Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Εχεις πτυχιο πληροφορικής;
thrakiotis έγραψε:Επεστρεψα ! αρχιζω να μαζευω και γω την χαρτουρα αυτην την βδομαδα γιατι αυτην που περασε ειχα αλλα τρεξιματα!
οσο αναφωρα για τις ειδικοτητες πρεπει να το ψαξω λιγο το θεμα αν και κλεινω προς τις διαβιβασεις οψομεθα
Καλη επιτυχια

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Εχω το ecdl και το profecional απο το πανεπιστημιο cambridge
Για τις διαβιβασεις θελει Πτυχιο ή μπορει να κανει οποιος θελει χαρτια;
-
- Συνταγματάρχης
Να σε καλα φιλε μου ΔΥΚ καλη επιτυχια και σε σενα 

Να σαι καλα φιλαρακι μου.
Κοιτα ααυτο τοτε ειναι ριψοκινδυνο. Θα κοιταξεις τι ακριβώς ζηταει διπλα. Αν λεει ΤΕΕ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ. Φοβαμαι οτι δεν θα το δεχθούν για την συγκεκριμενη προκήρυξη γιατι δεν ανηκει σε καμια από αυτες τις κατηγοριες. Πρεπει να παρεις στο ΓΕΣ να ρωτησεις, εγω δεν θα το ρισκαρα γιατι υπάρχει σοβαρη περιπτωση να σε βγάλουν ακαταλληλο λογω γραμματικών γνωσεων. Κοιταα ακριβώς τι λεει διπλα στις γραμματικες γνωσεις και προσεχε το!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
Λογικα ολοι μπορουν να δηλωσουν Διαβιβασεις (ΔΒ), απλα με το πτυχιο περνεις extra μορια σχετικα με το ποσο ισχυρο ειναι το πτυχιο
Μαλιστα, γιατι το ψιλοσκεφτομαι και εγω αν και παιρνει λιγα, ενας γνωστος μου περασε εκει!
Θα δουμε
Θα δουμε

-
- Συνταγματάρχης
Ακριβως μαρινα μου θα το ψαξω γιατι δεν ασχοληθηκα σοβαρα με τα σχετικα των ειδικοτητων αν δεν δεχτουν το profecional γιατι το ecdl δεν το δεχονται τοτε θα ψαξω κατι που να χρειαζεται απολυτηριο λυκειου γιατι ειμαι φοιτητης σε ΤΕΙ
-
Εγω εχω Πτυχιο Γραφιστικης (που ειναι και το τωρινο επαγγελμα μου) απο ΙΕΚ! Μετραει αυτο σαν Πτυχιο πληροφορικης; Δεν ξερω. Νομιζω οτι εχει αμεση σχεση με υπολογιστες γενικα
Τα ιδια λάθη εκανα και εγω. Σας παρακαλώ να το κοιταξετε πολύ σωστα τι λεει διπλα και αν εχετε αυτο το πτυχιο, αυτο θα βάλετε. Δεν παιρνουν ολο τον κοσμο στις διαβιβάσεις, αν κοιταξεις διπλα ζηταει πτυχιο πχ. Πληροφορικής από ΤΕΕ, ΤΕΙ κτλ. Να ειστε πολύ προσεκτικοι, δεν το εχουν σε τιποτα να σας πεταξουν απέξω!Lion έγραψε:Λογικα ολοι μπορουν να δηλωσουν Διαβιβασεις (ΔΒ), απλα με το πτυχιο περνεις extra μορια σχετικα με το ποσο ισχυρο ειναι το πτυχιο
-
- Συνταγματάρχης
εκτος και αν εχει κανενας μεσων ετσι;Δ. Υ. Κ έγραψε:Μαλιστα, γιατι το ψιλοσκεφτομαι και εγω αν και παιρνει λιγα, ενας γνωστος μου περασε εκει!
Θα δουμε

-
Δυστυχως δεν το 'χουν :(
thrakiotis έγραψε:εκτος και αν εχει κανενας μεσων ετσι;Δ. Υ. Κ έγραψε:Μαλιστα, γιατι το ψιλοσκεφτομαι και εγω αν και παιρνει λιγα, ενας γνωστος μου περασε εκει!
Θα δουμε
Χαχαχαχαχαχα... Κλασσικααααααα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες