Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Κ εγώ αυτό πιστεύω εδώ δν άνοιξαν ακόμα φακέλους στην 8κ τους άνοιξαν
x_x
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από x_x »

Ας βγάλουν τα προσωρινά αποτελεσματα να έχουμε τουλάχιστον μια ιδέα αν είμαστε μέσα ή όχι
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Εχουμε κάποιο νέο σχετικά με τα Αποτελέσματα;
Soldier of fortune

Δημοσίευση από Soldier of fortune »

Ναι παιδια κ μετα θ παγώσουν λογο βουλευτικών εκλογών κ παει λέγοντας... Βλεπω προσωρινά αρχες του 20 κ τοποθέτηση το καλοκαίρι τ 20 .. Ηταν π το υπουργειο θα έτρεχε την προκηρηξη λογο των γεγονότων στο Κορυδαλλό . . Ακουγεται υπερβολικό αλλα αν το σκεφτει κανείς ετσι θ γίνει..
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Λοιπόν έχω διαπιστώσει κάποια πράγματα τον τελευταίο καιρό ψάχνοντας για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.Καταρχήν έχω κάνει και εγώ τα χαρτιά μου στην 6κ/2018.

Το 70% καταθέτει πλαστά έγγραφα για να μην πω και παραπάνω βλέπε πχ 3κ/2018 , άρα είναι μεν στους προσωρινούς αλλά από ότι βλέπω δεν θα είναι στους οριστικους και θα πάρουν από τους επιλαχόντες.

Στη δικιά μας τώρα πρέπει να τα βάλουμε κάτω όλα, τι εννοω:1. πλαστά έγγραφα

2. πόσοι είναι άνω τον 32(γτ ΣΊΓΟΥΡΑ θα έχουμε τετοιους)

3. πόσοι θα κοπούν στα αθλήματα

4. πολλοί θα κάνουν τα χαρτιά τους αλλά επειδή ο μισθός είναι για τα πρώτα 2 χρόνια κοντά στα 700-750 Και πολλοί θα φύγουν από τον τόπο τους θα το ξανασκεφτούν

Έτσι έχω καταλήξει ότι πριν βγουν τα προσωρινά θα μας καλέσουν για αθλήματα, και όποιος κοπεί τέλος. Μετα θα βγάλουν τα προσωρινά, μετά θα ανοίξουν τους φακέλους και μετά τις ενστάσεις θα βγουν τα οριστικά. Άρα μετά το καλοκαίρι ή προς το Σεπτέμβρη το κόβω εγώ για την εισαγωγή στην σχολή για αυτούς που θα εισαχθούν τελικά.

Α ξέχασα θα έχουμε και τους πονηρούς που θα έχουν γνωστό κάποιον και θα προσπαθήσουν να μπουν στην ζούλα.

Υ. Γ. στις 7000 περίπου που έκαναν αίτηση για 550 περίπου θέσεις σκεφτείτε με αυτά που ανέφερα τις πιθανότητες σας να πετύχετε...

Καλό βράδυ

Aggelos

Δημοσίευση από Aggelos »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-gia-poies-prokiryxeis-tha-ekdothoyn-amesa-apotelesmata-0
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-gia-poies-prokiryxeis-tha-ekdothoyn-amesa-apotelesmata-0
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Ασαφές μεν αλλά υπάρχουν βλεψεις...
Petros

Δημοσίευση από Petros »

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κανω μια ερώτηση...Δώσατε κάποια μαθήματα μέσο ΑΣΕΠ η απλά καταθέσατε τα χαρτιά σας;

Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Τι εννοείς μαθηματα ;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Μαριος έγραψε:Έτσι έχω καταλήξει ότι πριν βγουν τα προσωρινά θα μας καλέσουν για αθλήματα, και όποιος κοπεί τέλος. Μετα θα βγάλουν τα προσωρινά, μετά θα ανοίξουν τους φακέλους και μετά τις ενστάσεις θα βγουν τα οριστικά.

Εχεις δικιο, απλα στην παραθεση που εκανα εχω να πω κατι αλλαγες. Ειδα παλιοτερη προκυρηξη ασεπ αρχαιοφυλακων που αντι για αθληματα ειχε κατι τεστ που δωσανε. Λοιπον σ αυτους βγηκαν προσωρινα χωρις την τοποθετηση τους (το τοπο που θα μπουν) δηλαδη απο τον υψηλοτερο σε μορια προς τον λιγοτερο. Καλεσαν για το τεστ τον αριθμο των θεσεων+ 50% (εαν θυμαμαι καλα, αλλα μικρη η σημασια του) δηλαδη ηταν 100 θεσεις, καλεσαν 150 για να δωσουν το τεστ. Ετσι οταν εκαναν το τεστ και καποιοι αποτυχαν πηραν τους αμεσως επομενους (σε μορια) που περασαν το τεστ και ετσι βγαλανε τα οριστικα. Δεν θυμαμαι τις ενστασεις σε πιο σταδιο τις εκαναν ισως και πριν το τεστ αλλα δεν θυμαμαι.

Εαν το σκεφτητε εχει λογικη η παραπανω σειρα και πιστευω ετσι θα γινει και στην 6Κ

Petros

Δημοσίευση από Petros »

Εννοώ πέρα απο τα άλλα αθλήματα κλπ θα έχει και γραπτά στο τέλος η όχι;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Ισως τα ψυχολογικα να ειναι σαν ενα ειδους τεστ (γραπτως 'η πολλαπλης επιλογης)
Soldier

Δημοσίευση από Soldier »

Γιατι να εχει αθληματα δηλαδή ; ξέρετε πόσοι σαπιοκοιλιάδες υπαρχουν που εχουν ολα τα μόρια και θα αναγκαστούν να χασου κιλά γιαυτο το λογο;

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Soldier έγραψε:Γιατι να εχει αθληματα δηλαδή ; ξέρετε πόσοι σαπιοκοιλιάδες υπαρχουν που εχουν ολα τα μόρια και θα αναγκαστούν να χασου κιλά γιαυτο το λογο;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες