Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 56
Γεια σας αδερφια μου, ειμαι καινουργιος στο Forum αυτο. Σας βρηκα καθως εψαχνα για τους μισθους των ΕΠ. ΟΠ. Με λενε Γιαννη και ειμαι απο Θεσσαλονικη! Εχω μπροστα μου αυτην τη στιγμη τον Αγγελιοφορο (απο τον οποιο ψαχνω για εργασια) και μολις ειδα την προκυρηξη των ΕΠ. ΟΠ! Οι αιτησεις ειναι μεχρι τις 22 Μαϊου 2009. Θα θελα να κανω μια ερωτηση κι εγω με την σειρα μου. Υπηρετησα την στρατιωτικη μου θητεια στις Ειδικες Δυναμεις και συγκεκριμενα στο σωμα των Πεζοναυτων.
1. Αυτο εχει επιπλεον μορια ετσι (καθως και το πτυχιο μου απο το ΙΕΚ Γραφιστικης) ;
2. Επειδη δεν ξερω την "τυφλα" μου απο ΕΠ. ΟΠ... Με την αιτηση μου, μπορω να επιλεξω να μπω παλι στις Ειδικες Δυναμεις σαν ΕΠ. ΟΠ ή μπορει να με βαλουν σε οποιο Σωμα θελουνε;(θελω να μπω ή στα Λ. Ο. Κ ή στην Δ. Υ. Κ σαν ΕΠ. ΟΠ)
1. Αυτο εχει επιπλεον μορια ετσι (καθως και το πτυχιο μου απο το ΙΕΚ Γραφιστικης) ;
2. Επειδη δεν ξερω την "τυφλα" μου απο ΕΠ. ΟΠ... Με την αιτηση μου, μπορω να επιλεξω να μπω παλι στις Ειδικες Δυναμεις σαν ΕΠ. ΟΠ ή μπορει να με βαλουν σε οποιο Σωμα θελουνε;(θελω να μπω ή στα Λ. Ο. Κ ή στην Δ. Υ. Κ σαν ΕΠ. ΟΠ)
LION μου λογικά περνεις τα μόρια από ειδικες δυνάμεις! Παιρνεις και 300 μόρια από το ΙΕΚ.
Στην αιτηση που θα κάνεις, θα δηλώσεις μια και μόνο ειδικότητα με τον κωδικό της μπροστα και ολογράφως διπλα! Δες τι ειδικότητες υπάρχουν για ειδικές δυνάμεις και κανε τα χαρτιά σου! Καλή επιτυχια σου ευχομαι!
Στην αιτηση που θα κάνεις, θα δηλώσεις μια και μόνο ειδικότητα με τον κωδικό της μπροστα και ολογράφως διπλα! Δες τι ειδικότητες υπάρχουν για ειδικές δυνάμεις και κανε τα χαρτιά σου! Καλή επιτυχια σου ευχομαι!
-
Σ'ευχαριστω Μαρινα για τις ευχες σου (τις οποιες πραγματικα χρειαζομαι). Ο κοσμος "εξω" ειναι αστα να πανε απο εργασια! Ξεχασα να αναφερω ομως κατι πολυ σημαντικο... :S... Εχω ενα τατουαζ tribal (ενα κεφαλι λιονταριου στον ωμο, πανω απο το μπρατσο) ... Ειναι προβλημα αυτο ε;:S Μπορω κατι να κανω, ουτως ωστε να το "παραλειψουμε" αυτο; Σας ευχαριστω ολους :)
Δεν νομιζω να υπάρξει προβλημα με το ταττού! Σε εμας ειχαν πολλα παιδια και δεν τα εκοψαν.
-
Ουφφφ... Και το ειχα μεγαλη εννοια... Σ'ευχαριστω για ακομη μια φορα :)
Μη το δενεις και σχοινι κορδονι, βεβαια! Αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Για τους ειδικους φρουρους εκοβαν για τατοο. Εκοπσαν μια σειρουλα μου. Και το αστειο ειναι οτι δεν ειχε τπτ περιεργο ενα τολμονικι ειχε.
Σε εμας κοπελες ειχαν στο σβέρκο και με κοντα μαλλια καια φαινοτανε και δεν εκοψαν καμια. Αλλες ειχαν στην κοιλια και πάλι δεν τις εκοψαν. Τωρα πιστευω οτι ειναι και που θα πέσεις!
Φιλε Lion ποτε εκανες την θητεια σου και ποτε απολυθηκες απο τους πεζοναυτες; Σε ρωταω γιατι το σωμα των πεζοναυτων επαψε να μοριοδοτειται απο το το γεναρη του 08 λογω του οτι πλεον λεγανε πως θα γινει σωμα του πεζικου! Οσο για την Δ. Υ. Κ που αναφερεις δεν μπορεις να γινεις στελεχος μεσω διαγωνισμων του Στρατου Ξηρας αλλα ΜΟΝΟ μεσω διαγωνισμων του Πολεμικου Ναυτικου στην ειδικοτητα 'υποβρυχιος καταστροφεας'!
Φιλικα
Φιλικα
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Καλημερα σε ολους σας, ηθελα να ρωτησω την αιτηση-υπευθυνη δηλωση που την μια κραταμε εμεις και την αλλη την καταθετουμε, απο που την βρισκουμε; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ PLEASE
Μαρίνα1 έγραψε:Σε εμας κοπελες ειχαν στο σβέρκο και με κοντα μαλλια καια φαινοτανε και δεν εκοψαν καμια. Αλλες ειχαν στην κοιλια και πάλι δεν τις εκοψαν. Τωρα πιστευω οτι ειναι και που θα πέσεις!
Εγω παλι Μαρινα μου πιστευω καθαρα οτι ηταν 'μιλημενες' οι κοπελες και οτι δεν εχει να κανει καθαρα με το 'που θα πεσεις'
-
- Posts in topic: 5
- Επικοινωνία:
mourigiosos έγραψε:Καλημερα σε ολους σας, ηθελα να ρωτησω την αιτηση-υπευθυνη δηλωση που την μια κραταμε εμεις και την αλλη την καταθετουμε, απο που την βρισκουμε; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ PLEASE
Η απο το Κ. Ε. Π η απο την στρατολογια
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
Παιδια απο ποτε μπορουμε να στελνουμε τα χαρτια μας;
ΕΛΙΣΩ έγραψε:Παιδια απο ποτε μπορουμε να στελνουμε τα χαρτια μας;
και σημερα εαν τα εχεις συγκεντρωσει μπορεις να τα καταθεσεις
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
αν την κανω εκτυπωση μονος μου απο την προκηρηξη θα υπαρξει προβλημα;Θοδωρής έγραψε:mourigiosos έγραψε: Καλημερα σε ολους σας, ηθελα να ρωτησω την αιτηση-υπευθυνη δηλωση που την μια κραταμε εμεις και την αλλη την καταθετουμε, απο που την βρισκουμε; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ PLEASE
Η απο το Κ. Ε. Π η απο την στρατολογια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης