Υποψήφιοι Αστυνομικών Σχολών (2019)
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα παιδια. Δίνω για Αστυφυλάκων απο θεωρητική το 2019 και θα ηθελα να ξερω ποιοι αλλοι απο εδω δινουν το 2019 για Αστυφυλάκων
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Και εγώ δίνω φέτος πανελλαδικές και ειμαι από θετική και με ενδιαφέρει και η σχολή αστυφυλάκων
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 2
Ελπίζω Κώστα του χρόνου περίπου τέτοιον μηνα να ήμαστε και οι δύο στην σχολή
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά την αθλητική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια φοίτησης στις αστυνομικές σχολές, είτε για την αστυφυλάκων είτε για την αξιωματικών, γιατί με το καλό του χρόνου σκοπεύω να τις δηλώσω πρώτες στο μηχανογραφικό. Αυτο που με απασχολεί είναι το κατά πόσο θα επιβαρύνω τα γόνατα μου, με τα οποία είχα διάφορες περιπέτειες στο παρελθόν.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Καλησπέρα! Στις σχολές αστυφυλάκων και αξιωματικών Ε. Α. τις πρώτες 40 περίπου ημέρες γίνεται η βασική εκπαίδευση που είναι η εκπλήρωση της θητείας ουσιαστικά. Είναι υποχρεωτικό για όλους/ες ακόμα και σε όσους έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους. Είναι αρκετά επίπονη αλλά όχι και υπερβολικά δύσκολη. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος στις ειδικές δυνάμεις πάνω κάτω.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Kostas98 έγραψε:Καλησπέρα! Στις σχολές αστυφυλάκων και αξιωματικών Ε. Α. τις πρώτες 40 περίπου ημέρες γίνεται η βασική εκπαίδευση που είναι η εκπλήρωση της θητείας ουσιαστικά. Είναι υποχρεωτικό για όλους/ες ακόμα και σε όσους έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους. Είναι αρκετά επίπονη αλλά όχι και υπερβολικά δύσκολη. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος στις ειδικές δυνάμεις πάνω κάτω.
Ειναι 25 ημερες η βασικη εκπαιδευση φιλε μου οχι 40
Έχεις δίκιο, είναι 25 μέρες.
Απλώς εγώ μπερδεύτηκα με κάτι άλλο...
-
Καλησπερα σας παιδια και ας μου φαινεται οτι ειμαστε οι ιδιοι με πριν!(σχεδον. Δινω απο οικονομικη (δευτερη φορα πρωτη φορα εδωσα 2017-2018) και προσπαθω για το καλυτερο παιδια και ευχομαι ολοι απο εδω να γνωριστουμε του χρονου μεσα απο την σχολη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες