Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Marina2 »

Ε Εικόναν Εικόνατ Εικόναά Εικόναξ Εικόναε Εικόναι!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

sauraki...4 έγραψε:Βαλανε μονοζυγο οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Γαματαααα
Αν θυμασαι καλα σαυρακι μου ειμαι η πρωτη που ειχα πει οτι θα κανουν τα αθληματα ιδια με των ειδικων δυναμεων... Και αυτο για να εκτοπισουν τελειως τις γυναικες! Ειναι μια ολοκληρη εκστρατεια εναντιον των γυναικων που κινειται υπουλα! Και το αλλο το κορυφαιο το ειδατε; Στην αιτηση γραφουμε το αναστημα μας! Ειναι γελοιοι... Και θα πω και το αλλο: Απο την στιγμη που μπηκαμε στην ευρωπαικη ενωση γιατι σε εμας ακομη υπαρχει θεμα με το υψος; Στις αλλες ξενες χωρες δεν υπαρχει συγκεκριμενο οριο υψους, ολες οι μαμακιες στην Ελλαδα υπαρχουν!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από tzovana18 »

Βρε κωστα εννοειται πως αμα παω πεζικο μπορω να μπω ειδικες δυναμεις αν δεν εχιες γνωση επι Του θεματος καλητερα να μην Λες ανοησιες αμα περασω δηλωνω ΕΔ και περναω ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Marina2 »

Τοτε τζοβάνα μου σκέψου και για πεζικό! Που περνουν και πιο ευκολα κοπελες. Και τους την "κάνεις" μετα για ειδικες!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτο το εχω στα υποψην μου γλυκια μου δν ξερω αλλα ειμαι πολυ πελαγωμενη δν ξερω ειλικρηνα τη να δηλωσω φοβαμαι μηπως παλι δν περασω και απογοητευτω! Και απο αυτη την προκυρηξει!
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ratatoulis »

tzovana18 έγραψε:Αυτο το εχω στα υποψην μου γλυκια μου δν ξερω αλλα ειμαι πολυ πελαγωμενη δν ξερω ειλικρηνα τη να δηλωσω φοβαμαι μηπως παλι δν περασω και απογοητευτω! Και απο αυτη την προκυρηξει!
απο τα μορια κοπικες η απο τις επιλογικες διαδικασιες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μισο λεπτο ρε παιδια, πως γινεται απο πεζικαριος ξαφνικα να γινεις στελεχος στις ειδικες δυναμεις; Ειναι αυτο εφικτο; Ρωταω φιλικα γιατι δεν ξερω ειλικρινα! Δηλαδη αν δωσω εγω για ειδικες δυναμεις πχ και δεν περασω τις επιλογικες διαδικασιες αλλα πεσω σε μια ειδικοτητα του πεζικου ειναι εφικτο μετα απο καποιο διαστημα να δηλωσω οτι θελω να γινω στελεχος των ειδικων δυναμεων;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

epopina87 έγραψε:Ειδατε τι γραφη

οτι μετα την καταταξη τον εποπ ειναι δυνατη η επανεξεταση της σωματηκης τους ικανοτιτας και επαναμετριση του αναστηματος του εποπ και εφοσον διαπιστοθει διαφοροποιηση αυτων Απο την αρχικι αποφαση απολυονται

για αυτο τι εχετε να πειτε;
Ωραια! Αν το κανουν στην 8η σειρα αυτο να το κανουν και στις υπολοιπες προηγουμενες σειρες! Τοτε μονο θα υπαρξει αξιοκρατια... Ιδιως απο τις προηγουμενες χρονιες θα φυγει λαοθαλασσα! Ελεος... Οι παλιοξεφτιλες! Κανουν τα παντα για να αποδεκατισουν το γυναικειο πληθυσμο απο τον στρατο... Ειναι μακακες, τελος! Ολοι τους... Τρομερη ανικανοτητα η ελλειψη 2-3 ποντων υψους... Αντι να τους επαναξετασουν ολους μα ολους μηδενως εξαιρουμενου απο ολους τους γιατρους κ κυριως ψυχολογους και ψυχιατρους, μου λενε απο θα απολυονται λογω υψους! Αντι να ελεγξουν το σωματικο βαρος, καποιο νοσημα ή αρρωστια και κυριως ψυχολογικα νοσηματα και να πουν οτι θα γινει επανεξεταση και θα απολυθουν αν βγει αλλο αποτελεσμα απο το αρχικο, αυτοι μου λενε για το υψος... Ε κρατηστε ολα τα γιωταμπαλα! Εσεις κυριοι υποβαθμιζετε τον ελληνικο στρατο με την ανικοτητα σας να διοικειτε! Ξεφτιλες...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι Δ. Υ. Κ μου μπορεις αμα δηλωσεις ειδικοτητα πεζικο και περασει καποιο διαστημα μπορεις να δηλωσεις αμα θες ειδικες δυναμεις και να περασεις καποια αναλογα αθληματα σχολεια λεγονται! Και αμα τα περασεις απο τι μου ειπαν μπορεις να πας!
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Οι ειδικες δυναμεις ειναι εθελοντικό τμημα του ΣΞ και μπορει να παει εκει οποιο στελεχος επιθυμει-εφοσον βεβαια πληρη τις προυποθεσεις υγειας-ηλικιας, σχετικα με το πεζικο αυτο εξιπακουεται-αλλωστε οι ΕΔ στο πεζικο ανηκουν-σκεψου οτι εχα εκπαιδευτη-υπαξ που ειχε ερθει απο το Πυροβολικο...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι ακριβως ειδικες δυναμεις ειναι εθελοντικο τμημα του ΣΞ αν εχεις τα καταλληλες προυποθεσεις μπορεις να πας αυτο εχω και εγω να κανω κατα νου!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δικιο εχεις ρε Μαρινα... Σιχαμαρα και αηδια νιωθω! Οσο πιο πολυ τα σκαλιζω τοσο πιο πολυ αηδιαζω! Μου την εχουν δωσει ρε συ... Μου τη δινει η νοοτροπια τους και ο υπουλος τροπος αποδεκατισμου των γυναικων απο τον ελληνικο στρατο! Δεν τους αξιζει να ειμαι στελεχος, πολυ τους πεφτω, παρα πολυ! Αι σιχτιρια...
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ratatoulis »

Ελλα μωρε σιγα αν εχεις τα προσοντα θα μπεις δεν χρειαζετε να μηλας ετσι αν εισαι ικανη Αξιζεις για εκει Επιδει ειπαν για το υψος; Απλα εκει ειναι το ελαχιστο οριο στην αστθνομια που ειναι 1,70 δεν λετε τιποτα; Δεν ειναι ςραιο να ειμαστε απολυτη λοιπον. Καλη επθυτιχια αν δινεις φετος.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ευχαριστω γλυκια μου
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μα αυτο μονο στην Ελλαδα γινεται πουθενα αλλου, και απο την στιγμη που μπηκαμε στην ευρωπαικη ενωση πρεπει να ισχυει οτι ισχυει κ εξω, στις αλλες χωρες της Ε. Ε. Εγω ειμαι απολυτη και αρνητικη ειτε για τις ενοπλες δυναμεις ειτε για τα σωματα ασφαλειας σε ο, τι αφορα το υψος! Και δεν κολλαω μονο σε αυτο Σταματιου, το ολο συστημα μου προκαλει αναγουλα... Εσυ περιμενεις προκηρυξη για ναυτικο; Θυμαμαι ειχες ιδιαιτερη προτιμηση εκει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης