Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
...

Δημοσίευση από ... »

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/3951302/meso-panelladikon-i-eisagogi-stis-scholes-limenikon(τι έχετε καταλάβει;)
ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

Φίλε alex7 κάνεις μεγάλο λάθος... Ναι οι περισσότεροι είναι ακατάλληλοι αλλά όχι όλοι. ΔΝ μου αρέσει να αυτοπροβάλομαι εδω μέσα καθως μέχρι τωρα απλά παρακολουθούσα σιωπηλά τις συζητήσεις αλλά όχι ρε φίλε κάποιοι έχουν ένα βιογραφικό που αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτούς που γράφουν άγνωστο στα αρχαία ή μετάφραση στα λατινικά και δν ξέρουν να πατήσουν τη σκανδάλη όταν χρειαστεί (για αστυνομία). ΟΧΙ οι πανελλήνιες δν είναι το πιο δικαιο πράγμα για την είσοδο στα σώματα ασφαλείας. Ας μας έδιναν να διαβάσουμε 10 τόμους Στοιχεία Ποινικής Δικονομίας, άλλους 10 Δικαστικής Ψυχολογίας κτλ. Εκει θα φαινόταν ποιος πραγματικά "στροφάρει" και ενδιαφέρεται για αυτές τις δουλείές. Στο πρακτικό κομμάτι μη λες μεγάλες κουβέντες και τους πιάνεις όλους στο στόμα σου γιατί "κάποιοι" έχουν βαρύ βιογραφικό, και δν αναφέρομαι στις ΕΔ (μια ωραία κατασκήνωση) αλλά σε συνθήκες πραγματικού πολέμου εκτός Ελλάδος με θύματα και σκληρό ψυχολογικό πόλεμο. Στο κομμάτι των καιρικών συνθηκών, προσωπικά έχω βιώσει 13 μποφόρ ανοιχτά της Υεμένης και εν τέλη είμαι από νησί (επειδη το ανέφερες).
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Στο Π. Δ υπ' αριθμ 76 Λιμενοφυλάκων και άρθρο 69 Μεταβατικές Διατάξεις υπάρχει κάτι...

3. Αν κατά τον χρόνο δημοσίευσης του παρόντος φοιτούν Δόκιμοι ΛΦ στη Σχολή εφαρμόζονται οι προϊσχύουσες διατάξεις.(Αυτό δεν ισχύει μόνο, αν φοιτούσαν ΛΦ πριν βγει το Π. Δ, αλλά ισχύει και μετά την έκδοση του). Δηλαδή πριν μπουν από πανελλήνιες...

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από vardtrooper »

Όμως σε προκήρυξεις εκτός από μαχιμια που λέτε μπαίνουν και βύσματα. Αυτοί που δίνουν πανελλήνιες είναι 17-18χρονων ανεκπαίδευτα σε αυτές τις συνθήκες παιδιά που για αυτόν ακριβώς τον λόγο τους διαλεγουν τα σωματα για να τους εκπαιδευσουν και να τους "προσαρμόσουν" έτσι όπως θελουν. Ουτως η άλλως οποιος θέλει εθελοντικά δηλωνει για να μπει(αλλο θέμα η μονιμότητα και το χρημα) αλλιως φευγει. Τελος παντων ξεφεύγουμε από το θέμα.
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Τώρα που τελείωσαν όλα κι επίσημα ελάτε να πιέσουμε τουλάχιστον για το όριο ηλικίας των πανελλαδικών
ΛΦ

Δημοσίευση από ΛΦ »

κύριοι, καλές οι αντιπαραθέσεις και οι απόψεις του καθενός μας εδώ μέσα αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν θελουμε να βγει η συγκεκριμένη προκήρυξη των 199ΛΦ θα πρέπει να πιέσουμε και εμείς οι ίδιοι το υπουργείο και την ηγεσία του σώματος(είτε ατομικά είτε συλλογικά). Κακά τα ψέματα η ιστορία αυτό έδειξε, οι τελευταία σειρά επιλαχόντων πέτυχε το στόχο της μετά από πολλές πιέσεις. Αν δεν γίνει αισθητή λοιπόν η επιθυμία μας δεν θα συγκινηθούν τα ηγετικά και πολιτικά στελεχοι για να βγει η προκήρυξη. Πιέστε όλοι με ότι μέσον διαθέτετε. Και ακόμη καλύτερα να κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να έχει μεγαλύτερη δυναμική... Είτε επιστολή είτε παρουσία και ακρόαση.
Αναμένων

Δημοσίευση από Αναμένων »

ΛΦ,

Προσωπικά έχω στείλει 20 επιστολές (κάθε μήνα) ... Συμφωνώ μαζί σου...

Παιδιά στείλτε στο Υπουργείο Ναυτιλίας... Απευθυνόμενοι στον Σαντορινιό (αυτός είχε προαναγγείλει) ...

Άλλοι να απευθυνθούν και στον Υπουργό - Υφυπουργό...

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

ΛΣ έγραψε:Φίλε alex7 κάνεις μεγάλο λάθος... Ναι οι περισσότεροι είναι ακατάλληλοι αλλά όχι όλοι. ΔΝ μου αρέσει να αυτοπροβάλομαι εδω μέσα καθως μέχρι τωρα απλά παρακολουθούσα σιωπηλά τις συζητήσεις αλλά όχι ρε φίλε κάποιοι έχουν ένα βιογραφικό που αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτούς που γράφουν άγνωστο στα αρχαία ή μετάφραση στα λατινικά και δν ξέρουν να πατήσουν τη σκανδάλη όταν χρειαστεί (για αστυνομία). ΟΧΙ οι πανελλήνιες δν είναι το πιο δικαιο πράγμα για την είσοδο στα σώματα ασφαλείας. Ας μας έδιναν να διαβάσουμε 10 τόμους Στοιχεία Ποινικής Δικονομίας, άλλους 10 Δικαστικής Ψυχολογίας κτλ. Εκει θα φαινόταν ποιος πραγματικά "στροφάρει" και ενδιαφέρεται για αυτές τις δουλείές. Στο πρακτικό κομμάτι μη λες μεγάλες κουβέντες και τους πιάνεις όλους στο στόμα σου γιατί "κάποιοι" έχουν βαρύ βιογραφικό, και δν αναφέρομαι στις ΕΔ (μια ωραία κατασκήνωση) αλλά σε συνθήκες πραγματικού πολέμου εκτός Ελλάδος με θύματα και σκληρό ψυχολογικό πόλεμο. Στο κομμάτι των καιρικών συνθηκών, προσωπικά έχω βιώσει 13 μποφόρ ανοιχτά της Υεμένης και εν τέλη είμαι από νησί (επειδη το ανέφερες).

μα ακριβως και εγω δεν αναφερθηκα Σε ολους. Αλλα στους μισους. Αν υπηρχε στις πανελληνιες η επιλογη στις σχολες να γινεται " ή σωματα ασφαλειας ή τιποτα " "ή ενοπλες δυναμεις ή τιποτα " ... Θα σου ελεγα εγω ποσοι θα πηγαιναν. Η πλειοψηφια των παιδιων, δεν περνανε στην 1η τους επιλογη που μπορει να ειναι ενα οποιοδηποτε πανεπιστημιο και πεφτουν στην 2η ή και 3η επιλογη που ειναι μια σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση (ενοπλες δυναμεις-σωματα ασφαλειας). Ή μηπως εχω αδικο;

alex
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εντάξει παιδιά βγαινουμε από το θέμα του συγκεκριμένου κόμματιου του φόρουμ.
Stelios7

Δημοσίευση από Stelios7 »

Έχουμε ξεφύγει απ το θέμα δυστυχώς ! ελληναρες!
Eleni

Δημοσίευση από Eleni »

Το κουρασαμε πολυ το θεμα Παναλληνιες.Το σημαντικο ειναι να πιεσουμε ολοι μαζι λιγο για τον διαγωνισμο..

Εμενα αποψη μου ειναι οσοι απο εσας θελετε πραγματικα μαζι με εμενα να ερθουμε σε επικοινωνια για να γινουμε μια γροθια και να καταφερουμε αυτο που θελουμε... πειτε μου υην γνωμη σας ειμαι προθημη για πολλα

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

alex7 έγραψε:μα ακριβως και εγω δεν αναφερθηκα Σε ολους. Αλλα στους μισους. Αν υπηρχε στις πανελληνιες η επιλογη στις σχολες να γινεται " ή σωματα ασφαλειας ή τιποτα " "ή ενοπλες δυναμεις ή τιποτα " ... Θα σου ελεγα εγω ποσοι θα πηγαιναν. Η πλειοψηφια των παιδιων, δεν περνανε στην 1η τους επιλογη που μπορει να ειναι ενα οποιοδηποτε πανεπιστημιο και πεφτουν στην 2η ή και 3η επιλογη που ειναι μια σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση (ενοπλες δυναμεις-σωματα ασφαλειας). Ή μηπως εχω αδικο;

Αν και όντως βγαίνουμε εκτός θέματος, σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Ή θα είσαι υποψήφιος μόνο για Σώματα Ασφαλείας-Ένοπλες Δυνάμεις ή μόνο για ΑΕΙ-ΤΕΙ. Ξεχωριστά πεδία. Δεν γίνεται ο άλλος για παράδειγμα να μπαίνει στην Υπαστυνόμων ή στην Σημαιοφόρων ΛΣ (όταν μπει στις Πανελλήνιες) επειδή δεν πέρασε Πολυτεχνείο. Το μετάνιωσες θες να πας Πανεπιστήμιο; Ξανά δώσε την επόμενη χρονιά ή κάνε χρήση του 10% αν έχεις καλή βαθμολόγια. Ή και το αντίθετο. Πιστεύω όμως και πάλι ζήτηση θα υπήρχε, αλλά θα το σκεφτόσουν δύο φορές. Αλλά τι λέμε τώρα...
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

http://www.bloko.gr/2018/09/blog-post_795.html?m=1
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Καταδρομέας έγραψε:
alex7 έγραψε:μα ακριβως και εγω δεν αναφερθηκα Σε ολους. Αλλα στους μισους. Αν υπηρχε στις πανελληνιες η επιλογη στις σχολες να γινεται " ή σωματα ασφαλειας ή τιποτα " "ή ενοπλες δυναμεις ή τιποτα " ... Θα σου ελεγα εγω ποσοι θα πηγαιναν. Η πλειοψηφια των παιδιων, δεν περνανε στην 1η τους επιλογη που μπορει να ειναι ενα οποιοδηποτε πανεπιστημιο και πεφτουν στην 2η ή και 3η επιλογη που ειναι μια σιγουρη επαγγελματικη αποκατασταση (ενοπλες δυναμεις-σωματα ασφαλειας). Ή μηπως εχω αδικο;

Αν και όντως βγαίνουμε εκτός θέματος, σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Ή θα είσαι υποψήφιος μόνο για Σώματα Ασφαλείας-Ένοπλες Δυνάμεις ή μόνο για ΑΕΙ-ΤΕΙ. Ξεχωριστά πεδία. Δεν γίνεται ο άλλος για παράδειγμα να μπαίνει στην Υπαστυνόμων ή στην Σημαιοφόρων ΛΣ (όταν μπει στις Πανελλήνιες) επειδή δεν πέρασε Πολυτεχνείο. Το μετάνιωσες θες να πας Πανεπιστήμιο; Ξανά δώσε την επόμενη χρονιά ή κάνε χρήση του 10% αν έχεις καλή βαθμολόγια. Ή και το αντίθετο. Πιστεύω όμως και πάλι ζήτηση θα υπήρχε, αλλά θα το σκεφτόσουν δύο φορές. Αλλά τι λέμε τώρα...
Ρε φίλε μου το ίδιο πράγμα λέμε και το κάνω και εγώ φέτος αυτό δεν πέρασα σωματα ασφαλείας στην αρχή που έδωσα και ας ήθελα αστυνόμια. Πηγα να δω πως είναι το πανεπιστήμιο που πέρασα δεν μου αρεσε και τώρα ξαναδινω με περισσότερη ωριμότητα , προσπάθεια και θεληση για να το πετυχω είτε λέγεται αστυνομία είτε λεγεται λιμενικο μου αρεσουν τα σώματα ασφαλείας τι να κάνω; Δεν πιστεύω αν υπάρχει συμπαν που κάποιο άτομο να περάσε αξιωματικών η αστυφυλάκων και να μην πήγε εστω!

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Δεν λέμε το ίδιο πράγμα vardtrooper. Άλλο πράγμα λέω, αυτό που λέει ο alex7.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες