Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Π. έγραψε:Αν εισαι ένας ΟΒΑ μπορείς να περάσεις στη σχολή πολεμικού ναυτικού ; Επίσης δέχονται γυναίκες ;

- Υπάρχουν ΟΒΑ στο Πολεμικό Ναυτικό ναι.

- Δεν δέχονται γυναίκες σαν ΟΒΑ, παρά μόνο άντρες που έχουν εκπληρώσει την θητεία τους.

γιαννης1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από γιαννης1 »

Λετε να βγει φετος η προκυρηξη για εποπ;
Δημήτρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες στο Action24 σε μια πολύ σοβαρή εκπομπή, έδειξαν το πρωτοσέλιδο του φιλελεύθερου που έλεγε ότι συζητιέται η αύξηση θητείας κατά 3 μήνες σε όλα τα σώματα και η πρόσληψη μόνιμων. Είπαν ότι προτάθηκε η αύξηση και ότι ο Συριζαίοι αρνήθηκαν. Για τις προσλήψεις είπαν ότι ο θεσμός των οβα δεν έπιασε και θέλουν να πάρουν εποπ. Η εκπομπή πρέπει να ήταν στις 20 η 21 Evening report λέγεται.
γιαννης1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Μακαρι να παρουν φετος
Νικολας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Νικολας »

Μακάρι παιδιά να παρει εποπ να σωθουμε 4.000 λέει ότι θέλει να πάρει. Οι 2.500 στον στρατό ξυρας και από 750 σε αεροπορία και ναυτικό . Εγώ είμαι οβα 1 σειρά Σ. Ξ και θέλω να μπω ΕΠΟΠ στο ΠΝ και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω
Οβα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Οβα »

Δεύτερη σειρά οβα εγώ στρατό ξηράς, ελπίζω αν βγάλει εποπ να έχουμε προτεραιότητα εμείς που υπηρετούμε ως οβα Γιατί ούτως ή άλλως ο μέσω όρος από λύκειο είναι αρκετά χαμηλός. Μακάρι να αρκεί η προϋπηρεσία οβα

andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από andrkyri »

Όσοι είστε ΌΒΑ δεν έχετε ακούσει τίποτα οσον αφορά την προκυρηξη ΕΠΟΠ απου συναδέλφους σας Η ανωτέρους σας ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οβα έγραψε:Δεύτερη σειρά οβα εγώ στρατό ξηράς, ελπίζω αν βγάλει εποπ να έχουμε προτεραιότητα εμείς που υπηρετούμε ως οβα Γιατί ούτως ή άλλως ο μέσω όρος από λύκειο είναι αρκετά χαμηλός. Μακάρι να αρκεί η προϋπηρεσία οβα

Στις προηγούμενες προκηρύξεις για ΕΠΟΠ πάντως, όσοι είχαν υπηρετήσει ή υπηρετούσαν σαν ΟΒΑ, τσίμπαγαν αρκετά μοριάκια, ικανά για να επιτύχουν. Αρκεί να σου αναφέρω, ότι στην προκήρυξη του 2009 για την Αεροπορία, το 70% των επιτυχόντων ήταν πρώην ΟΒΑ.

ΟΒΑ2018

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από ΟΒΑ2018 »

Ενας αντ/χης στο ταγμα ακουσε κατι για το 2019 -εκλογες-και οι εποπ λενε κατι τετοιο... Ενας οβα για να γινει εποπ οταν θα βγει προκυρηξη και αν... Θα πρεπει να εισηγηθη θετικα ο διοικητης του εκτος των αλλων προσωντων που θα χρειαζονται
γιαννης1

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

100 μορια δινει μονο θεμα βυσματος ειναι
Οβα2σειρα

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από Οβα2σειρα »

Και εγώ που έψαξα πόση μοριοδοτηση δίνει για οβα, από την προηγούμενη προκήρυξη για εποπ όπου υπάρχει μια πλατφόρμα από αυτό το site που υπολόγιζαν τα μόρια, μόνο 100 έγραφε για οβα.Οπότε αν έχει κάποιος 12 μέσω όρο στο λύκειο δεν νομίζω να τον εκτοξεύσει και τόσο πολύ τα 100 μόρια που θα πάρει

Δημήτρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Πολλά είχαν πάρει μόρια στην τελευταία προκήρυξη εποπ. Η άποψη μου είναι ότι, αν βγει για εποπ θα είναι λόγο ανάγκης ατόμων και Τουρκίας. Γ'αυτό πρέπει να πάρουν μόνο όσους έχουν πάει στρατό η υπηρετούν όπως η πρώτη προκήρυξη εποπ που βγήκε.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχει γίνει λάθος στον υπολογισμό των μορίων. Όσοι είχαν υπηρετήσει σαν ΟΒΑ στις προκηρύξεις του 2009, έπαιρναν 250 μόρια. Άρα ναι, ήταν πολλά τα μόρια και όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, το 70% των επιτυχόντων στην ΠΑ συγκεκριμένα, ήταν πρώην ΟΒΑ.
Δημήτρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Στην ουσία μόνο τα διπλώματα δεν έδιναν μόρια.
Δημήτρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2018)

Από την προκήρυξη του 2006 που βρήκα είναι ίδια η μοριοδότηση, απλά στην τελευταία δεν υπάρχει συνέντευξη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες