Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Τόσες πολλές θέσεις για ένα κατάστημα;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Είναι καινούργιο το κατάστημα κράτησης.ARN έγραψε: Τόσες πολλές θέσεις για ένα κατάστημα;
Εμένα πάντως το παράβολο μου ακόμα πληρωμένο λέει. Οπότε να δούμε πόσο καιρό θα περιμένουμε ακομα
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-pote-i-ekdosi-tis-prokiryxis-gia-258-proslipseis-sto-yp-dikaiosynis
Μπαίνεις με τους κωδικούς ταξινετ κ σου λέει αν τ παράβολο έχει δεσμευτει
Εγώ πιστεύω πως, για να βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα, πρέπει πρώτα να δοθούν τα αθλήματα απ'όλους(για την ΔΕ κατηγορία).
Στέλλα εμένα στο email μου λέει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία... Εσύ που το είδες να λέει πληρωμένο?
Μπαίνω στο ταξις με τους κωδικούς μου και στα παράβολα μου λέει για το συγκεκριμένο πληρωμένο. Ενώ για αντίστοιχο που είχα βάλλει πέρσυ για αλλο ΑΣΕΠ μου λέει δεσμευμένο. Δεν το ήξερα και εγώ , απο εδώ μέσα απο μια συζήτηση το έμαθα ότι μπαίνεις εκεί και βλέπεις αν έχει δεσμευτεί που σημαίνει ότι έχουν ανοίξει φάκελο. Το θεμα είναι ότι η διαδικασία είναι έτσι?; Ότι δηλ όταν ανοίξουν φακέλους σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία?; Η ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία και κάποια στιγμή θα ανοιχτούν και φάκελοι;
Μόλις πήρα στον ΑΣΕΠ. Τους ρώτησα τι γίνεται κ μου είπαν ότι τίποτα ακομα για τις προκηρύξεις του 2018 πλην της 3κ που θα βγάλουν αποτελέσματα. Κ ότι ακόμα βγάζουν του 2017 οπότε πρέπει να βγάλουν αυτές κ μετα. Λέω σε πόσο καιρό περίπου κ μου λέει δεν ξέρουμε καθόλου αλλά μην τα περιμένετε σύντομα. Τι να πω ρε παιδιά έλεος. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Όταν βγει η 3κ ας πάρει κ κάποιος άλλος να δούμε τότε τι θα πουν μήπως κ ξεμπλοκαρουμε
Το ειπα πει και εγω κοπελια , μου αρεσει που αλλοι λενε τελη γεναρη. Σε εξι επτα μηνες και αν μη λεω και νωρις. Αν δεν πιεσει το υπ. δικαιοσυνης κιολας ζησε Μαη μου
Πάει να πει ότι έχουν ανοίξει τ φάκελο σου κ θα βγουν σιγά σιγά τα προσωρινά
Eμενα λέει πληρωμένοΣτελλα έγραψε:Μπαίνω στο ταξις με τους κωδικούς μου και στα παράβολα μου λέει για το συγκεκριμένο πληρωμένο. Ενώ για αντίστοιχο που είχα βάλλει πέρσυ για αλλο ΑΣΕΠ μου λέει δεσμευμένο. Δεν το ήξερα και εγώ, απο εδώ μέσα απο μια συζήτηση το έμαθα ότι μπαίνεις εκεί και βλέπεις αν έχει δεσμευτεί που σημαίνει ότι έχουν ανοίξει φάκελο. Το θεμα είναι ότι η διαδικασία είναι έτσι; Ότι δηλ όταν ανοίξουν φακέλους σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία; Η ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία και κάποια στιγμή θα ανοιχτούν και φάκελοι;
Μια απορία ρε παίδες. Υποτίθεται είχε όριο ηλικίας σωστά. Τότε γιατι βάζουν το όριο ηλικίας αν δεν μπορούν μέσα σε ένα χρόνο από την έκδοση της προκυρηξης να βγάλουν αποτελεσματα; Γιατί έτσι που τα ακουω τα πράγματα θα φτάσουμε το 2020. Και το 32 ετων θα γίνει 34 ετων.

Η ηλικια μετράει μεχρι την μερα π εκανες χαρτια οχι μεχρι την πρόσληψη το λεει μεσα η προκήρυξηx_x έγραψε:Μια απορία ρε παίδες. Υποτίθεται είχε όριο ηλικίας σωστά. Τότε γιατι βάζουν το όριο ηλικίας αν δεν μπορούν μέσα σε ένα χρόνο από την έκδοση της προκυρηξης να βγάλουν αποτελεσματα; Γιατί έτσι που τα ακουω τα πράγματα θα φτάσουμε το 2020. Και το 32 ετων θα γίνει 34 ετων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Εντσξει το παρακανατε τώρα που θα βγιθν και σε δύο χρόνια. Από την στιγμή που υπάρχει απόφαση να ξεκινήσουν τιε αιτήσεις μετάταξης οι δημοτικοί αστυνομικοί των Απρίλιο πρέπει οι θέσεις να κκαλυφθού αμεσα. Δεν ξέρω πότε θα βγουν τα προσωρινά και ποσο γρήγορα θα τρέξει η διαδικασία αλλά μέχρι το φθινόπωρο θα έχει τελειώσεις αν δεν συμβεί κατι απροσδιόριστο και σταματήσει την διαδιαδιαδ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες