Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Ιορδάνης έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Ξέρω ότι προτεραιότητα παραμένει η έκδοση της προκηρυξης αλλά έχω κάποιες απορίες και θέλω όποιος μπορεί και γνωρίζει και από άλλους διαγωνισμους να απαντησει. Στα γραπτά υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ύλη με την οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε τώρα έστω και στο περίπου η περιμένουμε οταν και άμα με το καλο ανακοινωθεί προκήρυξη να μάθουμε ακριβώς την ύλη και να ξεκινησουμε τότε; Από παλιές προκηρύξεις ξέρετε μήπως πόσο χρόνο δίνουν στους υποψήφιους για προετοιμασία; Και επίσης αν ξέρετε τα μαθήματα κλπ.

εψαξες στο google και δεν βρηκες;:P

alex
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Σε μια προκήρυξη μου έβγαλε στοιχεία ναυτικού δικαίου και γλώσσα και σε άλλη προκήρυξη Ιστορία, γλώσσα και γρωγραφια νομίζω. απλώς δεν ξέρω τι ισχύει, ποιά είναι ακριβώς τα μαθήματα και όλα τα υπόλοιπα που ρώτησα δεν τα γνωρίζω με σιγουριά γι αυτό ρώτησα αν ξέρετε καλώς.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδιά θα είναι με μόρια, δεν θα έχει γραπτά!

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Ιορδάνης έγραψε: Σε μια προκήρυξη μου έβγαλε στοιχεία ναυτικού δικαίου και γλώσσα και σε άλλη προκήρυξη Ιστορία, γλώσσα και γρωγραφια νομίζω. απλώς δεν ξέρω τι ισχύει, ποιά είναι ακριβώς τα μαθήματα και όλα τα υπόλοιπα που ρώτησα δεν τα γνωρίζω με σιγουριά γι αυτό ρώτησα αν ξέρετε καλώς.
Εγω θα επαιρνα σαν γνωμονα την πιο προσφατη προκηρυξη. χωρις αυτο να σημαινει πως θα βαλουν παλι τα ιδια. κανεις δεν ξερει
alex
!

Δημοσίευση από ! »

http://www.bloko.gr/2018/09/t-199.html
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

alex7 δίκιο έχεις... Ευχαριστώ για την απάντηση!!!
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πολίτης... τι εννοεις θα είναι με μόρια και όχι γραπτά; Στην αρχή Είναι με μόρια και αργότερα δίνεις και γραπτα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ιορδάνης έγραψε:Πολίτης... Τι εννοεις θα είναι με μόρια και όχι γραπτά; Στην αρχή Είναι με μόρια και αργότερα δίνεις και γραπτα.

Προφανώς εννοεί, ότι σε περίπτωση που βγει θα είναι μόνο με μόρια, όπως η προκήρυξη πχ του 2011, που δεν είχε γραπτά.

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αα κατάλαβα, δεν το ήξερα αυτό.
!

Δημοσίευση από ! »

https://www.limenikanea.gr/gr/limeniko/to-oneiro-mou-na-gino-limenofulakas-pote-tha-bgei-i-prokiruksi-199-limenofulakon--1470
Στέλιος44

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλημέρα... Σήμερα ρώτησα στο λιμεναρχείο της περιοχής μου και μου είπαν ότι θα βγει... έχει μεγάλες πιθανότητες λογο εκλογών.. Δε ξέρω αν ισχύει ή κάνει υποθέσεις..
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από marine575 »

Παίδες καλησπέρα σε όλους. Λίγο πολύ όλοι προσπαθούμε μέσω γνωστών να μάθουμε κάποια εξέλιξη. Χτες έμαθα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι όλη η καθυστέρη γίνεται διότι δεν υπάρχουν λεφτά για μισθοδοσία των εισακτέων. Τα κονδύλια για ιματισμό είναι δωσμένα από τα προγράμματα της Ε. Ε. Επίσης το ότι θα βγει μόλις τακτοποιηθούν αυτές οι εκκρεμότητες καθώς και αρκετών άλλων όπως εύρεση πλαστών πιστοποιητικών και τίτλων σε άλλες προκυρήξεις. Αυτά έμαθα και σας τα μεταφέρω. Είδωμεν
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ας περιμένουμε λίγες μέρες να ολοκληρωθεί το εργο της Επιτροπής για τον ιματισμο, η προθεσμια ήταν 20 μέρες!!! Μακάρι σύντομα να έχουμε νέα και εξελίξεις...
Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

https://www.facebook.com/groups/2164792910447026/members/

Μπείτε στην ομάδα!

HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση ψιλοασχετη.. Οι λιμενοφυλακες εχουν την ιδια εξελιξη σαν τους εποπ, οι υπαξιωματικοι εξελιξη σαν να βγαινεις απο την ΣΜΥΝ και οι αξιωματικοι εξελιξη απο ΣΝΔ. Τωρα με τις πανελληνιες που το λιμενικο θα εχει μονο 2 σχολες την λιμενοφυλακων=εποπ και την αξιωματικων=ΣΝΔ πως θα μπορεσει να μπει καποιος σαν υπαξιωματικος για να φοιτησει στην ΣΜΥΝ?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης