Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ανθυπολοχαγος ΕΔ

Δημοσίευση από ανθυπολοχαγος ΕΔ »

παιδιά το έχω ξανα στείλει να μαζευτούμε να πάμε στο υπουργό και υφυπουργό αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα να ορίσουμε ημερομηνία τι λέτε?
Eleni

Δημοσίευση από Eleni »

Παιδια δεν ξερω πως μεσα απο εδω μπορουμε να ανταλαξουμε ονοματα και να γινουμε φιλοι στο φβ ωστε να απανταμε πιο αμεσα και πιο αποτελεσματικα ; δεν γνωριζω γιαυτο σας ρωταω συγνωμη
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Μονο αν κανει καποιος γκρουπακι στο fb και μαζευτουμε εκει
alex
Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

https://www.facebook.com/groups/2164792910447026/

Μπείτε σε αυτή την ομάδα!

...

Δημοσίευση από ... »

Καλησπέρα σε όλους.. καταρχάς μπράβο σας για την νέα σελίδα στο φβ και για την προσπάθεια σας ώστε να υπάρχει καλύτερη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο θέμα απλα ειναι και κάποια άτομα όπου δν έχουν φβ, γενικά έχουμε κανένα νέο από το θεμα;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Συμφωνώ κι εγώ... Επειδή δεν Έχουμε όλη πρόσβαση στο φβ αν γίνεται να επικοινωνούμε και επο εδώ.
ανθυπολοχαγος ΕΔ

Δημοσίευση από ανθυπολοχαγος ΕΔ »

Ιορδανη και... οσοι ρωτάτε εννοείται πως θα εμημερωνουμε για οποιαδήποτε καινούρια πληροφορία και εδώ και ποσο μαλλον αν οριστει και ημερομηνία για να παμε στον υπουργό υφυπουργός για την εξέλιξη του ζητήματος.
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Παιδια καντε κλειστο το γκρουπακι στο fb
alex
....

Δημοσίευση από .... »

Κλειστο και με καποιον τροπο ας αρχισει μια συζητηση στο μεσετζερ με τα μελη αλλα οχι δημοσια
...

Δημοσίευση από ... »

Καλησπερα σε ολο τον κοσμο, πρωτον οποιος μπορει να με βοηθησει να μου πει πως λενε την ομαδα στο facebook και δευτερον οποιος εχει καμια ενημερωση με το θεμα να μας ενημερωσει. Τι γινεται με τον ιμματισμο; Γνωριζεται τπτ?
Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

https://www.facebook.com/groups/2164792910447026/

Προκήρυξη 199 Λιμενοφυλάκων έτους 2018 με εποπτεία Α. Σ. Ε. Π

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

https://www.limenikanea.gr/gr/limeniko/teleti-orkomosias-trion-aksiomatikon-ls---elakt-eidikotitas-ugeionomikoufoto-1450

Ορκίστηκαν και οι Ιατροί.

Δεν υπάρχει άλλη εκκρεμότητα, σειρά έχουμε εμείς😉

HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Καλημερα παιδια μια ερωτηση ψιλοασχετη.. Οι λιμενοφυλακες εχουν την ιδια εξελιξη σαν τους εποπ, οι υπαξιωματικοι εξελιξη σαν να βγαινεις απο την ΣΜΥΝ και οι αξιωματικοι εξελιξη απο ΣΝΔ. Τωρα με τις πανελληνιες που το λιμενικο θα εχει μονο 2 σχολες την λιμενοφυλακων=εποπ και την αξιωματικων=ΣΝΔ πως θα μπορεσει να μπει καποιος σαν υπαξιωματικος για να φοιτησει στην ΣΜΥΝ?
...

Δημοσίευση από ... »

Καλημερα σε όλους, έχουμε κανένα νέο; Τι πιστεύετε θα γίνει με την προκήρυξη;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Καλημέρα παιδιά. ξέρω ότι προτεραιότητα παραμένει η έκδοση της προκηρυξης αλλά έχω κάποιες απορίες και θέλω όποιος μπορεί και γνωρίζει και από άλλους διαγωνισμους να απαντησει. Στα γραπτά υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ύλη με την οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε τώρα έστω και στο περίπου η περιμένουμε οταν και άμα με το καλο ανακοινωθεί προκήρυξη να μάθουμε ακριβώς την ύλη και να ξεκινησουμε τότε; Από παλιές προκηρύξεις ξέρετε μήπως πόσο χρόνο δίνουν στους υποψήφιους για προετοιμασία; Και επίσης αν ξέρετε τα μαθήματα κλπ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες