Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Εγώ νομίζω πως στα αθληματα δεν θα υπάρχει αξιοκρατία..
Πρωτον ειναι ασεπ και μια χαρα αξιοκρατικα θα ειναι. Δευτερον ιεκ εχουμε φιλε γιατι μας λες σαπιοκοιλιαδες; Δεν καταλαβα οσοι αξιζουν και εχουν τα προσοντα θα συνεχισουν. Τριτον εστειλα μυνημα στο workenter σημερα και μου πανε οτι μετα την 3κ εχουν σκοπο να πιασουν την 6κ αρα μετα το πασχα λογικα παντα.
Τα αποτελέσματα θα βγουν το πολύ αρχές Φλεβάρη.. Καλή συνέχεια
Όταν βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα τότε θα κληθειτε να δώσετε και τις αθλητικές - ψυχομετρικες και άλλες διαδικασίες που έχει εν τέλει για να βγουν και τα οριστικά αποτελέσματα.
Πασχα ειναι προεκλογική περίοδος γ τους δήμους αδερφε κ μολις τελειώσουν οι δήμοι ξεκιναει προεκλογική γ τις βουλευτικές... καλο 2020!Spiros έγραψε:Πρωτον ειναι ασεπ και μια χαρα αξιοκρατικα θα ειναι. Δευτερον ιεκ εχουμε φιλε γιατι μας λες σαπιοκοιλιαδες; Δεν καταλαβα οσοι αξιζουν και εχουν τα προσοντα θα συνεχισουν. Τριτον εστειλα μυνημα στο workenter σημερα και μου πανε οτι μετα την 3κ εχουν σκοπο να πιασουν την 6κ αρα μετα το πασχα λογικα παντα.
Παιδες εαν δεν τα βγαλουν μεχρι το μαρτιο τοτε κατα 99% καλο 2020!
Παιδιά καλύτερα να αφήσουμε τις υποθέσεις οποίος έχει μια άποψη που να στηρίζεται κάπου τότε να λέει
Κάποιοι απλά έχουν διάθεση να τρολάρουν εύχομαι να μην ήταν στη θέση μας...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Λέτε και ξαναλετε τα ίδια, ενώ στην προκήρυξη το γράφει ποια είναι τα στάδια.Θα βγουν τα προσωρινά, και εκεί θα γίνουν οι ενστάσεις.15 μέρες διορία για να κάνεις ενσταση. Μετά τις ενστάσεις ο ΑΣΕΠ θα κάνει 2 με 4 μηνες να βγάλει τα οριστικά.
Απ το οριστικά θα καλέσει τους επιτυχόντες και εναν αριθμό επιλαχόντων για αθλήματα κλπ.
Όταν τελειώσουν και αυτά, θα βγει η τελική λίστα επιτυχόντων με την τοποθέτηση τους.
Και να προλάβουν να βγάλουν τα προσωρινά πριν την ημερομηνία που παγώνουν οι προκηρύξεις, οι υπόλοιπες διαδικασίες δε θα τρέξουν πιστεύω. Οπότε πάμε απο Σεπτέμβριο του 2019.
-2η προκήρυξη σωφρον δεν προλαβαίνουν να βγάλουν που λέγανε, δεν υπάρχει σε κανένα χρονοδιάγραμμα προκηρύξεων. Η θα παρουν επιλαχόντες η τίποτα.
-Πρωτα θα μπουν οι ΛΦ, που δεν έχει βγει η προκήρυξη ακόμα, στην σχολή και μετά θα βγουν τα οριστικά της 6κ.
Απ το οριστικά θα καλέσει τους επιτυχόντες και εναν αριθμό επιλαχόντων για αθλήματα κλπ.
Όταν τελειώσουν και αυτά, θα βγει η τελική λίστα επιτυχόντων με την τοποθέτηση τους.
Και να προλάβουν να βγάλουν τα προσωρινά πριν την ημερομηνία που παγώνουν οι προκηρύξεις, οι υπόλοιπες διαδικασίες δε θα τρέξουν πιστεύω. Οπότε πάμε απο Σεπτέμβριο του 2019.
-2η προκήρυξη σωφρον δεν προλαβαίνουν να βγάλουν που λέγανε, δεν υπάρχει σε κανένα χρονοδιάγραμμα προκηρύξεων. Η θα παρουν επιλαχόντες η τίποτα.
-Πρωτα θα μπουν οι ΛΦ, που δεν έχει βγει η προκήρυξη ακόμα, στην σχολή και μετά θα βγουν τα οριστικά της 6κ.
Διασωστης31 έγραψε:Λέτε και ξαναλετε τα ίδια, ενώ στην προκήρυξη το γράφει ποια είναι τα στάδια.Θα βγουν τα προσωρινά, και εκεί θα γίνουν οι ενστάσεις.15 μέρες διορία για να κάνεις ενσταση. Μετά τις ενστάσεις ο ΑΣΕΠ θα κάνει 2 με 4 μηνες να βγάλει τα οριστικά.
Σωστά τα λες. Πολλοι πιστευουν οτι μετα την εκδοση των προσωρινων και μετα απο 1-2 μηνες θα μπουν να δουλεψουν. Η διαδικασια εχει αρκετο δρομο και με εκλογές στη μέση. Άρα πάμε στο συμπέρασμα ότι για την είσοδο του νεου προσωπικου στα σωφρονιστικα ιδρυματα θα πλησιάσει το 2020.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Σωστά τα λετε παιδια, απλά εκεί που θα διαφωνήσω στις διαδικασιες ειναιι εκεί με τα αθλήματα. Προσωρινα-ενστασεις-αθλήματα-οριστικα. Τα οριστικά είναι το τελευταιο στάδιο κατά τη γνώμη μου( και κατά την παλιότερη προκήρυξη παρομοιου τυ που, που είχα πει σε προηγούμενο ποστ). Μετά τα οριστικαα βγαινει ΦΕΚ διορισμού. Δεν γίνεται να αλλαξουν. Για αυτό υπάρχουν τα προσωρινά. Αυτή είναι η γνωμη μ
Ότι θα αργησουν το πιστευω και εγω! Το πολύ πολύ να βγουνε τα προσωρινά σε κάνα 3 μηνό να γίνουν οι υπόλοιπες διαδικασίες σε άλλο ενα5 6 μήνο από τα προσωρινά και τα οριστικα με την καινούργια κυβέρνηση ( το ποτε θα τα βγάλει η νέα κυβέρνηση... είναι άλλο θεμα... )
Ότι θα αργησουν το πιστευω και εγω! Το πολύ πολύ να βγουνε τα προσωρινά σε κάνα 3 μηνό να γίνουν οι υπόλοιπες διαδικασίες σε άλλο ενα5 6 μήνο από τα προσωρινά και τα οριστικα με την καινούργια κυβέρνηση ( το ποτε θα τα βγάλει η νέα κυβέρνηση... είναι άλλο θεμα... )
Miron έγραψε:Σωστά τα λετε παιδια, απλά εκεί που θα διαφωνήσω στις διαδικασιες ειναιι εκεί με τα αθλήματα. Προσωρινα-ενστασεις-αθλήματα-οριστικα. Τα οριστικά είναι το τελευταιο στάδιο κατά τη γνώμη μου( και κατά την παλιότερη προκήρυξη παρομοιου τυ που, που είχα πει σε προηγούμενο ποστ). Μετά τα οριστικαα βγαινει ΦΕΚ διορισμού. Δεν γίνεται να αλλαξουν. Για αυτό υπάρχουν τα προσωρινά. Αυτή είναι η γνωμη μ
Ιδου το ερωτημα. Αν πας στα αθλήματα μονο με τα προσωρινα αποτελεσματα και μετά την αξιολογηση των ενστασεων για να βγαλουν τα οριστικα δεν είσαι στους οριστικόυς και είναι κάποιος άλλος που εκανε ενσταση και δικαιος μπαινει αλλα δεν έκανε τα αθλήματα τότε τι γινεται?; Για αυτό δεν γίνεται να βγάλει τα προσωρινά και να συνεχίσει στα αθλήματα χωρίς τους οριστικόυς πίνακες εκτός και αν έχουν σκοπό να τα κάνουν σχεδόν όλοι τα αθλήματα.
Επειδή ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να ξέρει θα σας πω πως έχουν τα πράγματα... Πρώτα βγαίνουν προσωρινά μετά φωνάζουν αυτούς στα προσωρινά για αθλήματα γιατρούς και τα σχετικά και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή και δεν υοατυπάρ επιλαχόντες τότε βγαίνουν τα τελικα... αρχές του μηνα θα βγουν τα προσωρινά καλή επιτυχία σε όλους!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες