Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Marsupilami ισχυει οτι εκει μεσα σας χρεώνουν οτι κινείται; Ακομα και τα φυσίγγια από την σκοποβολή
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Δηλαδή μόνο μηχανης ή και υπαρχει και περίπτωση να βγάλεις και για αυτοκίνητο; Και για να βγάλεις μηχανής πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις η στο δίνουν έτσι στους δόκιμους
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 37
Τα φυσιγγια τ χρεωνομαστε την ωρα που τα ριχνουμε. μονο μηχανης φιλε μ σε καμια περιπτωση αυτοκινητου. προυποθεση ειναι να το γουσταρεις να μαθεις. εγω πχ δεν ειχα διπλωμα ουτε κ γ αυτοκινητο κ πηρα τ ανεξαρτητου κυβισμου γ μηχανη το υπηρεσιακο βεβαια. σε εμας δεν κοπηκε καποιος.
- Αντωνης2018
Marsupilami εγω Είμαι λατρης τον μηχανών και μ αρεσε πολυ η αατυνομια. Μολις εμαθα οτι κανουν και εκπαίδευση δίκυκλου πετάχτηκα απο την χαρα μου
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αντωνης2018 έγραψε:Marsupilami εγω Είμαι λατρης τον μηχανών και μ αρεσε πολυ η αατυνομια. Μολις εμαθα οτι κανουν και εκπαίδευση δίκυκλου πετάχτηκα απο την χαρα μου
Δεν ξερω τ δουλεια κανουν στις αλλες σχολες αλλα στ ρεθυμνο ο εκπαιδευτης των μηχανων ειναι μαστερ!!!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό να σε ρωτήσω κάτι ο εκπαιδευτής είναι κάποιος αστυνομικός ή κάποιος που ασχολείται με τις μηχανές; Νομιζω ότι οι εκπαιδευτές είναι ζηταδες
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Kostas12345 έγραψε:Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό να σε ρωτήσω κάτι ο εκπαιδευτής είναι κάποιος αστυνομικός ή κάποιος που ασχολείται με τις μηχανές; Νομιζω ότι οι εκπαιδευτές είναι ζηταδες
Αστυνομικος ειναι που εχει περασει τ σχολειο εκπαιδευτου μηχανων. οχι απαραιτητα ζηταδες.
- Αντωνης2018
Μαρσουπιλαμι μολις βγεις θα σς στειλουν Αθήνα; αν ναι και σε ποια υπηρεσία εαν γνωρίζεις
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αντωνης2018 έγραψε:Μαρσουπιλαμι μολις βγεις θα σς στειλουν Αθήνα; αν ναι και σε ποια υπηρεσία εαν γνωρίζεις
Οταν βγουμε θα παμε σε τμηματα τις γαδα ολης της αττικης δηλωνειςδηλωνεις ποια θες πχ αθηνων δυτικη αττικη νοτιοανατολικη αττικη κ αν σ παρουν βασει σειρας σε αυτη π δηλωσες μετα δηλωνεις με σειρα προτιμησης τ τμηματα τς διευθυνσης κ παλι αναλογα με την σειρα τοποθετισε επομενως οσο κλτρ σειρα τοσο κλτρ ΑΔ κ κλτρ τμημα
-
Να σε ρωτήσω κάτι , κατά την περίοδο της πρακτικής το καλοκαιρι ποιες είναι οι αρμοδιότητες που σου αναθέτουν ; Τι εξοπλισμός σου δίνεται και είναι αλήθεια ότι κόψανε το 500 που περνάτε και είστε περίπου στα ίδια λεφτά με αυτά που παιρνετε στην σχολή ; Από ότι ξέρω μετά την αποφοίτησή σου τοποθετείσαι υποχρεωτικά σε τμήμα 2 χρόνια ξέρεις τι υπηρεσιες θα έχεις εκεί πέρα ; Έχω ακούσει για Σκόπια αλλά στην Αθήνα υπάρχουν οι ε. φ για αυτήν την δουλειά από όσο ξέρω
- Αντωνης2018
Εαν επιλεξει κάποιος να κατσει μονιμα αθηνα τον αφήνουν; Διοτι εχουν αρκετες ελλείψεις Αθήνα
Μα στην Αθήνα σε τοποθετούν εξαρχής
-
Να σε ρωτήσω κάτι, κατά την περίοδο της πρακτικής το καλοκαιρι ποιες είναι οι αρμοδιότητες που σου αναθέτουν ; Τι εξοπλισμός σου δίνεται και είναι αλήθεια ότι κόψανε το 500 που περνάτε και είστε περίπου στα ίδια λεφτά με αυτά που παιρνετε στην σχολή ;
Από ότι ξέρω μετά την αποφοίτησή σου τοποθετείσαι υποχρεωτικά σε τμήμα 2 χρόνια ξέρεις τι υπηρεσιες θα έχεις εκεί πέρα ; Έχω ακούσει για Σκόπια αλλά στην Αθήνα υπάρχουν οι ε. Φ για αυτήν την δουλειά από όσο ξέρω
Από ότι ξέρω μετά την αποφοίτησή σου τοποθετείσαι υποχρεωτικά σε τμήμα 2 χρόνια ξέρεις τι υπηρεσιες θα έχεις εκεί πέρα ; Έχω ακούσει για Σκόπια αλλά στην Αθήνα υπάρχουν οι ε. Φ για αυτήν την δουλειά από όσο ξέρω
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Καλά τώρα πια δεν υπάρχουν και πολλοί Ειδικοί Φρουροί. Αν εξαιρέσουμε τους 90 Δημοτικούς που γίνανε ΕΦ, η τελευταία σειρά ΕΦ όπου να' ναι θα γίνουν Αστυφύλακες.
Και επιπλέον οι Ειδικοί Φρουροί δεν είναι μόνο σκοποί. Είναι στην ΔΙΑς, στην Άμεση Δράση, στην ΟΠΚΕ, μπορούν να συμμετάσχουν στο Σχολείο της ΕΚΑΜ, ήταν στην ΔΕΛΤΑ (που καταργήθηκε) κα.
Και επιπλέον οι Ειδικοί Φρουροί δεν είναι μόνο σκοποί. Είναι στην ΔΙΑς, στην Άμεση Δράση, στην ΟΠΚΕ, μπορούν να συμμετάσχουν στο Σχολείο της ΕΚΑΜ, ήταν στην ΔΕΛΤΑ (που καταργήθηκε) κα.
-
Α οκ ωστόσο στους δόκιμους αστυφύλακες τι εξοπλισμός τους δίνεται και ποιες οι αρμοδιότητες τους κατά της πρακτική τους το καλοκαίρι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες