Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Φιλε jorz οχι η συγκεκριμενη προκυρηξη αφορα μονο τον Στρατο Ξηρας! Για την αεροπορια περιμενουμε ολοι ακομα!
Πωπωπωπωπω ουτε σε ξενοδοχειο 5 αστερων. Χαχαχαχαχαχαχα οκ, ευχαριστω... Δν ειναι για μενα η αεροπορια, εγω θα μπω καταδρομεας... Οπως λεει και το τραγουδι: Ελα μανα να με δεις τωρα που 'μαι ΛΟΚατζης... :D ευχαριστω και παλι.
Φιλε μου καλη επιτυχια σου ευχομαι και καλο κουραγιο 

Και μια ερωτηση για να μ λυθει η απορια... Τι διαφορα εχει η Αεροπορια στρατου με την Αεροπορια.
Σε ευχαριστω παααρα πολυ φιλε μ Δ. Υ. Κ.
Η αεροπορια στρατου υπαγεται στον Στρατο Ξηρας και καθηκοντα εκτος των αλλων ειναι η διασφαλιση της ειρηνης στην εναερια κυκλοφορια και η αμεση επεμβαση και διασωση πληρωματος εν καιρο πολεμου αλλα για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να επισκεφθεις την ιστοσελιδα του Στρατου Ξηρας!
Σε ευχαριστω και παλι φιλε Δ. Υ. Κ.
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Η Αεροπορια Στρατου ειναι Οπλο του ΣΞ στο οποιο υπαγεται η δυναμη των ελικοπτερων του ΣΞ μεταφορικα-επιθετικα, ξεχωριζουν απο τα διακριτικα επιραματα στις στολες τη πουλαδα του ΣΞ-για τους ιπταμενους και το βυσσινι μπερε! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! 

Τιποτα αγορινα! Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ολοι μας! Καλη επιτυχια σε ολους σας και απο μενα μαγκες!
Και εγω αυτο λεω γιατι να δηλωσεις μια ειδικοτητα με πολλες θεσεις αλλα δν το γουσταρεισ... γιατι να πας; για αγγαρεια; τι παω βρε παιδια εγω θελω πολυ να μπω στης ειδικες δυναμεις αλλα ακομα σκεφτομαι της πηθανοτητες αλλα αμα εχεις βισμα διαβαινε αν οχι κατσε σπιτι σου αυτο μας λενε με λιγα λογια!
Ακριβως τζοβανα μου!
Τι αλλο να πω βρε Δ. Υ. Κ εχω βαρεθει και εγω να ακουω συνεχεια για βισμα αλλα εχουν δικιο και πρεπει να τα κυνηγησουμε γιατι αλλιως ασπρη μερα και πορτα ανοιχτη δν προκεται να δεις!
Ε ναι τζοβανα δυστυχως ετσι ειναι! Αν το εχεις το εχεις! Αν δεν το εχεις αστα κλαφτα χαραλαμπε! Πολυ δυσκολα τα πραγματα! Ας ελπισουμε ομως οτι θα πετυχουμε αυτην την φορα ολοι μας!
Να ρωτησω εγω κάτι επειδη δεν το ξερω. Αν πχ η Τζοβάνα πηγαινε σε ειδικοτητα του Πεζικου, υπάρχει τροπος ναπάει μετα ειδικες δυνάμεις πχ μεσω αθληματων ή κατι άλλο;tzovana18 έγραψε: Και εγω αυτο λεω γιατι να δηλωσεις μια ειδικοτητα με πολλες θεσεις αλλα δν το γουσταρεισ... Γιατι να πας; Για αγγαρεια; Τι παω βρε παιδια εγω θελω πολυ να μπω στης ειδικες δυναμεις αλλα ακομα σκεφτομαι της πηθανοτητες αλλα αμα εχεις βισμα διαβαινε αν οχι κατσε σπιτι σου αυτο μας λενε με λιγα λογια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης