Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Marsupilami ισχυει οτι εκει μεσα σας χρεώνουν οτι κινείται; Ακομα και τα φυσίγγια από την σκοποβολή
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
John02
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από John02 »

Δηλαδή μόνο μηχανης ή και υπαρχει και περίπτωση να βγάλεις και για αυτοκίνητο; Και για να βγάλεις μηχανής πρέπει να πληρείς κάποιες προϋποθέσεις η στο δίνουν έτσι στους δόκιμους
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από marsupilami »

Τα φυσιγγια τ χρεωνομαστε την ωρα που τα ριχνουμε. μονο μηχανης φιλε μ σε καμια περιπτωση αυτοκινητου. προυποθεση ειναι να το γουσταρεις να μαθεις. εγω πχ δεν ειχα διπλωμα ουτε κ γ αυτοκινητο κ πηρα τ ανεξαρτητου κυβισμου γ μηχανη το υπηρεσιακο βεβαια. σε εμας δεν κοπηκε καποιος.
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Marsupilami εγω Είμαι λατρης τον μηχανών και μ αρεσε πολυ η αατυνομια. Μολις εμαθα οτι κανουν και εκπαίδευση δίκυκλου πετάχτηκα απο την χαρα μου
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αντωνης2018 έγραψε:Marsupilami εγω Είμαι λατρης τον μηχανών και μ αρεσε πολυ η αατυνομια. Μολις εμαθα οτι κανουν και εκπαίδευση δίκυκλου πετάχτηκα απο την χαρα μου

Δεν ξερω τ δουλεια κανουν στις αλλες σχολες αλλα στ ρεθυμνο ο εκπαιδευτης των μηχανων ειναι μαστερ!!!

Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό να σε ρωτήσω κάτι ο εκπαιδευτής είναι κάποιος αστυνομικός ή κάποιος που ασχολείται με τις μηχανές; Νομιζω ότι οι εκπαιδευτές είναι ζηταδες
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas12345 έγραψε:Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό να σε ρωτήσω κάτι ο εκπαιδευτής είναι κάποιος αστυνομικός ή κάποιος που ασχολείται με τις μηχανές; Νομιζω ότι οι εκπαιδευτές είναι ζηταδες

Αστυνομικος ειναι που εχει περασει τ σχολειο εκπαιδευτου μηχανων. οχι απαραιτητα ζηταδες.

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μαρσουπιλαμι μολις βγεις θα σς στειλουν Αθήνα; αν ναι και σε ποια υπηρεσία εαν γνωρίζεις
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αντωνης2018 έγραψε:Μαρσουπιλαμι μολις βγεις θα σς στειλουν Αθήνα; αν ναι και σε ποια υπηρεσία εαν γνωρίζεις

Οταν βγουμε θα παμε σε τμηματα τις γαδα ολης της αττικης δηλωνειςδηλωνεις ποια θες πχ αθηνων δυτικη αττικη νοτιοανατολικη αττικη κ αν σ παρουν βασει σειρας σε αυτη π δηλωσες μετα δηλωνεις με σειρα προτιμησης τ τμηματα τς διευθυνσης κ παλι αναλογα με την σειρα τοποθετισε επομενως οσο κλτρ σειρα τοσο κλτρ ΑΔ κ κλτρ τμημα

Kostas12345

Να σε ρωτήσω κάτι , κατά την περίοδο της πρακτικής το καλοκαιρι ποιες είναι οι αρμοδιότητες που σου αναθέτουν ; Τι εξοπλισμός σου δίνεται και είναι αλήθεια ότι κόψανε το 500 που περνάτε και είστε περίπου στα ίδια λεφτά με αυτά που παιρνετε στην σχολή ; Από ότι ξέρω μετά την αποφοίτησή σου τοποθετείσαι υποχρεωτικά σε τμήμα 2 χρόνια ξέρεις τι υπηρεσιες θα έχεις εκεί πέρα ; Έχω ακούσει για Σκόπια αλλά στην Αθήνα υπάρχουν οι ε. φ για αυτήν την δουλειά από όσο ξέρω
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εαν επιλεξει κάποιος να κατσει μονιμα αθηνα τον αφήνουν; Διοτι εχουν αρκετες ελλείψεις Αθήνα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από wolver »

Μα στην Αθήνα σε τοποθετούν εξαρχής
Kostas12345

Να σε ρωτήσω κάτι, κατά την περίοδο της πρακτικής το καλοκαιρι ποιες είναι οι αρμοδιότητες που σου αναθέτουν ; Τι εξοπλισμός σου δίνεται και είναι αλήθεια ότι κόψανε το 500 που περνάτε και είστε περίπου στα ίδια λεφτά με αυτά που παιρνετε στην σχολή ;

Από ότι ξέρω μετά την αποφοίτησή σου τοποθετείσαι υποχρεωτικά σε τμήμα 2 χρόνια ξέρεις τι υπηρεσιες θα έχεις εκεί πέρα ; Έχω ακούσει για Σκόπια αλλά στην Αθήνα υπάρχουν οι ε. Φ για αυτήν την δουλειά από όσο ξέρω
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Καλά τώρα πια δεν υπάρχουν και πολλοί Ειδικοί Φρουροί. Αν εξαιρέσουμε τους 90 Δημοτικούς που γίνανε ΕΦ, η τελευταία σειρά ΕΦ όπου να' ναι θα γίνουν Αστυφύλακες.

Και επιπλέον οι Ειδικοί Φρουροί δεν είναι μόνο σκοποί. Είναι στην ΔΙΑς, στην Άμεση Δράση, στην ΟΠΚΕ, μπορούν να συμμετάσχουν στο Σχολείο της ΕΚΑΜ, ήταν στην ΔΕΛΤΑ (που καταργήθηκε) κα.

Kostas12345

Α οκ ωστόσο στους δόκιμους αστυφύλακες τι εξοπλισμός τους δίνεται και ποιες οι αρμοδιότητες τους κατά της πρακτική τους το καλοκαίρι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες