Βελερεφόντη μου, οταν εδινα εγω οι ψυχολογοι κόψανε παιδια που ειχαν δηλώσει ειδικοτητα των ειδικών δυνάμεων και σχεδον ολα τους ειχαν κάνει την θητεια τους εκει! Δεν ξερω πως μπορούν να παιρνουν φαντάρους στις ειδικές δυνάμεις και μετα ταα ιδια παιδια να κάνουν τα χαρτια τους σε αυτό το σωμα και να τους κρινουν ακαταλληλους ενω τους ειχαν ηδη κρατησει 12 μηνες σαν φανταρους! Ειλικρινα τα επαιξα οταν το ακουσα!Velerefontis έγραψε:tzovana σου απαντω εδω γιατι εχει γεμισει το κεντρο μηνυματων σου. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να δηλωσεις μια ειδικοτητα με αρκετες θεσεις. Εκει αυξανονται οι πιθανοτητες επιτυχιας. Επισης συνηθως στις ειδικοτητες ειδικων δυναμεων προτιμουνται ατομα που εχουν υπηρετησει σε αυτες κατι που εκ των πραγματων λιγοστευει τις πιθανοτητες σου. Γνωμη μου ειναι να δηλωσεις ειδικοτητα με τριψηφιο σριθμο θεσεων. Αλλα η τελικη επιλογη ειναι παντα δικη σου
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Μαρινα1 βλεπω πηρες προαγωγη ε; Χαχαχαχαχαχαχα! Αυτο που λες παντως πανω στο θεμα των ειδικων δυναμεων το εχω ακουσει και εγω! Χαμος γινεται!
Ναι ΔΥΚ μου ειδες; Εγινα Ταξιαρχος! Ναι εμενα παντως μου φανηκε πολύ κουλό παντως!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Και γω θα κανω τα χαρτια μου για ειδικοτητα που θα Θελει πολλα ατομα οψομεθα
Παρα πολλα παδια κοπηκαν οπου ηταν και ιδη φανταροι οτι θες γινεται εκει τι να πεις παντως θα το κοιταξω αυτο που μου ειπες Velerefonti mou θα το κοιταξω πολυ καλα!
Εκει από την μια εχετε περισσότερες πιθανότητες αλλα σκεφτειτε ομως οτι και πολλοι αλλοι θα σκεφτούν σαν και εσας (οτι ειναι καλύτερο να παει στις πολλες θεσεις) και ισως στο τελος να εχουμε μποτιλιαρισμα!
Αυτο φοβαμαι πολυ το μποτιλιαρισμα γιατι μετα αν βγουν τα αποτελεσματα και ειμαι παλι επιλαχουσα σε εναν αριθμο 3ψηφιο θα τρελαθω δν θα το αντεξω για αυτο σκεφτηκα υπηρετης πυροβολων ΕΔ!
Κατάλαβα τι λες Τζοβάνα μου αλλα και στις θεσεις με 20 και 30 ατομα πάλι τα ιδια εγιναν! Εγω πάντως αν θα ξανακανα χαρτιά θα εκενα εκει που ειναι 2-3 ατομα ή θα εφτανα στο αλλο ακρο εκει που θα ηταν 100 και πάνω ατομα! Δηλαδη ή του υψους ή του βάθους, πάντως σε μια ειδικοτητα εντελώς βυσματική δεν θα τα ξαναεκανα ουτε με 20,30 ή 40 ατομα, γιατι θα τις ειχαν ηδη δωσει τις θεσεις!
Από την άλλη και στις πολλες θεσεις 100 και ανω θα υπήρχε μποτιλιαρισμα αλλα θα μπορούσαν να φυγουν περισσότερα ατομα και να ημουν επιλαχουσα πιο ευκολα!
Παντως οπως και να το σκεφτεις καταλήγεις σε ενα αδιεξοδο! Αν ειχαμε λιγο παραπάνω τυχη...
Από την άλλη και στις πολλες θεσεις 100 και ανω θα υπήρχε μποτιλιαρισμα αλλα θα μπορούσαν να φυγουν περισσότερα ατομα και να ημουν επιλαχουσα πιο ευκολα!
Παντως οπως και να το σκεφτεις καταλήγεις σε ενα αδιεξοδο! Αν ειχαμε λιγο παραπάνω τυχη...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
και λιγο παραπανω βυσμα...Μαρίνα1 έγραψε: Παντως οπως και να το σκεφτεις καταλήγεις σε ενα αδιεξοδο! Αν ειχαμε λιγο παραπάνω τυχη...
Οντως και λιγο παραπάνω βυσμα... Θα ηταν καλα!
Μαρινα1 με γεια και τα διακριτικα! Χεχε
Εχεις δικιο δεν μπορεις να πας και σε μια ειδικοτητα που ναι μεν παιρνει πολλα ατομα αλλα δεν σου αρεσει! Ετσι και να σε πάρουν πας με μαθηματική ακριβεια προς την αποχωρηση! Αν δεν επαιζε το μεσον θα ηταν το πιο ιδανικο να δηλώσει ο καθενας αυτο που πραγματικα θελει και ας υπηρχε εντονος ανταγωνισμος! Τουλάχιστον θα υπηρχε αξιοκρατια!
Τωρα ομως πρεπει να κοιταξετε ολες τις παραμέτρους! Και τι σας συμφερει και τι σας αρεσει!
Τωρα ομως πρεπει να κοιταξετε ολες τις παραμέτρους! Και τι σας συμφερει και τι σας αρεσει!
Ευχαριστω καλέ μου ΔΥΚ!
Παιδια, γεια σας, με την προκυρηξη αυτν τωρα θα κανω και γω τα χαρτια μ... Μπορει να πει κανεις οτι ηταν αυτ που περιμενα... ! Χαχα
αλλα θελω να ρωτησω κατι, εμενα προσωπικα δν με ενδιαφερει, αλλα θα με ενδιαφερει αν γινει αιτια για κατι... (προσωπικο) συμπεριλαμβανετε και η αεροπορια μεσα σε αυτην την προκυρηξη;
οσο πιο γρηγορα παρω απαντηση τοσο το καλυτερο... Ευχαριστω παντος! Και... Καλη μ τυχη!:D
αλλα θελω να ρωτησω κατι, εμενα προσωπικα δν με ενδιαφερει, αλλα θα με ενδιαφερει αν γινει αιτια για κατι... (προσωπικο) συμπεριλαμβανετε και η αεροπορια μεσα σε αυτην την προκυρηξη;
οσο πιο γρηγορα παρω απαντηση τοσο το καλυτερο... Ευχαριστω παντος! Και... Καλη μ τυχη!:D
Προκηρυξη για την αεροπορια θα βγει ξεχωριστα! Ωστοσο υπάρχει ειδικοτητα στην προκηρυξη στρατού ξηρας για ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ. Κοιτα αν διαθετεις τα απαραιτητα γραμματικά προσοντα και κανε τα χαρτιά σου!jorz έγραψε:Παιδια, γεια σας, με την προκυρηξη αυτν τωρα θα κανω και γω τα χαρτια μ... Μπορει να πει κανεις οτι ηταν αυτ που περιμενα... ! Χαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες