Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)
Ένας φίλος μου που είναι τριτοετης τώρα μου που ήταν στο Ρέθυμνο μου είπε πως εκει είναι το πιο χαλαρό τμήμα
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 37
John02 έγραψε:Ένας φίλος μου που είναι τριτοετης τώρα μου που ήταν στο Ρέθυμνο μου είπε πως εκει είναι το πιο χαλαρό τμήμα
Διαφωνωω
Ποιο λες εσύ?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
John02 έγραψε:Ποιο λες εσύ?
Απο αυτα που ακουγα περισσ η κομοτηνη κ τ διδυμοτειχο. στ διδυμοτειχο φετος ειχαν κ παραπανωω αδεια γτ ειχαν καποιο προβλημαα με τ νεροο.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Τ ρεθυμνο ηταν χαλαρα καποτε πλεον δεν ειναι καθολου χαλαρα σε συγκριση με τις αλλες δυο σχολες
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Παιδια μηπως ξέρει κανεις εαν καποιος π επαθε τενοντιτιδα στο πόδι κόβεται στις ΠΚΕ; Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι συχνό φαινόμενο για εναν που ζοριζει τα πόδια του με την γυμναστικη και οτι οι 5 στους 10 το εχουν αυτο. Επισης μου ειπε οτι δεν επηρεάζει την λειτουργία του ποδιου μετα τις φυσιοθεραπείες που εκανα και μολις παω 18 χρονων και τελείωσει η ανάπτυξη μου δεν θα μου μείνει κανενα απολύτως κουσούρι αρα δεν ειναι μόνιμο προβλημα. Τι πιστεύετε κοβομαι; Έψαξα παντού δεν βρίσκω λύση...
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- Αντωνης2018
Λαθος δεν ειναι τενοντιτιδα ειναι οστεοχονδριτιδα απο την αναπτυξη και απο τον έντονο αθλητισμο οπως ειπα και πιο πριν αλλα δεν ειναι μονιμο και εξαφανίζεται εντελώς μολις ολοκλήρωθει η ανάπτυξη στα 18
- Αντωνης2018
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Αντωνης2018 έγραψε:Παιδια μηπως ξέρει κανεις εαν καποιος π επαθε τενοντιτιδα στο πόδι κόβεται στις ΠΚΕ; Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι συχνό φαινόμενο για εναν που ζοριζει τα πόδια του με την γυμναστικη και οτι οι 5 στους 10 το εχουν αυτο. Επισης μου ειπε οτι δεν επηρεάζει την λειτουργία του ποδιου μετα τις φυσιοθεραπείες που εκανα και μολις παω 18 χρονων και τελείωσει η ανάπτυξη μου δεν θα μου μείνει κανενα απολύτως κουσούρι αρα δεν ειναι μόνιμο προβλημα. Τι πιστεύετε κοβομαι; Έψαξα παντού δεν βρίσκω λύση...
Οχι ρεε
- Αντωνης2018
Marsupilami μολις βγεις απο την σχολη εαν εχεις μεσο εναν διοικητή μπορεις ξέρω γω να πας μόνιμα καπου και να μην παρεις ποτε μετάθεση?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Κοίτα δεν νομίζω εκτός αν είναι πολύ ου ψηλά στην γαδα μπορεί να σε αφήσει για λίγο καιρό Αθήνα και μετά να σε πάει στον τόπο σου αλλιώς δεν νομίζω διοτι τα περισσότερα μέρη έχουν στελεχωθεί με τους απαραιτητους αστυνομικούς , στην Αθήνα που υπάρχει η Σάρα και η Μάρα χρειάζονται άτομα
- Αντωνης2018
Εγω ειμαι απο Ρόδο.. Δηλαδη μια νησιωτική περιοχη σαν αυτην δεν χρειάζεται στελέχωση?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
Φυσικά , αλλά ο αριθοαρ των αστυνομικών που υπηρετούν εκεί πέρα είναι αρκετός , εκτος αν χρειαστουν προσωπικο θα πάρουν πιο παλιούς αστυνομικούς διότι είναι πιο χαλαρά τα πραγμπρά εκεί πέρα. Οι νέοι χρειάζονται σε περιοχές με έντονη εγκληματικοτητα που είναι η Αθήνα. Θεωρώ αν έχεις κάποιο καλό βύσμα μπορεί να πας Θεσσαλονίκη, ή σε κάποια άλλη περιοχή που έχει ανάγκη για να αποφύγεις την Αθήνα. Αυτή είναι η άποψη μου μετά από συζησυζή που έχω κάνει με έναν φίλο του πατέρα μου που είναι σε υψηλόβαθμη θέση στην περιοχή μου
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Μολις βγεις απο σχοληη δυο χρονια ατ υποχρεωτικα σε αθηνα. μετα μπορεις να κανεις αιτηση γ μεταθεση. αν εχεις βυσμα χοντρο μπορεις να πας με αποσπαση στον τοπο ς οχι με μονιμη μεταθεση αυτο θελει χρονια ωστε να μαζεψεις μορια. το προβλημα ειναι πως με τν αποσπαση δν παιρνεις τα μορια για την μονιμη μεταθεση. οποτε καποιος αλλος εχει μεγαλυτερο βυσμα απο εσενα η το βυσμα σ δν μπορει να κανει κατι θα πας πισω αθηνα
- Αντωνης2018
Κατάλαβα ευχαριστώ άντε να μπουμε με το καλο του χρονου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες