Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2018)
Καλησπέρα φίλε. ποια είναι η δική σου εκτίμηση σχετικά με το αν θα βγει προκήρυξη και πότε.
Νομίζω ότι βολεύονται με τους οβα μακάρι να πάρει πάντως παιδιά...
Καμία ενημέρωση έχουμε βρε παιδιά;
Η τελευταία αναφορά ήταν αυτό που είπε ο Κουβέλης φίλε !!!Όλοι περιμένουν !!!
Να ρωτήσω κάτι άλλο για όσους ξέρουν, εφόσον βγάλει κάτι σε προκυρηξη ανεξάρτητου σώματος, εγώ που τελειώνω φυσικοθεραπεία θα μπορώ να δηλώσω και σε σε ξηρά και πολεμικό ναυτικό η μόνο ξηρά προβλέπεται το επάγγελμα μου ;
Στα σώματα θα σου χρειαστεί η ειδικότητα σίγουρα. στα όπλα είναι διαφορετική περίπτωση.
andrkyri έγραψε:Να ρωτήσω κάτι άλλο για όσους ξέρουν, εφόσον βγάλει κάτι σε προκυρηξη ανεξάρτητου σώματος, εγώ που τελειώνω φυσικοθεραπεία θα μπορώ να δηλώσω και σε σε ξηρά και πολεμικό ναυτικό η μόνο ξηρά προβλέπεται το επάγγελμα μου ;
Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή όπου θες.
Το αν θα πάρουν φυσικοθεραπευτές φυσικά είναι κάτι που κανείς δεν γνωρίζει. Αν το κάνουν, ακόμη καλύτερα για σένα μιας και θα έχεις το αντίστοιχο χαρτί. Αν πάλι δεν γίνει, θα δηλώσεις κάποια άλλη ειδικότητα στην οποία θα έχεις τις προϋποθέσεις για να μην σε κόψουν.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
ΔΥΚ, Παρακολουθούσα αυτό το φόρουμ πολύ το 2015 (ήταν μόλις είχα απολυθεί από το στρατό, οπότε το είχα πολύ φρέσκο σαν εμπειρία). Θυμάμαι ότι και τότε υπήρχαν αντίστοιχα νήματα με ερωτήσεις: "Φέτος παίδες σίγουρα θα βγει δεν πάει άλλο, τι λέτε; ". Και συνεχώς εμφανίζονταν κάτι παλικάρια και έγραφαν "Έχω πληροφορίες πολυ έγκυρες ότι μέσα στο καλοκαίρι θα βγει".
Τυχαία μπήκα σήμερα και βλέπω ότι τρία χρόνια μετά ακόμα συζητώνται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα με το 2015 (άσε που και το 2014 υπήρχε αντίστοιχο νήμα).
Αυτή η προκήρυξη των ΕΠΟΠ φαίνεται να είναι κάτι σαν την ιστοριούλα που λέγαν οι γιαγιάδες στα εγγόνια ""Κάτσε καλά γιατί αλλιώς θα περάσει ο λύκος να σε πάρει" (Ο Λύκος κάποιες φορές αντικαθίσταντο από Γύφτος, Κλέφτης κλπ.
Κάπως έτσι είναι κι αυτή η προκήρυξη σαν το λύκο δηλαδή. Όλο τον περιμένουμε, όλο μιλάμε γι' αυτόν, όλο είμαστε με τη σκέψη του αλλά αυτός ο άτιμος ο λύκος δεν εμφανίζεται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ.
Βλέπω να φτάνει 2026 και να ρωτάμε ακόμα "Ακούσατε αν θα βγει φέτος προκήρυξη για εποπ; "
Τυχαία μπήκα σήμερα και βλέπω ότι τρία χρόνια μετά ακόμα συζητώνται ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα με το 2015 (άσε που και το 2014 υπήρχε αντίστοιχο νήμα).
Αυτή η προκήρυξη των ΕΠΟΠ φαίνεται να είναι κάτι σαν την ιστοριούλα που λέγαν οι γιαγιάδες στα εγγόνια ""Κάτσε καλά γιατί αλλιώς θα περάσει ο λύκος να σε πάρει" (Ο Λύκος κάποιες φορές αντικαθίσταντο από Γύφτος, Κλέφτης κλπ.
Κάπως έτσι είναι κι αυτή η προκήρυξη σαν το λύκο δηλαδή. Όλο τον περιμένουμε, όλο μιλάμε γι' αυτόν, όλο είμαστε με τη σκέψη του αλλά αυτός ο άτιμος ο λύκος δεν εμφανίζεται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ.
Βλέπω να φτάνει 2026 και να ρωτάμε ακόμα "Ακούσατε αν θα βγει φέτος προκήρυξη για εποπ; "
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες φίλε απλά την δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον είτε από δημοσιεύματα είτε πάντα βασιζόμενοι από αυτά που ανέφερε πριν κάνα μήνα ο Κουβέλης είναι κάτι πιο χειροπιαστό από το να βγαίνει κάποιος και απλά να λέει "Έχω πληροφοριες"Άρα από την στιγμή που υπάρχει καπνός πιθανόν να υπάρξει και φωτια...
Πιστεύω ότι θα βγει φέτος και μπορεί να βγει και Σεπτεμβρης
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Απλώς για να μην περιμένετε άδικα, μέσα στο 2018 δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από τη στιγμή που δεν υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη για δαπάνη στον προϋπολογισμό. Ακόμη και 500 άτομα να πάρουν χρειάζεται να προβλεφθεί πολύ μεγάλο κονδύλι διότι δεν είναι μόνο η μισθοδοσία τους είναι και η εκπαίδευσή τους είναι και τα ιατρικά etc. Οπότε δεν πρόκειται να βγει κάτι μέσα στο 2018.
Ίσως γίνει κάτι το 2019
Ίσως γίνει κάτι το 2019
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να βγει κοντά στην λήξη της σύμβασης των οβα... Τότε θα δούμε αν οι ένοπλες δυνάμεις έχουν σκοπό να συνεχίσουν με οβα παίρνοντας περισσότερους κιόλας ή αν βγάλει προκήρυξη εποπ.
Στην συνέντευξη που είχε κάνει τέλη Ιουνίου ο ΑΝΥΕΘΑ ανέφερε ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα γίνουν ενέργειες για την προκήρυξη προκειμένου να ανακοπεί αυτή η τάση γήρανσης στο στρατό αλλά κ να ενισχυθεί κιόλας.Κατά την προσωπική μου γνώμη επειδη τυπικά "βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο στα τέλη Αυγούστου " όπως διαμηνύει και η πολιτική ηγεσία... αυτό προφανώς σχετίζεται άμεσα και με τις προσληψεις που αναμένεται να γίνουν !!!
Το είχε γράψει κ το σάιτ {Starata Logia} που το θεωρώ σχετικά ενημερωμένο κ αξιόπιστο σε θέματα στρατιωτικής φύσεως.
Το είχε γράψει κ το σάιτ {Starata Logia} που το θεωρώ σχετικά ενημερωμένο κ αξιόπιστο σε θέματα στρατιωτικής φύσεως.
Παιδες δικη μου αποψη παντα. Το να μπεις Επ. Οπ ειναι απο τις χειροτερες επιλογες που μπορεις να κανεις! Κανω την θητεια μου και οδευοντας στον προτελευταιο μηνα και εχοντας αποκτησει καλη σχεση με τα στελεχη.(εποπ) ολοι μου λενε ενα πραγμα. Εαν ηξερα πως θα ηταν δεν θα εμπαινα! Εισαι απλα μονιμος στρατιωτης με σκοπιες με πολυ πριξιμο με με με.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες