Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2018)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Καλή παρατήρηση απλά η τελευταία πρόσληψη ΕΠ. ΟΠ έγινε το 2010. Για αυτό λέω πως είναι σχεδόν απίθανο. Το ότι υπάρχει θεσμός δε σημαίνει πως θα υπάρξει προκύρηξη. Π. Χ Παλιά ήταν οι ΕΜΘ αλλά τους κατάργησαν και αυτούς. Δε θέλω να προσγειώνω κόσμο, αλλά δε θέλω κόσμος να ελπίζει σε κάτι που δεν είναι σίγουρο και απίθανο όπως έκανα και εγώ και "έχασα" κάποια χρόνια πριν βρεθώ εδώ που είμαι τώρα, ενώ θα μπορούσα να είχα κάνει πιο νωρίς τη κίνηση μου.
Σωστός φίλε εντάξει εννοείται πως δεν κολλάμε στο όνομα... ας λέγεται όπως θέλει... Αρκεί να υπάρχει μονιμότητα !!!Δεν μας ενοχλεί το όνομα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Δε ο βλέπω να υπάρχει μονιμότητα δυστυχώς.
Άρα δηλαδή πιστεύεις ότι δεν θα ξανά βγει ουδέποτε προκήρυξη με κανένα θεσμό οπότε συνεχώς θα μειώνεται ο αριθμός προσωπικού...Ούτε ΕΠ. ΟΠ ούτε Ο. Β. Α ούτε τίποτα
Σωστά;
Σωστά;
Όπως ειχε πει και κάποιος άλλος, μοιραία θα βγει και άλλη προκήρυξή ανεξαρτήτως το τι λέγεται και δεν τρέφω τυφλές ελπίδες, η λογική τη λεει...8 χρόνια από την τελευταία προκυρηξη, πολλοί φεύγουν γιατί δεν αντέχουν, πολλές οι απαιτήσεις για επάνδρωση φρεγατων και μονάδων ( γενικά) και δεν είναι επαρκείς ο αριθμός των εισαγόμενων από τις παραγωγικές σχολές 😂
Εννοείται φίλε. αφου και στην συνέντευξη που έκανε προσφάτως και ο Κουβέλης το γράφουν και με σαφήνεια... Δεν περπάτησαν οι ΟΒΑ και θα καταβληθούν προσπάθειες να μην επαναληφθούν λάθη του 2017... βγάλανε συμπληρωματικές προκηρύξεις και πάλι δεν πήγαινε κανείς... Εννοείται πως τώρα πανε για προσληψεις ΕΠ. ΟΠ...Απέτυχε ο θεσμός των ΟΒΑ...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Καταρχας ένας στόχος τη κυβέρνησης είναι να μειώσει τη δύναμη στρατου. Το 2012 η δύναμη ήταν 90000 στο στρατό ξηράς. Τώρα είναι 85000 και πάει για 80000. Και αστυνομία το ίδιο. Λιμενικο το ίδιο. Σε όλα τα σώματα το προσωπικό μειώνεται. Πιο πολύ βγαινουν στη συνταξη η παραιτούνται παρά προσλαμβάνονται. Χρόνια τωρα!
Τιποτα, απλα θα αυξησουν την διαρκεια του ΟΒΑ απο 3 σε 4, αντε 5 ετη και θα λυθει το θεμα
https://kranosgr.blogspot.com/2018/06/blog-pos Νέα προκήρυξη μελεταει το ΥΠΕΘΑ.
Akis osfp 7 έγραψε:Εννοείται φίλε. Αφου και στην συνέντευξη που έκανε προσφάτως και ο Κουβέλης το γράφουν και με σαφήνεια... Δεν περπάτησαν οι ΟΒΑ και θα καταβληθούν προσπάθειες να μην επαναληφθούν λάθη του 2017... Βγάλανε συμπληρωματικές προκηρύξεις και πάλι δεν πήγαινε κανείς... Εννοείται πως τώρα πανε για προσληψεις ΕΠ. ΟΠ... Απέτυχε ο θεσμός των ΟΒΑ...
Γιατί των ΕΠΟΠ έχει κριθεί επιτυχημένος; Έχει να βγει προκήρυξη τόσα χρόνια, μη λέμε ο, τι θέλουμε επειδή έτσι μας συμφέρει.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα δυστυχώς!
Καλησπέρα σας ; Μήπως ξερετε αν βγει η προκήρυξη φετος ; Για τους Εποπ.
Δεν υπάρχει κάτι επίσημο απλά ακούγονται διάφορα.Καλησπέρα φίλε !!
Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα, το ecdl εδινε μορια σε παλιες προκυρηξεις;
Φυσικά!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες