Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Δεν στο λέω από κακία απλά δεν είναι πολλά τα άτομα στο φόρουμ για να βγει κάτι...
Έλα παίκτη.. Την πήρα το 15 αρχές... με 17 Άλλος ένας από Πάτρα παίζει με 20 από όσο ξέρω..
Επίσης έχουν πάρει αρκετοί άλλοι το ΙΕΚ αλλά είναι πάνω από 40 ..
Και κάνα 5 κορίτσια
Είναι πολλοί που δήλωσαν μόνο εξωτερική...
Οπότε αφήνουν θέσεις για εσωτερικούς..
Εγώ δεν έχω θέμα..
Αρκεί να φύγουμε από αυτα τα χάλια που λέγεται security με τον κάθε αμόρφωτο για διευθυντή .. Και να πειναμε με το 500ρικο τον μήνα.
Καλύτερα μες στις φυλακές και ας είναι η χειρότερη μορφή δημοσίου...
Και κάνα 5 κορίτσια
Εγώ δεν έχω θέμα..
Αρκεί να φύγουμε από αυτα τα χάλια που λέγεται security με τον κάθε αμόρφωτο για διευθυντή .. Και να πειναμε με το 500ρικο τον μήνα.
Γιάννη πως βαθμολογούν; Αυστηρά η με επιείκεια; Έδωσα φέτος και περιμένουμε τα αποτελέσματα πως κ πως μήπως πιάσουμε καμία δουλειά πάνω στον κλάδο.. Ξέρω ότι είναι δύσκολα αλλά τι να κάνουμε...Γιάννης έγραψε: Έλα παίκτη.. Την πήρα το 15 αρχές... με 17 Άλλος ένας από Πάτρα παίζει με 20 από όσο ξέρω..
Και κάνα 5 κορίτσια
Εγώ δεν έχω θέμα..
Κοίτα την βάση την πιάνεις με εν τριαντάφυλλο... λίγο να ακούς μες στα χρόνια... ή να διαβάσεις ένα 10ρι το χεις.. Από κει και έπειτα αν θες βαθμό θέλει λίγο καλύτερα τις ερωτήσεις... Στο πρακτικό κομμάτι περνάνε και οι τυφλοί.. Είναι επιεικείς... Μην σε δουν με σκονάκι τζάμπα τα λεφτά που έδωσες θα κοπείς... Όταν έδωσα εγώ, πολλά παιδιά είχαν οικονομικά θέματα και δεν μπορούσαν να πληρώσουν καθώς επίσης αφού πήραν την άδεια του κεμεα δεν ήθελαν και κάτι παραπάνω... τα αθλήματα είναι γελοία αν περάσουμε το θέμα είναι μην μας προλάβουν οι εκλογές και χάσουμε χρόνο..
Βγηκαν μάγκες τα αποτελέσματα στο work.. πέρασα εξωτερικός καλη επιτυχία σε όλους...
Γιάννης έγραψε:Κοίτα την βάση την πιάνεις με εν τριαντάφυλλο... Λίγο να ακούς μες στα χρόνια... Ή να διαβάσεις ένα 10ρι το χεις. Από κει και έπειτα αν θες βαθμό θέλει λίγο καλύτερα τις ερωτήσεις... Στο πρακτικό κομμάτι περνάνε και οι τυφλοί. Είναι επιεικείς... Μην σε δουν με σκονάκι τζάμπα τα λεφτά που έδωσες θα κοπείς... Όταν έδωσα εγώ, πολλά παιδιά είχαν οικονομικά θέματα και δεν μπορούσαν να πληρώσουν καθώς επίσης αφού πήραν την άδεια του κεμεα δεν ήθελαν και κάτι παραπάνω... Τα αθλήματα είναι γελοία αν περάσουμε το θέμα είναι μην μας προλάβουν οι εκλογές και χάσουμε χρόνο.
Έγραψα και τις 13 ερωτήσεις φίλε Γιάννη και ελπίζω να εχω πιασει την βάση, και λεω ελπίζω γιατι δεν ξερω πως βαθμολογούν. Οσο για τα προφορικά πιστεύω πως έχω περάσει.
Γιάννη για στειλε και σε μας τα αποτελέσματα που ισχυρίζεσαι ότι βγηκαν.. γιατι βλεπω σου αρεσει να παίζεις με την νοημοσύνη των αλλον.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 2
Παιδιά είπαμε όχι συντομογραφίες στα μηνύματα Μην μας αναγκάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να διορθώνουμε μηνύματα τέτοιου είδους σας παρακαλώ δηλαδή
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Terminator έγραψε:Παιδιά είπαμε όχι συντομογραφίες στα μηνύματα Μην μας αναγκάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να διορθώνουμε μηνύματα τέτοιου είδους σας παρακαλώ δηλαδή
Επίσης είμαστε εκτός θέματος.
* Τα μηνύματα τρικ τύπου βγήκαν τα αποτεσαποτελ καλό είναι να διαγράφονται
Αν όντος βγήκαν τα αποτέλεσμα μπορεις να μας στηλεις την σελιδα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Panos έγραψε:Αν όντος βγήκαν τα αποτέλεσμα μπορεις να μας στηλεις την σελιδα;
Θα τα δεις παντού όταν βγουν μην ανησυχείς πρώτος εγώ θα δώσω λινκ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Panos έγραψε:Αν όντος βγήκαν τα αποτέλεσμα μπορεις να μας στηλεις την σελιδα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
REDMAN316 έγραψε:Panos έγραψε:Αν όντος βγήκαν τα αποτέλεσμα μπορεις να μας στηλεις την σελιδα;
Θα τα δεις παντού όταν βγουν μην ανησυχείς ορωτοε εγώ θα δώσω λινκ
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Μέχρι και στις ειδήσεις θα ανακοινώσουν οτι βγηκαν τα αποτελέσματα παιδιά!:D
Φιλε κ εσύ απο πατρα ειδα ποτε έδωσες ;MIXALHS GLOCK έγραψε:Μέχρι και στις ειδήσεις θα ανακοινώσουν οτι βγηκαν τα αποτελέσματα παιδιά!:D
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες