Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Δεν είμαι φίλος με κανέναν φίλε.. καποιο λάθος κανεις... Από Γρεβενά ειμαι..👍👍
Παπαντζες δεν βγήκε τπτ ρε παίκτη δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύετε τον κόσμο χρονιαρες μέρες που περιμένουμε με ανυπομονησία.. λίγο φιλότιμο... Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλά αποτελέσματα!!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
MIXALHS GLOCK άλλαξε ψευδωνυμο... Οπως βλέπεις το έχω ηδη εγω, εδώ και πολύ καιρό!
Χρονια Πολλα! Υπάρχει κάποιο νέο για τα αποτελέσματα;
Χρονια πολλα, καλη χρονια και καλη επιτυχια σε ολους. Πέρασαν 6 μηνες αναμονής και από τα νέα των ειδήσεων φαίνεται πως οι εκλογές είναι κοντά.
Καλη χρονια παιδια. Πηρε κανεις κανα τηλεφωνο; πηγαμε 6 μηνες. εγω ειχα παρει πριν τις γιορτες και μου ειπε ο υπαλληλος οτι δεν εχουν ξεκινησει καν.
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
http://www.poyef.gr/anakoinoseis/teleftaies-anakoinoseis/1663-deltio-typou?fbclid=IwAR3L7j1Q-U0lIHyn492jtFZN45j2aMVVvnbbz0FPoeBrf9SU32APlPbhhe8
Λετε με την απόδραση να βαλουν μυαλο κ να ασχοληθούν επιτελους μ εμας; Ας ελπίσουμε πως ναι κ να εχουμε συντομα εξελίξεις...
Καλησπέρα και καλή χρονια.. Σε ερώτηση φίλου στο fb του workender για το αν υπάρχει νέο για την 6Κ ο διαχειριστής του site απάντησε πως μπορεί και μέσα στον Ιανουάριο..
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
Εγώ πιστεύω μέσα στον Ιανουάριο σίγουρα τα προσωρινά αποτελέσματα..
MIXALHS GLOCK έγραψε:Εγώ πιστεύω μέσα στον Ιανουάριο σίγουρα τα προσωρινά αποτελέσματα.
Nα το δούμε και να μην το πιστεύουμε
Σημείωση διαχειριστη: Απαγορεύονται τα κεφαλαία και οι συντομογραφίες!
Λίγο αδύνατον μου ακούγεται μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Εδώ δεν έβγαλαν τα προσωρινά για τις 7 θέσεις των ΤΕ
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία! Τα αποτελέσματα που περιμένετε να βγουν είναι για τη προκήρυξη που έγινε το Μάιο με Ιούνιο για 588 σωφρονιστικους; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες