα γίνει άραγε η διαδικασία. Ενημέρωσε μας σε ότι μπορείς σε παρακαλώ και αν θέλεις βέβαια

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Kostaskala έγραψε:Αυτο μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος ;

4. Στρατιωτική θητεία

Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θη-

τείας. Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη χρονική διάρκεια της απασχόλησης.

Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να έχει αποκτηθεί πριν την κατάταξη του υποψηφίου, ενώ στην

περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική εμπειρία αναγνωρίζεται από την

απόκτησή της και μετά.

Όταν από την προκήρυξη απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική άδεια ή βεβαίωση, ο

χρόνος της παραπάνω εμπειρίας υπολογίζεται μετά την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας ή βεβαίωσης.

Αρχηγέ τσάμπα το κουράζεις, περίμενε να ανοιχτούν οι φάκελοι να βγουν τα οριστικά και τότε βλέπεις, αλλιώς κάνε ένσταση στον ΑΣΕΠ. Το να κάθεσαι και να λες τον "πόνο" σου σε ένα φόρουμ δεν θα βρεις την λύση.

ak

Δημοσίευση από ak »

Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. Μια ερωτηση, τα μορια απο ξενες γλωσσες για εσωτερικους ή εξωτερικους μετρανε; Εμενα προσωπικα δεν τα εχουν μετρησει.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες