Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Γιάννης έγραψε:Ναι φίλε Πέτρος... Όλοι σχεδον με ΚΕΜΕΑ το εβαλαν σαν κύριο τίτλο και θα ακυρωθούν... Γιατί έλεγε μέσα αναλυτικά επιπέδου 5 ... του ΚΕΜΕΑ είναι 1-3... Θα ακυρωθουν αυτοί φίλε και είναι και πολλοί..

και τι θα γίνει θα αν οι μισοί έχουν κάνει λάθος θα ακυρωθεί;

για προκηρύξεις πάντα επιπέδου 5ζητανε?

Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Θα πάρουν τους άλλους
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Πέτρος έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Ναι φίλε Πέτρος... Όλοι σχεδον με ΚΕΜΕΑ το εβαλαν σαν κύριο τίτλο και θα ακυρωθούν... Γιατί έλεγε μέσα αναλυτικά επιπέδου 5 ... του ΚΕΜΕΑ είναι 1-3... Θα ακυρωθουν αυτοί φίλε και είναι και πολλοί..

και τι θα γίνει θα αν οι μισοί έχουν κάνει λάθος θα ακυρωθεί;

για προκηρύξεις πάντα επιπέδου 5ζητανε?

Από την στιγμή που στην κυρια κατηγορία ζητάει πιστοποίηση επιπέδου 5 και κάποιος βάζει επιπέδου 1 είναι προφανές ότι η αίτηση του βγαινει άκυρη..
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ερωτηση: Έκανα προσφαρως αίτηση σε μια θέση φύλαξης ορισμένου χρόνου σε νοσοκομειο που ως κύριο προσόν ζητούσε ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Ή ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΣΏΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ η άλλος αντιστοιζος τυτλος ΕΠΑΛ η μαθήτριας του οαεδ... Η γνωστή κόπια του ΟΑΕΔ. Λοιπόν βγήκαν προσωρινά αποτελέσματα και μαθαινω ότι έγιναν δεκτά από το νοσοκομείο πτυχία ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΙΘΣΕΟΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΧΩΡΩΝ ως κύριο προσόν ενώ δεν αναγράφεται στην προκήρυξη. Τους πήρα τηλ μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι το θεώρησαν συναφές και το δέχτηκαν και αν είναι λάθος τότε θα κοπεί αυτεπάγγελτα από τον ΟΑΕΔ όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω ενστσδη γιατί πέρασε το 10ημερο προθεσμίας υποβολής ενστάσεων. Τι λέτε να γίνεται;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και ακόμη και αν μπορούσα να κάνω ένσταση πως θα υποστήριζα οτι έχουν γίνει δεκτά τέτοια πτυχία από το Νοσοκομειο;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε:Ερωτηση: Έκανα προσφαρως αίτηση σε μια θέση φύλαξης ορισμένου χρόνου σε νοσοκομειο που ως κύριο προσόν ζητούσε ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Ή ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΣΏΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ η άλλος αντιστοιζος τυτλος ΕΠΑΛ η μαθήτριας του οαεδ... Η γνωστή κόπια του ΟΑΕΔ. Λοιπόν βγήκαν προσωρινά αποτελέσματα και μαθαινω ότι έγιναν δεκτά από το νοσοκομείο πτυχία ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΙΘΣΕΟΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΧΩΡΩΝ ως κύριο προσόν ενώ δεν αναγράφεται στην προκήρυξη. Τους πήρα τηλ μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι το θεώρησαν συναφές και το δέχτηκαν και αν είναι λάθος τότε θα κοπεί αυτεπάγγελτα από τον ΟΑΕΔ όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω ενστσδη γιατί πέρασε το 10ημερο προθεσμίας υποβολής ενστάσεων. Τι λέτε να γίνεται;

Προηγήθηκαν δηλαδη ο αρχαιοφύλακες; Δυσκολο μου ακουγεται αν δε το εγραφε πουθενα...

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

MIXALHS GLOCK έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Ερωτηση: Έκανα προσφαρως αίτηση σε μια θέση φύλαξης ορισμένου χρόνου σε νοσοκομειο που ως κύριο προσόν ζητούσε ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Ή ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΣΏΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ η άλλος αντιστοιζος τυτλος ΕΠΑΛ η μαθήτριας του οαεδ... Η γνωστή κόπια του ΟΑΕΔ. Λοιπόν βγήκαν προσωρινά αποτελέσματα και μαθαινω ότι έγιναν δεκτά από το νοσοκομείο πτυχία ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΙΘΣΕΟΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΧΩΡΩΝ ως κύριο προσόν ενώ δεν αναγράφεται στην προκήρυξη. Τους πήρα τηλ μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι το θεώρησαν συναφές και το δέχτηκαν και αν είναι λάθος τότε θα κοπεί αυτεπάγγελτα από τον ΟΑΕΔ όταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω ενστσδη γιατί πέρασε το 10ημερο προθεσμίας υποβολής ενστάσεων. Τι λέτε να γίνεται;

Προηγήθηκαν δηλαδη ο αρχαιοφύλακες; Δυσκολο μου ακουγεται αν δε το εγραφε πουθενα...

Τους έβαλαν στο κύριο πίνακα με τα στελεχο ασφαλσεια ενώ στα κύρια προσόντα δεν τους ανέφερε πουθενά και ως απάντηση δώσανε ότι το πήραν για αντιστοιχο τίτλο

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε:
MIXALHS GLOCK έγραψε:

Τους έβαλαν στο κύριο πίνακα με τα στελεχο ασφαλσεια ενώ στα κύρια προσόντα δεν τους ανέφερε πουθενά και ως απάντηση δώσανε ότι το πήραν για αντιστοιχο τίτλο

Από την στιγμή που δε προανεφεραν πουθενά την ειδικότητα των αρχαιοφυλάκων πιστεύω ότι θα μπορούσες να το κυνηγήσεις, αυτό που με κρατάει πίσω είναι ότι εχω λήξει η διορία των ενστάσεων και δε ξέρω αν θα μπορέσεις να καταφύγεις κάπου..
MIXALHS GLOCK

Εδώ στην δικιά μας προκήρυξη το ελεγε καθαρά... Επιπέδου 5... από την στιγμή που το χαρτί δεν γράφει πάνω επιπέδου 5 ακυρωνετε... Του κεμεα και όλα τα άλλα τα πτυχία δεν έχουν πάνω (5) οπότε είναι πολύ εύκολο και θα ακυρωθούν ολοι!!!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν έχει λήξει η διορια γιατί υπάρχει ισοψηφία και έγινε κληρωση οπότε θα ξανά βγουν οι πινακες προσωρινά διοριστεων. Ο ΑΣΕΠ ακόμη δεν έχει κάνει έλεγχο τώρα από εβδομάδα θα κανει.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

REDMAN316 έγραψε:Δεν έχει λήξει η διορια γιατί υπάρχει ισοψηφία και έγινε κληρωση οπότε θα ξανά βγουν οι πινακες προσωρινά διοριστεων. Ο ΑΣΕΠ ακόμη δεν έχει κάνει έλεγχο τώρα από εβδομάδα θα κανει.

Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω εγώ ένσταση ή θα κόψει αυτεπάγγελτα ο ΑΣΕΠ

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Ερώτηση: Για βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα γίνεται ταυτοχρονος έλεγχος και της ηλεκτρονικής δήλωσης αλλά και των δικαιολογητικών που στέλνουμε και μετά ανακοινώνουν τα προσορινα;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Panos έγραψε:Ερώτηση: Για βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα γίνεται ταυτοχρονος έλεγχος και της ηλεκτρονικής δήλωσης αλλά και των δικαιολογητικών που στέλνουμε και μετά ανακοινώνουν τα προσορινα;

Στην 6Κ δεν ξέρω αν γίνεται έτσι πάντως σε αυτή του νοσοκομείου αναφέρει όταν βγαίνουν τα προσωρινά από το γραφείο προσωπικοθ του νοσοκομείου και μετά στέλνονται στον ΑΣΕΠ για έλεγχο

Ι'ΜΑΚ

Δημοσίευση από Ι'ΜΑΚ »

Panos έγραψε:Ερώτηση: Για βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα γίνεται ταυτοχρονος έλεγχος και της ηλεκτρονικής δήλωσης αλλά και των δικαιολογητικών που στέλνουμε και μετά ανακοινώνουν τα προσορινα;
Ας ελπίσουμε οτι μ αυτο π έπαθαν στην 3κ να εβαλαν μυαλο κ ν μην γινει τ ιδιο... Γτ αλλιως θ δουμε αυτους τ κεμεα πολυ πιο πανω απ μας γτ εχουν κ προϋπηρεσία οι περισσότεροι.. Κ θ πρεπει ν περιμενουμε τ οριστικά π θα ανοίξουν τους φακέλους γ ν μαθουμε π ειμαστε κ τι πραγματικά καναμε. .

x_x
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από x_x »

πρώτα ολοκληρωνεται ο έλεγχος των φακελων και μετά η ανακοίνωση των προσωρινων. Μια εξαίρεση έκαναν στην 3κ/2018 και βλεπουμε τα αποτελεσματα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες