Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) - 2018
Στην αιτηση για τις στρατιωτικες σχολες εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις και αστυνομια/πυροσβεστικη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Α εντάξει ευχαριστώ πολύ , επιλέγεις και σειρά προτίμησης σε αυτήν την αίτηση ; Σε ολες τις σχολές και στρατιωτικές και τις αστυνομίας;
Οχι, αυτο ειναι στο μηχανογραφικο
-
Υπάρχει καμία διαφορά που θα κάνω τις πκε , δηλαδή στον στρατό ή στην αστυνομία ; (Αν είναι κάπου πιο χαλαροί , πιο αυστηροί , αν ειναι περίεργοι σε κάποιο θέμα ; Έχω ακούσει ότι διαφέρουν οι ψυχοτεχνικες εξετάσεις κατά πολύ )
Αναθεώρησε λίγο τα πράγματα στο μυαλό σου γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Αν επιλέξεις αστυνομία ή στρατό που σημαίνει πως θα είσαι μέρος και μέλος μιας ένστολης ομάδας θα πρέπει να ξεχάσεις τις λέξεις που χρησιμοποίησες στο μήνυμα σου "χαλαροί, αυστηροί και περίεργοι" θα συναντήσεις όλες τις προαναφερόμενες κατηγορίες και θα πρέπει να προσαρμοστείς.
Στις ΠΚΕ σπάνια κόβεται κάποιος, βέβαια αρκετοί παραιτούνται στην μετέπειτα πορεία γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ο, τι και αν επιλέξεις θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα σε επηρεάσει σαν χαρακτήρα αλλά κυρίως ως άνθρωπο.
Και πρόσεχε μην μου απαντήσεις "το ήθελα από μικρός" τέτοιους γνώρισα και έφυγαν "νύχτα" γιατί δεν άντεξαν και γνώρισα και μερικούς που το είχαν "ήτανε η τελευταία μου επιλογή" και τελικά είναι πιο προβλεπόμενοι και τυπικοί ακόμα και από έναν πρωτοετή.
Όλα αυτά στα λέω για να σου δώσω να καταλάβεις πως δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι ή να σκέφτεσαι τις ΠΚΕ. Τo μετά σκέψου.
Φιλικά

Αν επιλέξεις αστυνομία ή στρατό που σημαίνει πως θα είσαι μέρος και μέλος μιας ένστολης ομάδας θα πρέπει να ξεχάσεις τις λέξεις που χρησιμοποίησες στο μήνυμα σου "χαλαροί, αυστηροί και περίεργοι" θα συναντήσεις όλες τις προαναφερόμενες κατηγορίες και θα πρέπει να προσαρμοστείς.
Στις ΠΚΕ σπάνια κόβεται κάποιος, βέβαια αρκετοί παραιτούνται στην μετέπειτα πορεία γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ο, τι και αν επιλέξεις θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα σε επηρεάσει σαν χαρακτήρα αλλά κυρίως ως άνθρωπο.
Και πρόσεχε μην μου απαντήσεις "το ήθελα από μικρός" τέτοιους γνώρισα και έφυγαν "νύχτα" γιατί δεν άντεξαν και γνώρισα και μερικούς που το είχαν "ήτανε η τελευταία μου επιλογή" και τελικά είναι πιο προβλεπόμενοι και τυπικοί ακόμα και από έναν πρωτοετή.
Όλα αυτά στα λέω για να σου δώσω να καταλάβεις πως δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι ή να σκέφτεσαι τις ΠΚΕ. Τo μετά σκέψου.
Φιλικά

- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
fsafa έγραψε:Αναθεώρησε λίγο τα πράγματα στο μυαλό σου γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Φιλικά
Συμφωνωω

-
Ρωτάω διότι ο ξάδερφος μου κόπηκε στις πκε του στρατόυ και πέρασε τις αστυνομίας και συγκεκριμένα στα ψυχοτεχνικα του στρατού με την συγκεκριμένη ερώτηση : Βλεπετε εκείνο το παράθυρο προς τα πού θα πηδήξετε και ο ξαδερφος μου είπε ότι μπροστά δεν μπορώ να πηδήξω διότι θα πεθάνω άρα θα κάνω άλμα προς τα πίσω και αυτή του απάντησε ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιο άλμα με την έκφραση ότι κόπηκε και αυτός θα ήταν μάλλον ο λόγος , είχε επιλέξει να δώσει και στα δύο ψυχοτεχνικα και να μην πάρει βεβαίωση γιατί είχε πάθει κάτι παρομοιο ένας φιλος του για αυτό ρωταω
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Kostas12345 έγραψε:Ρωτάω διότι ο ξάδερφος μου κόπηκε στις πκε του στρατόυ και πέρασε τις αστυνομίας και συγκεκριμένα στα ψυχοτεχνικα του στρατού με την συγκεκριμένη ερώτηση : Βλεπετε εκείνο το παράθυρο προς τα πού θα πηδήξετε και ο ξαδερφος μου είπε ότι μπροστά δεν μπορώ να πηδήξω διότι θα πεθάνω άρα θα κάνω άλμα προς τα πίσω και αυτή του απάντησε ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιο άλμα με την έκφραση ότι κόπηκε και αυτός θα ήταν μάλλον ο λόγος, είχε επιλέξει να δώσει και στα δύο ψυχοτεχνικα και να μην πάρει βεβαίωση γιατί είχε πάθει κάτι παρομοιο ένας φιλος του για αυτό ρωταω
Κοιτα γινεταιι πιο επιηκεις ειναι στην πυροσβεστικη. Απο αστυνομια κ πυροσβεστικη δεν μπορεις να παρεις βεβαιωση για στρ σχ γτ ειναι ανωτερο επιπεδο διοικησης. Μονο απο στρατιωτικές σχολές Για αστυνομια και πυροσβεστικη. Εκτος και αν πας και στο δυο ξεχωριστα τ οποιο ειναιι παρανομο. Αλλα περναειι
Σημείωση διαχειριστών: Μην γράφεις με συντομογραφία
Καλησπέρα!Δίνω μετά από 5 χρόνια πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι κυρίως για την αστυφυλακων.. γνωρίζετε να μου πείτε λεπτομέρειες για τις πκε κι πιο συγκεκριμένα Για την υψομετρηση; Κι επίσης οι πκε της αστυνομίας με αυτές της πυροσβεστικης είναι το ίδιο αυστηρές από άποψη ύψους κυρίως ρωτάω γιατί είμαι στο όριο. 
Ευχαριστώ!!

Ευχαριστώ!!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Ανώνυμη έγραψε:Καλησπέρα!Δίνω μετά από 5 χρόνια πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι κυρίως για την αστυφυλακων.. γνωρίζετε να μου πείτε λεπτομέρειες για τις πκε κι πιο συγκεκριμένα Για την υψομετρηση; Κι επίσης οι πκε της αστυνομίας με αυτές της πυροσβεστικης είναι το ίδιο αυστηρές από άποψη ύψους κυρίως ρωτάω γιατί είμαι στο όριο.
Ευχαριστώ!!
Στο υψος ειναι αυστηροι και στα δυο σωματα. αν εισαι ομως ακριβως 1,70 δεν θα κοπεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης